Tūrisma izstādēs Viļņā un Rīgā popularizēs Daugavpils tūrisma piedāvājumu

Šomēnes Daugavpils pilsētas pašvaldības tūrisma attīstības un informācijas aģentūra piedalīsies divās starptautiskajās tūrisma izstādēs Viļņā un Rīgā, kur popularizēs Daugavpils pilsētas daudzveidīgo tūrisma piedāvājumu.

Jau šajā nedēļas nogalē, no 2020. gada 24. līdz 26. janvārim, Lietuvas galvaspilsētā Viļņā norisināsies starptautiskā tūrisma izstāde "Adventur 2020", kur aģentūras pārstāvji Daugavpils pilsētas stendā iepazīstinās lietuviešus ar tūrisma jaunumiem, aktualitātēm, kā arī ar pilsētas plašo tūrisma piedāvājumu. Izstādes apmeklētājiem tiks piedāvāti tūrisma mārketinga materiāli par pilsētu un Daugavpils cietoksni lietuviešu valodā, kā arī Daugavpils tūrisma objektu sagatavotie informatīvie materiāli. Ir sagatavota arī praktiska informācija lietuviešu valodā par populārākajiem apskates objektiem pilsētā, ekskursiju piedāvājumiem tūristu grupām, lielākajiem pasākumiem, kas šogad norisināsies Daugavpilī.

Viļņas izstādes apmeklētāji tiks aicināti izmantot sabiedriskā transporta pakalpojumus, braucot ar vilcienu Viļņa-Daugavpils-Viļņa, kas kursē sestdienās un svētdienās. Sestdien un svētdien Daugavpils stendā notiks dažādas aktivitātes sadarbībā ar Daugavpils Marka Rotko mākslas centru un Daugavpils inovāciju centru.

Savukārt, no 31. janvāra līdz 2. februārim, Rīgā, Ķīpsalas izstāžu hallē notiks 27. starptautiskā tūrisma izstāde-gadatirgus "Balttour 2020", kas ir lielākais gada notikums Latvijas tūrisma nozarē. Šogad izstādē pirmo reizi Daugavpils piedalīsies ar savu stendu. Apmeklētājiem tiks piedāvāti jaunākie tūrisma mārketinga materiāli – jaunā Daugavpils pilsētas tūrisma karte, kas satur atjaunoto informāciju par tūrisma piedāvājumiem, kā arī informāciju par pilsētas jaunajiem tūrisma objektiem, tūrisma ceļvedis "Daugavpils", kurā ir apkopota vispusīga informācija par apskates objektiem, Daugavpils cietoksni, Daugavpils Marka Rotko mākslas centru, Šmakovkas muzeju, muzejiem un ekspozīcijām, sakrālo mantojumu, kultūras centriem, Daugavpils teātri, amatniekiem, aktīvo atpūtu, ēdināšanas iespējām un naktsmītnēm, jaunais ceļvedis "Pastaiga pa Daugavpils cietoksni", Daugavpils pilsētas un novada aktīvās atpūtas tūrisma karte, informācija par gada lielākajiem pasākumiem, kā arī pilsētas tūrisma objektu informatīvie materiāli. Izstādes otrajā dienā, 1. februārī, Daugavpils stendā darbosies Daugavpils sikspārņu centrs ar dažādām aktivitātēm. Savukārt, svētdien, izstādes noslēguma dienā, stenda apmeklētājus pārsteigs Daugavpils inovāciju centra eksperimenti.

Dalība starptautiskajās tūrisma izstādēs sniedz lielisku iespēju prezentēt Daugavpils pilsētas tūrisma piedāvājumu plašai publikai. Tas ir efektīvs veids, kā ar savu piedāvājumu iepazīstināt kā nozares profesionāļus, tā arī potenciālos pilsētas viesus.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 24.03.2024 - 01.04.2024 Svini Lieldienas Bauskas novadā! Bauskas TIC
Esam apkopojuši Lieldienu svinību norises vietas Bauskas novadā! Foto:N.Veiss | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 28.03.2024 - 31.03.2024 Jautrās LIELDIENAS Kandavā Tukuma TIC
31.martā Kandavas Promenādē tiks svinētas Lieldienas ar muzikālu izrādi "Pasaku sargi" pulksten 12:00, pūkaino mīluļu parādi, putnu būrīšu | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 23.03.2024 - 29.03.2024 Ceļš uz sakārtotu ķermeni un prātu! Via Vitalité
Via Vitalité ir četru zvaigžņu svara korekcijas un labsajūtas centrs Aizputē. Piedāvājam programmas "Pamata","Exstra","Relax". Zvaniet +371 20 605 553 | Skatīt vairāk
no 145 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 27.03.2024 - 31.03.2024 Lieldienas Jaunmoku pilī un parkā Tukuma TIC
Pirmajās Lieldienās, 31. martā, Jaunmoku pils aicina visus uz aizraujošu svinību dienu pils parkā. Šīs dienas laikā norisināsies aktivitātes visai | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.16309404sec.