Daugavpils cietoksnī piedāvā «Konferenču zāli 13»

Šovasar Daugavpils cietoksnī, vienā no populārākajiem apskates objektiem Daugavpilī, tika atklāta jauna konferenču telpa “Konferenču zāle 13”. Šī vieta ir piemērota gan vietēja, gan starptautiska mēroga konferencēm, semināriem un citiem korporatīviem pasākumiem.

Daugavpilī ir daudzveidīgs darījumu tūrisma piedāvājums. Plašas, modernas, ērtas un labi aprīkotas telpas lieliski piemērotas, lai rīkotu tikšanās, konferences, apmācības, seminārus, izstādes un citus pasākumus. Pie tam, Daugavpilī ir arī ļoti plašs naktsmītņu piedāvājums, lai komfortabli atpūstos un pavadītu nakti pilsētā, dodoties vairāku dienu braucienā uz Daugavpili. Konferenču un semināru norises vietas atrodas pašā pilsētas centrā vai tuvu centram, kas ir liela priekšrocība, lai aplūkotu pilsētas apskates objektus, apvienojot darījuma braucienu ar kultūras programmu.

“Konferenču zāle 13” ir ērta daudzfunkcionāla telpa, tās atmosfēra noteikti iedvesmos jaunām idejām un risinājumiem. Konferenču zālē ir uzstādīts kondicionieris, kā arī ir pieejams liels televizors, kuru var izmantot prezentāciju, video, attēlu u.c. materiālu demonstrēšanai. Apmeklētāju rīcībā ir pilnīgi aprīkota virtuve. Pirms ieejas zālē atrodas terase ar atpūtas zonu. Sēdvietu izkārtojumu ir iespējams viegli pielāgot pasākuma vajadzībām un cilvēku skaitam. Zālē var ērti izvietoties ap 33 personām.

“Konferenču zāle 13” atrodas 3,5 km attālumā no Daugavpils pilsētas vēsturiskā centra. Netālu atrodas tādi tūrisma objekti kā Daugavpils cietokšņa Kultūras un informācijas centrs un Daugavpils cietokšņa vēsturiskā ekspozīcija “Nikolaja vārti (Durvis pagātnē)”, Daugavpils Marka Rotko mākslas centrs, mākslas galerija “Baltais zirgs”, ekspozīcija “Atmiņu lāde”, Sikspārņu centrs, Pirmā pasaules kara muzejs, Medicīnas izstāde ar kontracepcijas ekspozīciju, retro auto ekspozīcija “RetroGaraž-D” un citi.

Konferenču zāle atrodas Mihaila ielā 13, Daugavpilī. Rezervēt telpas pasākumiem var pa tālr.: 37126784773 vai e-pastu: alina.vorosena@gmail.com, vai sazinoties Facebook.

Plašāka informācija par konferenču un semināru telpām Daugavpilī ir atrodama lapā www.visitdaugavpils.lv.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Aicina uz putnu vērošanas ekskursiju Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
7.aprīlī, pulksten 9.30 no Jelgavas Sv.Trīsvienības baznīcas torņa pagalma sāksies velo ekskursija “Braucam vērot putnus”. Pieteikšanās 63005447 | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 21.03.2024 - 03.04.2024 “Mājas kafejnīcu dienas 2024”. Piesakies! Tukuma TIC
Aicinām Tukuma novada aktīvos ļaudis, kam patīk gatavot un uzņemt viesus iesaistīties arī šogad akcijā "Mājas kafejnīcu dienas 2024"! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 27.03.2024 - 02.04.2024 Lieldienu brīvdienas Liepājā Liepājas reģiona TIB
Gaidot pavasari, Liepāja priecēs ar Lieldienu rotājumiem – svētku olām un čivinošiem putniem, kā arī lielus un mazus aicinās uz svētku pasākumiem. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 25.03.2024 - 05.04.2024 Pavasaris Lubānas mitrājā Madonas TIC
Aicinām sajust un sadzirdēt īstu pavasari 6. aprīļa putnu dienās pie Lubāna ezera | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.77477813sec.