Rīgā un Daugavpilī simfoniskais orķestris izpildīs mūziku no filmas «Gredzenu pavēlnieks»

7. februārī Daugavpils kultūras pilī un 8. februārī uz “Arēna Rīga” skatuves ukraiņu simfoniskais orķestris “Lords Of The Sound” uzstāsies ar mūziku no populāras filmas “Gredzenu pavēlnieks”, informē portāls balticevents.info.

Angļu rakstnieks Džons Ronalds Rūels Tolkīns kļuva slavens visā pasaulē, pateicoties tieši romānu ciklam "Gredzenu pavēlnieks". Visu savu dzīvi viņš ir veltījis stāstam par savu izdomāto Viduszemi.

Ar savu nepārspējamo darbu viņš iedvesmoja komponistu Hovardu Šoru radīt muzikālu šedevru, kas ir izpelnījies visaugstāko mūzikas kritiķu atzinību un kuram ir miljoniem cienītāju visā pasaulē. Oskara kinobalvu apbalvotā Hovarda Šora mūzika, kas rakstīta slavenajai filmu triloģijai "Gredzenu pavēlnieks" atskanēs ar jaunu spēku, radot neaizmirstamu Viduszemes atmosfēru.

Daugavpils un Rīgas lielkoncertos mākslinieki prezentēs šovprogrammu, kur izveidos hobitu un elfu pasaules atmosfēru ar simfoniska orķestra, kora un solistu palīdzību. Tās ir briesmīgajās Mordora skaņas, ka arī jautrajās hobitu melodijas. No klasiskiem orķestru priekšnesumiem šis koncerts atšķirsies ar to, ka piedāvās ne tikai instrumentālo un vokālo sniegumu, bet arī vizuālo priekšnesumu – video projekciju un gaismu šovu.

Orķestris “Lords of the Sound” ir sens episko mūzikas tēmu pielūdzējs un regulāri uzstājās Eiropā ar tādiem koncertiem, tostarp slavenu kino komponistu, piemēram, Hansa Cimmera, Ramina Džavadija, Klausa Bādelta, Džeimsa Hovarda un citu komponistu mūziku.

Koncertprogrammas kopējais ilgums apmēram 2 stundas. Biļetes uz pasākumu ir pieejamas visās “Biļešu Serviss” kasēs.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Rīko konferences un seminārus Bauskā! Bauskas TIC
Iepazīsties ar Bauskas novada konferenču un semināra telpu piedāvājumu! | Skatīt vairāk
Latvija
Brauc ar skolēniem uz Bauskas novadu! Bauskas TIC
Izzini Bauskas novadu, brauc pavasara ekskursijā kopā ar klasi! | Skatīt vairāk
MOSTIES DABĀ Cēsu novadā! Cēsu TIC
Brīvdienu ceļevdis līdz ar pavasara ienākšanu dabā palīdzēs arī Tev mosties no ziemas miega un baudpilni tvert neskaitāmās iespējas, ko piedāvā | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 16.04.2024 - 22.04.2024 Pilnvērtīgs laiks sev! Via Vitalité
Via Vitalité ir četru zvaigžņu svara korekcijas un labsajūtas centrs Aizputē. Piedāvājam programmas "Pamata","Exstra","Relax". Zvaniet +371 20 605 553 | Skatīt vairāk
no 145 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.52450109sec.