Ogre un Daugavas lejtece ar vikingu tēmu apžilbina tūristus Balttour 2017

No 3. līdz 5. februārim aizvadīta Baltijā lielākā starptautiskā tūrisma izstāde Balttour 2017, kurā savu tūrisma piedāvājumu aktualizēja arī Ogres novads kopā ar vēl piecām pašvaldībām - Ikšķili, Salaspili, Stopiņiem, Ķekavu un Baldoni- apvienojoties kopējā Daugavas lejteces stendā.

Šajā gadā Daugavas lejtece par vienojošo elementu izvēlējās Daugavu un to uzskatāmi vizualizēja ar vikingu kuģi un arī paši tūrisma nozares profesionāļi bija ģērbušies kā vikingi. Tieši tā bija panākumu atslēga, jo neviens izstādes apmeklētājs nespēja paiet garām grandiozajam kuģim. Daudzi vēlējās iekāpt tajā, nofotogrāfēties ar kuģa saimnieku Māri Reimani un valdzinošajām vikingu dāmām. Daugavas lejteces stends piesaistīja lielu uzmanību un apmeklētāji ar interesi iepazinās ar tūrisma piedāvājumu, ko atraktīvā veidā pasniedza visu sešu Daugavas lejteces novadu pārstāvji.

Daugavas lejtece šajā gadā prezentēja jauno Kāzu bukletu, kur apkopota aktuālā informācija tiem, kuri šajā sezonā plāno savu Lielo dzīves notikumu. Tāpat tika prezentēta jaunā apceļošanas akcija - „Apceļo Daugavas lejteci!”, kas paredz apmeklēt dažādus tūrisma objektus visā Daugavas lejteces reģionā līdz pat oktobrim, pretendējot uz dažādām balvām no pašmāju tūrisma uzņēmējiem. Galvenajā akcijas balva - maģisks pirts rituāls četrām personām Lejasmārtiņos Baldonē. Tie, kuri neapmeklēja izstādi, bet vēlas savā īpašumā iegūt praktiskos galda kalendārus ar lielākajiem pasākumiem Daugavas lejtecē, laipni gaidīti ciemos tūrisma informācijas centros- esam pataupījuši kādu kalendāru arī Jums!

Ogre prezentēja jauno pilsētas tūrisma karti un novada tūrisma ceļvedi, aktualizējot arī Ogres novada tūrisma uzņēmēju piedāvājumu, ar ko notiekti varam lepoties, jo mums ir gan amatnieki, gan piparkūku cepēji, gan plaši aktīvās atpūtas piedāvājumi un unikālas kolekcijas. Īpašs uzsvars tika likts uz jauno piedzīvojumu parku Milžu taka, kas piedāvā aizraujošu piedzīvojumu virvju un koku trasē dabas parkā Ogres Zilie kalni.

Kā atklāj pasākuma organizātori, tūrisma izstāde-gadatirgus „Balttour 2017”, divās tematiskajās hallēs šogad pulcēja 850 tūrisma uzņēmumus un to pārstāvjus no 38 pasaules valstīm. Iedvesmoties Latvijas un pasaules apceļošanai bija ieradušies 28 tūkstoši interesentu, no kuriem 5,5 tūkstoši – nozares profesionāļi.

„Balttour 2017” apmeklētājiem trīs dienu garumā bija iespēja iepazīt Eiropas, Centrālās Āzijas un Tuvo Austrumu daudzveidīgo tūrisma piedāvājumu, turklāt pirmo reizi arī tādu valstu kā Tobago, Nepālas, Butānas un Indonēzijas! Izstādē varēja uzzināt par tuviem un tāliem galamērķiem, atklāt unikālus tūrisma objektus un jaunus maršrutus, sajust Latvijas reģionu viesmīlību, baudīt dažādus priekšnesumus, izgaršot pašmāju un citu zemju ēdienus un dzērienus, kā arī iepirkties gada lielākajā ceļojumu izpārdošanā!

Apceļojam un iepazīstam Latviju, bet jo īpaši gaidām Daugavas lejtecē, jo mums ir, ko rādīt un ar ko pārsteigt!

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu


 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 27.03.2024 - 31.03.2024 Lieldienas Jaunmoku pilī un parkā Tukuma TIC
Pirmajās Lieldienās, 31. martā, Jaunmoku pils aicina visus uz aizraujošu svinību dienu pils parkā. Šīs dienas laikā norisināsies aktivitātes visai | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 25.03.2024 - 05.04.2024 Pavasaris Lubānas mitrājā Madonas TIC
Aicinām sajust un sadzirdēt īstu pavasari 6. aprīļa putnu dienās pie Lubāna ezera | Skatīt vairāk
"Baroka mūzikas ģēniji" Rundāles pilī Bauskas TIC
Esi aicināts uz Liepājas Simfoniskā orķestra koncertprogrammu Rundāles pilī! | Skatīt vairāk
Pārgājiens Alūksnē Alūksnes TIC
Ieplāno 13.aprīli, lai trīs stundu aizraujošā pārgājienā uzzini viduslaiku mantojuma faktus, nostāstus un teikas! Dosimies Alūksnes viduslaiku pils | Skatīt vairāk
12 EUR
Uzņēmumi


Estravel Latvia
,


Latvia Tours
,


Kauno kolegija
,


Rehabilitācijas centrs Jaunķemeri
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.47221112sec.