7. novembrī aicinām apmeklēt WEBA World izstādi par mācībām ārzemēs!

Ja Jūs vēlaties savam bērnam sniegt augstas kvalitātes izglītību, mācības privātskolā vai studijas privātā universitātē būs īstā izvēle. Piemērotākās izglītības iestādes izvēle, kas atbilst Jūsu prasībām, ir ļoti nopietns solis un ir ieteicams izvērtēt un iepazīties ar vairākām skolām, lai izvēlētos īsto.

WEBA World sadarbībā ar  Education Centre Durbe aicina Jūs uz ekskluzīvu pasākumu – tikšanos ar Šveices un ASV (tajā skaitā Havaju salu) privātskolām un universitātēm! Pasākums norisināsies 7. novembrī no plkst.18.00 līdz 20.00 viesnīcā Grand Palace Hotel Rīgā, Pils ielā 12.

Starptautiskā organizācija WEBA World (World Educate Business Association), kas savā paspārnē apvieno pasaules labākās mācību iestādes un izglītības aģentūras, jau otro reizi ierodas Rīgā ar starptautisku izstādi – semināru, kura mērķis ir iepazīstināt interesentus ar vidējās un augstākās izglītības iespējām ārzemēs. Pasākuma galvenais viesis būs CTM Education asociācija, kas apvieno 11 privātskolas un 16 koledžas un universitātes ASV un Šveicē. Izvēloties mācības privātā iestādē, Jūs varat rēķināties, ka Jūsu bērnam tiks veltīts pietiekami daudz uzmanības, lai nodrošinātu viņa personības izaugsmi un akadēmisko mērķu sasniegšanu. Bērniem un jauniešiem garantēta droša vide un atbalsts no pasniedzēju puses visā mācību vai studiju periodā.

7. novembrī Jūs varēsiet klātienē, draudzīgā atmosfērā tikties ar izglītības iestāžu pārstāvjiem un saņemt individuālas konsultācijas par priekšrocībām, izvēloties mācības ārzemēs, iestāšanās noteikumiem, mācību programmām un nākotnes perspektīvām.

Programma

18:00 Izstādes – semināra atklāšana

18:15 Tikšanās ar skolu pārstāvjiem un individuālas konsultācijas

19:30 Informatīvs seminārs

Dalība pasākumā BEZ MAKSAS! Aicinām pieteikties jau tagad, jo vietu skaits ir ierobežots. Reģistrējieties, aizpildot pieteikuma formu, zvanot 67223122 vai rakstot uz pieteikums@durbe.edu.lv.

Vairāk informācijas par pasākumu un pārstāvētajām skolām, kā arī par studijām Nīderlandē un pievilcīgajām atlaidēm kultūras apmaiņas programmai Jūs varat iegūt www.durbe.edu.lv

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 28.03.2024 - 01.04.2024 Pavadi Lieldienu brīvdienas Jēkabpilī!  Jēkabpils novada TIC
Pavadi Lieldienu brīvdienas Jēkabpils novadā! Esi aktīvs, dodies dabā, apmeklē pasākumus! | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 26.03.2024 - 30.03.2024 Lieldienas | Šokolādes muzejā Pūrē Tukuma TIC
30. martā, pulksten 12:00 Lieldienās Šokolādes muzejā Pūrē ir iespēja uzburt saldu, pārsteigumiem bagātu dienu! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 22.03.2024 - 01.04.2024 Lieldienas Tukuma novadā  Tukuma TIC
Lieldienas rītā, saulei lecot, jāmazgā mute, jo tad tiekot skaists. Nu, kad mute nomazgāta, var doties svinēt Lieldienas. Svini Tukuma novadā! | Skatīt vairāk
Skolēnu pavasara ceļvedis Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
Noderīgs materiāls skolēniem un ģimenēn plānojot pavasara atpūtu Jelgavas pusē. | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


Biznesa augstskola Turība
,


Latvijas Viesnīcu un restorānu asociācija
,


Rēzeknes pilsētas TIC
,


Liepupes muiža
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::3.49737215sec.