Smelies zināšanas no labākajiem izstādē “Baltic Beauty 2016”!

No 4. līdz 6. novembrim izstādē “Baltic Beauty 2016” pulcēsies labākie no labākajiem, sākot ar frizieriem un kosmetologiem līdz personīgās izaugsmes treneriem un bioenerģētikas speciālistiem. Piedāvājam ieskatu spilgtākajos notikumos un personībās.

Estētiskās kosmetoloģijas blaknes, riski un risinājumi

4. novembrī Latvijas Kosmētiķu un kosmetologu – Cidesco sekcijas Latvijā konferencē skaistumkopšana tiks aplūkota no neierasta aspekta – konferences tēma: ”Riski, blaknes, risinājumi estētiskās kosmetoloģijas praksē”. Par to, kas ir laba higiēnas prakse kosmētikas kabinetā un kādi drošības pasākumi būtu jāveic speciālistam, bet kādi klientam, vēstīs Infekciju kontroles un sterilizācijas asociācijas pārstāvis Valdis Kazulis. Ārste kosmetoloģe Inga Graskopa iepazīstinās ar lāzerprocedūru iespējamiem riskiem, par depilācijas un epilācijas procedūru riskiem – kosmētiķe Largija Eriņa, savukārt dermatoloģe Longina Kolesņikova vērsīs uzmanību uz fibrozi kā tetovējumu un permanentā meikapa komplikāciju un piedāvās dažādus risinājumus.

Eksperti par ādas veselību konferencē “Āda”

5. novembrī plkst. 8.30 semināru zālē Nr. 3 notiks Latvijas Ārstu biedrības (LĀB) rīkotā Starpdisciplinārā konference “Āda”, kas ļaus palūkoties uz skaistumkopšanu no medicīniskā aspekta. LĀB prezidents Pēteris Apinis norāda, ka veselība un skaistumkopšana iet roku rokā: ”Pieaugot skaistumkopšanas lomai cilvēku dzīvē, palielinās arī kosmetologa un ārsta sadarbības nozīme. Konference būs noderīga skaistumkopšanas profesionāļiem, lai palielinātu spēju ne tikai vairot cilvēku labsajūtu un skaistumu, bet arī atšķirt gadījumus, kad nepieciešama ārsta konsultācija, tādējādi parūpējoties arī par savu klientu veselību!” Par ādas veselību stāstīs  alergoloģe Antra Beķere,  infektologs Raimonds Sīmanis, imunoloģe Inese Mihailova, plastiskais ķirurgs Valdis Ģīlis, gastroenterologs Aleksejs Derovs u. c.

Dažādas metodes ceļā uz labsajūtu Baltija Spa konferencē

Panākt labsajūtu ir vesela māksla! To veido tūkstošiem komponentu. Ar dažiem no tiem 6. novembrī no plkst. 10.00 līdz 18.00 varēs iepazīties Baltijas Spa konferencē, kuras šī gada tēma ir “Komplementārā terapija kā kompleksa pieeja rehabilitācijas un atveseļošanās procesam”. Kā zināms, veselā miesā mājo vesels gars. Tādēļ konferencē tiks runāts kā par vienu, tā par otru. Lektoru sarakstā ir harizmātiskais personīgās izaugsmes treneris un bioenerģētikas speciālists Andžejs Reiters, gongu un reiki meistare Marija Mežecka, fitoterapete Irina Karpova, psihologs un sistēmiskais psihoterapeits Gļebs Smirnovs, kā arī populārās sulu kūres autore Dagnija Brūvere un fizioterapeite Liene Cipule.

Smelies zināšanos no vīriešu frizūru guru Vladimira Garusa!

Divas dienas Ķīpsalā būs iespēja tikties ar izcilo vīriešu frizūru guru Vladimiru Garusu. Viņa kompetenci neapstrīdamu padara garais titulu saraksts! Iepazīties ar vīriešu frizūru stilistiskajiem virzieniem un rast atbildi, kā iet kopsolī ar tendencēm un būt pieprasītam meistaram, varēs seminārā ”All Inclusive part I” 4. novembrī.

Modē var būt daudzas frizūras, taču ir dažādu matu struktūru, sejas formu u. tml. atšķirības. Kādas darba tehnikas izmantot katrā no gadījumiem, to varēs uzzināt seminārā “All Inclusive part 2“, kas notiks tajā pašā dienā plkst. 17.00. Savukārt 5. novembrī frizūru guru stāstīs, kā veidot individuālu tēlu, izmantojot bārdas nazi un dažādu veidu šķēres. Bet plkst. 16.30 būs iespēja piedalīties vīriešu matu griezumu un frizūru tehnikas meistarklasē.


Matu krāsošanas knifus atklās izcilais kolorists Nikolass Šlāse

Izstādes pirmajā dienā – 4. novembrī – izcilais kolorists Nikolass Šlāse kopā ar frizierēm Marinu Lāci un Evu Mačulāni seminārā “Matu krāsošanas tehnikas” dalīsies zināšanās, kā panākt efektīvu krāsu pāreju, kā veidot harmonisku krāsu kontrastu un radīt toņkārtu akcentus atbilstoši izvēlētajam matu griezumam.

Savukārt 5. novembrī seminārā “Color off Battle 2017“ “Berrywell” radošais direktors un vadošais kolorists kopā ar frizieri Veru Kuročkinu prezentēs 2017. gada kungu un dāmu frizūru aktualitātes.

Tā kā blondais tonis nekad neiziet no modes, bet šīs matu krasas īpašniecēm ir būtiska katra toņa nianse, Nikolass Šlāse 6. novembrī aicina uz semināru “Blondīnes vienmēr modē“.


Vēro Joannas Tzani glamūrīgo vintage frizūru kolekciju!

5. novembrī nevienu vienaldzīgu neatstās prasmīgās grieķu frizieres Joannas Tzani frizūru šovs. Hallē Nr. 1 uz lielās skatuves varēs vērot glamūrīgu vintage frizūru kolekciju. Frizieres darbiem piemīt grieķiski ekspresīvs stils, kuru mēdz papildināt viņas pašas veidotās dekoratīvās rotas no dabīgiem matiem, radot elpu aizraujošu koptēlu. Ar dabīgo matu rotu kolekciju friziere jau ir izpelnījusies plašāku atzinību. Joanna Tzani  ir guvusi atsaucību tādos Eiropas šovos un izstādēs kā “Jalyd Roma” Itālijā, “Olapex” Bulgārijā un “CMC-Cat with Estel Professional” Ukrainā.


Pasaules TOP10 frizieris Kristaps Slakteris-Zvejsalnieks

5. novembrī uz halles Nr. 1 skatuves kāps viens no pasaules top desmit frizieriem – latvietis Kristaps Slakteris-Zvejsalnieks. OMC pasaules čempionātā  frizieris šogad ieguva sesto vietu, kas ļauj viņu ierindot šī brīža desmit pasaules labāko frizieru sarakstā. Pusstundu garajā šovā demonstrācijā Kristaps Zvejsalnieks-Slakteris rādīs paņēmienus, kā īsā laikā un nekaitīgā veidā padarīt sievietes matus apjomīgākus, skaistākus un garākus. Nepalaidiet garām!

Izaugsmes treniņš ar Lannu Kamiļinu

Skaistumkopšana un sevis prezentēšana iet roku rokā, tādēļ 4. novembrī izstādē tiek piedāvāta unikāla iespēja tikties ar augstas klases uzņēmumu izaugsmes treneri Lannu Kamiļinu. 45 minūšu garajā lekcijā “Apkalpošana no visas sirds” Lanna Kamiļina iedvesmos izaugsmei un sniegs vērtīgas zināšanas, kā atstāt paliekošu iespaidu klienta atmiņā, kā radīt iepirkšanos rosinošu atmosfēru un pats galvenais – kā sasniegt maksimāli labus rezultātus savā darbā, vienlaikus izbaudot “cīņas” procesu. Lekcija ir bez maksas!

Detalizētu pasākumu programmu skatiet: www.bt1.lv/bb/?link=00500000

No 4. līdz 6. novembrim izstādes “Baltic Beauty 2016” hallēs – “Matu skaistuma pasaule” un “Sejas un ķermeņa skaistuma pasaule” – vairāk nekā 335 dalībnieki no 17 valstīm iepazīstinās ar jaunākajām skaistumkopšanas tendencēm, profesionālo un plaša patēriņa produktu un procedūru piedāvājumu. Vairāk par izstādes dalībnieku piedāvājumu uzziniet: www.bt1.lv/bb

Sekojiet „Baltic Beauty” aktualitātēm arī sociālajā tīklā: www.facebook.com/Izstāde-Baltic-Beauty


Izstādi “Baltic Beauty” rīko Starptautisko izstāžu rīkotājsabiedrība BT 1 un “Skaistums matu kosmētika” sadarbībā ar Latvijas Kosmētiķu un kosmetologu asociāciju – CIDESCO sekciju Latvijā, Latvijas Frizieru un kosmetologu asociāciju, OMC Latvijas komiteju, Latvijas Stilistu asociāciju, Nagu skaistumkopšanas amatu apvienību, Latvijas Spa & Wellness federāciju un Latvijas Ārstu biedrību, Baltijas Imidža speciālistu asociāciju, Starptautisko Skropstu un uzacu profesionālo meistaru asociāciju un  SIA “Pigmalions”.

Darbalaiks:

4. novembrī 11.00–20.00

5. novembrī 11.00–20.00

6. novembrī 11.00–19.00

Biļešu cenas:

Pieaugušajiem – 5,50 EUR

Skolēniem, pensionāriem – 3,50 EUR

Bērniem līdz 7 gadu vecumam – ieeja bez maksas!

Biļetes nopērkamas arī internetā: https://baltic-beauty.ticketforevent.com/lv/

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Ostrava. Hokeja čempionāts Estravel Latvia
Aviobiļetes un viesnīca. // Nenokavējiet aviobiļešu iegādi uz Otavu - Hokeja Pasaules čempionāts jau drīz! Vietu skaits ierobežots | Skatīt vairāk
no 545 EUR
Laipni lūgti Šrilankā – smaidu valstī! Latvia Tours
Debesskrāpji un koloniālā stila savrupmājas, lielveikali un ielu tirdziņi, krāšņi Rietumu modes apģērbi un tradicionālās sarongas, ātri sporta | Skatīt vairāk
no 757 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 26.03.2024 - 31.03.2024 Liepājas restorānu nedēļa Liepājas reģiona TIB
Liepājas restorānu nedēļa norisināsies desmit dienas, divas nedēļas nogales – no 12. līdz 21. aprīlim un tajā piedalīsies 23 Liepājas | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 22.03.2024 - 02.04.2024 Lieldienas Valmierā “Zaķim pa pēdām” Valmieras TIC
1.aprīlī no pl.11-16 ar prieku gaidīsim ikvienu – mazus un lielus uz Lieldienu svinēšanu Valmierā! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.92069316sec.