LimeFox: jaunā mobilā lietotne gardēžiem un restorāniem

Cienījamie gardēži un restorāni, Latvijā pieejama jauna mobilā lietotne LimeFox restorānu galdiņu rezervēšanai, ēdienkartes pārlūkošanai, ēdienu un dzērienu pasūtīšanai. 

No gardēžiem – gardēžiem
Jauno aplikāciju LimeFox ir veidojuši ir gardēži, kuri piedomāja pie daudzām lietošanas ērtībām gan restorānu apmeklētājiem, gan restorānu īpašniekiem. Pirmais starts bija paredzēts 2020.gada martā, bet pandēmija ieviesa savas korekcijas iesaistīto restorānu sarakstā un atklāšanas datumos. Covid19 radītie ierobežojumi sekmēja jaunu funkciju un pakalpojumu radīšanai mobilajā lietotnē. Aplikācijas LimeFox lietošana gardēdim rada daudzas ērtības un priekšrocības, jo digitālajā pakalpojumi kļūst par mūsu ikdienu.

Kādus uzdevumus risina LimeFox?
Pirmkārt, Jūs varat izvēlēties restorānu pēc virtuves veida vai lokācijas. Otrkārt, Jūs varat apskatīt ēdienkarti ar bagātīgiem fotoattēliem mājas apstākļos, birojā vai arī jau restorānā. Treškārt, veikt galdiņa rezervāciju, izvēloties gan ēdienus, gan dzērienus. Ceturtkārt, veikt cita veida pasūtījumus.

LimeFox ir īpaši ērta viesu kompānijām, kur katrs viesis pie galda veido savu pasūtījumu. Tas nozīmē, ka restorāna viesiem nav nepieciešams lūgt viesmīli sadalīt rēķinu vai pašiem rēķināt ar kalkulatoru. Aplikācijas LimeFox restorānu saraksts tiek aktualizēts un papildināts. Šobrīd tiek aktīvi strādāts, lai aplikācijas lietotājs var redzēt fotoattēlā katru ēdienu. Projekta autori pilnveido aplikācijas saturu un iespējas, tāpēc aicina restorānus sadarboties, jo jaunā mobilā lietotne LimeFox būs ieguvums gan restorāna viesiem, gan restorānu darbiniekiem.

Aplikācijas LimeFox izstrādātāji plāno, ka drīzumā būs iespējams rezervēt konkrētu galdiņu (iecienītāko, ar vislabāko skatu, ar foršāko viesmīli utt.), veikt iepriekšēju pasūtījumu, apmaksāt pasūtījumu, izmantojot aplikāciju, un atstāt dzeramnaudu. Projekta īstenotāju plānos ir restorāna viesiem piedāvāt lojalitātes programmu, prēmijas un īpašus piedāvājumus.

Kā izmantot lietotni?
Viss ir vienkārši un ērti: lejupielādējiet LimeFox Play Market vai AppStore, reģistrējieties, izvēlieties restorānu, rezervējiet tur galdiņu, iepazīstieties ar ēdienkarti, ejiet uz restorānu, izvēlieties ēdienus, skatiet summu, kas būs jāmaksā skaidrā naudā vai ar karti un apstipriniet pasūtījumu. Katrs solis prasa minimālu laiku: pāris klikšķu uz viedtālruņa – un viss.

LimeFox

Vai es varu dalīties ar savu viedokli par mobilās lietotnes darbu un piedāvāt savas idejas?
Tas ir nepieciešams! Aplikācijas izstrādātāji ir ļoti pateicīgi gan par idejām, gan par konstruktīvu kritiku. Nekas nav perfekts, bet projekta autori ir ceļā uz to, tāpēc cer uz lietotāju palīdzību, kas padarīs LimeFox ērtāku un noderīgāku gardēžiem un restorānu viesiem. Tāpēc obligāti rakstiet un ziņojiet savas atziņas LimeFox Facebook lapā.

Reklāmraksts.

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Kemperu noma Eiropā Estravel Latvia
Plānojot atvaļinājumu - Kemperu noma Eiropā! Jauns un aizraujošs ģimenes ceļojumam! | Skatīt vairāk
no 71 EUR
Danču vakars ar Tautas mūzikas kopu Valmieras TIC
6.aprīlī plkst.18.00 Valmieras Kultūras centrā norisināsies Danču vakars kopā ar Tautas mūzikas kopu. | Skatīt vairāk
5 EUR
Programma ANTISTRESS Rehabilitācijas centrs Jaunķemeri
Ieelpot. Izelpot. Un ļauties, lai procedūrām bagātā programma ANTISTRESS Jūs ved 10 dienu ceļojumā prom no stresa atstātajām sekām - tuvāk | Skatīt vairāk
no 700 EUR
Atklājam Turcijas sezonu! CelojumuBode.lv
Piedāvājumā mazcenas viesnīcas ar izlidošanu no Rīgas un Viļņas kā arī LUX viesnīcas ar vilinošām sezonas sākuma cenām... | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.17403984sec.