Padomi, kā atrast lētas aviobiļetes

Pastāv daži padomi, kā izvairīties no tā, ka ceļojuma laikā nāksies atteikties no visiem saviem ietaupījumiem. Iegādājoties lētas aviobiļetes, varat apceļot pasauli vairāk nekā vienu vai divas reizes gadā. Protams, ņemiet vērā, ka biļetes cena ir atkarīga no daudziem faktoriem: nedēļas dienas, sezonas, kā arī dienu skaita pirms izbraukšanas. Pirms pērkat biļetes, ir vērts padomāt par šīm lietām. Lūk, daži padomi, kā atrast lētas biļetes un jau tagad sākt plānot savu neaizmirstamo ceļojumu.

Izmantojiet meklētājprogrammu
Visvienkāršākais un ātrākais veids, kā iegūt lētas aviobiļetes, ir izmantot meklētājprogrammu, kas salīdzina avio biļešu cenas. To darbības princips ir salīdzināt dažādu aviokompāniju lidojumu cenas un atrast lētāko un labāko variantu.

Aviokompāniju akcijas
Aviokompāniju tīmekļa vietnēs sekojiet līdzi akcijām un izpārdošanām. Daudzas aviosabiedrības rīko akcijas, lai piesaistītu jaunus klientus, un noteiktās dienās tās organizē biļešu izpārdošanu ar ievērojamām atlaidēm. Cenas var būt par 30-50% zemākas. Piemēram, ienākot jaunai aviokompānijai, tiek piedāvātas dažās atlaides.

Negaidiet īsto brīdi
Lētas aviobiļetes var iegādāties tikai noteiktos laikos, diemžēl zemas cenas nebūs pieejamas visu gadu. Tāpēc, ja atrodat lielisku iespēju ar lētām biļetēm vai lasāt ziņas par izpārdošanu, nevilcinieties - iegādājieties to!

Ja varat plānot ceļojumu iepriekš, iegādājieties biļetes pēc iespējas ātrāk, vēlams 6-7 mēnešus pirms izbraukšanas datuma. Tādā gadījumā 2-3 nedēļas pirms izlidošanas biļetes var būt lētākas pat par 30 % no piedāvātās summas. Ja biļetes iegādājaties no zemo izmaksu pārvadātāja, cena var būt pat par 70 % zemāka. Divas nedēļas pirms plānotās izlidošanas cenas katru dienu sāk strauji pieaugt.

Protams, jūs varat izmēģināt veiksmi, izmantot pēdējā brīža piedāvājumus un tādējādi iegādāties lētas biļetes. Taču paļauties uz šo iespēju ir diezgan riskanti, jo īpaši, ja jūs zināt, ka ne visos galamērķos ir pieejami izdevīgi piedāvājumi.

Lidot kopā ar grupu
Dažas aviokompānijas ir gatavas piešķirt atlaidi pasažieriem, kuri plāno lidot grupā un rezervēt biļetes vairākiem cilvēkiem vienlaicīgi. Piemēram, zemo cenu aviosabiedrība EasyJet pasažieriem, kas rezervē biļetes divām vai trim personām vienlaicīgi, piešķir atlaidi, kas var būt aptuveni 7-10 eiro par biļeti, kas arī ir patīkami. Daži uzņēmumi piedāvā lojalitātes programmas, piemēram, Wizz air piedāvā iespēju pievienoties Wizz Discount Club un vienu gadu iegādāties biļetes par 10 eiro lētāk.

Iegādājieties biļeti turp un atpakaļ un izvēlieties nesezonas laiku
Pērkot biļetes turp un atpakaļ kopā, kopējā biļetes cena var būt zemāka nekā pērkot tikai atsevišķas biļetes. Zemo cenu aviosabiedrības pārdod biļetes par zemāku cenu, tāpēc ceļošana nesezonas laikā ir lētāka. Turklāt ir izdevīgi lidot ne sezonas laikā, jo ne tikai biļetes ir lētākas, bet arī viesnīcas ir lētākas.

Ceļošana ar pārsēšanos
Izvēlieties vienu aviokompāniju un lidojiet ar ērtu pārsēšanos, tas bieži vien ļauj ietaupīt. Tikai pievērsiet uzmanību laika intervālam starp lidojumiem un kopējam lidojuma laikam. Dažkārt ekonomiski izdevīgāk ir plānot ceļojumu ar pārsēšanos un iegādāties divas atsevišķas biļetes. Tomēr esiet uzmanīgi un pievērsiet uzmanību lidostu maiņai, kā arī tam, vai valstī, kurā plānojat pārsēsties, ir nepieciešama vīza.

Iztīriet kešatmiņu, pārlūkošanas atmiņu un sīkfailus
Ja iepriekš esat meklējis biļetes, izmantojot meklētājprogrammas, dators jau ir iegaumējis jūsu datus un pārlūkošanas vēsturi. Turpinot meklēšanu, turpinās arī datu ieraksts. Tāpēc turpmākajos meklējumos uz jums sāk attiekties dažādi mārketinga triki: "Uz šo reisu ir atlikušas dažas biļetes" vai biļešu cena ir krasi pieaugusi, liekot jums nervozēt un steidzami iegādāties biļeti.

Lai atgūtu iepriekšējo cenu, ir nepieciešams piekļūt vēlamajai vietnei no cita datora vai izdzēst datora kešatmiņu, pārlūkošanas atmiņu un sīkfailus. Ir arī iespēja izmantot inkognito režīmu.


KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
MOTIVĒJOŠIE BRAUCIENI! Latvia Tours
👉VEIDOJIET POZITĪVA UZŅĒMUMA TĒLU. 👉APBALVOJIET LOJĀLOS KLIENTUS, DARBINIEKUS. 👉MOTIVĒJIET JAUNIEM PANĀKUMIEM. 👉SALIEDĒJIET KOLEKTĪVU, | Skatīt vairāk
Pavasara Vidusjūras kruīzi ar Costa Estravel Latvia
Vidusjūras kruīzs ar Costa / no Savonas uz Romu / 6 naktis / aprīlis - maijs / pilna ēdināšana | Skatīt vairāk
no 519 EUR
Izstāde "Laika dārzs" Valmieras muzejā Valmieras TIC
No 6. aprīļa līdz 29. maijam, Valmieras muzejā skatāma Birutas Jansones, Antras Galzones, Gitas Sirmās un Lailas Stradas mākslas darbu izstāde. | Skatīt vairāk
Atpūta un Gardēžu vakariņas Igaunijā Estravel Latvia
1 nakts 2 personām, brokastis un vakariņas Michelin ceļvedī ieteiktā restorānā, kā arī spa piedāvājums // līdz 31.05. | Skatīt vairāk
no 225 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.21823311sec.