«Zalando» iegādājas mediju zīmola «Highsnobiety» vairākuma akcijas

Viena no Eiropas vadošajām tiešsaistes modes un dzīvestila platformām “Zalando”, kas vairāk nekā gadu darbojas arī Latvijā, kļuvusi par starptautiskā, jaunās luksusa kultūras aizsācēja “Highsnobiety” vairākuma akciju īpašnieku. “Highsnobiety” turpmāk darbosies kā platformas stratēģiskais un radošais konsultants, atbalstot kompāniju mērķu sasniegšanā un sortimenta pārvaldīšanā. “Highsnobiety” saglabās arī savu redakcionālo neatkarību, nodrošinot pilnīgu radošās aģentūras autonomiju un nemainīgu vadības struktūru. Dibinātājs un izpilddirektors Deivids Fišers (David Fischer) saglabās mazākuma daļu īpašnieka statusu.
Abas kompānijas apvienos spēkus, lai veicinātu klientu piesaisti un kalpotu par iedvesmu modes cienītājiem. Uzņēmumi apņēmušies papildināt stiprās puses, apvienojot mediju zīmola kultūras izpratni, autoritāti, zināšanas par modes pasauli un modes platformas izveidoto modes nozares pārstāvju sadarbības tīklu, e-komercijas zināšanas un darbības iespējas.

Turpinot neatkarīgu darbību, “Highsnobiety” darbosies kā stratēģiskais un radošais konsultants, palīdzot “Zalando” izstrādāt jaunas un iedvesmojošas platformas sadaļas un risinājumus. “Highsnobiety” dibināts 2005. gadā Berlīnē, kad Deivids Fišers aizsāka rakstīt emuāru par ielas modes un augstās luksusa modes saplūšanu. Šobrīd zīmols apvieno izdevējdarbību, radošās konsultācijas un tirdzniecības platformu pārraudzītu. Tas ir viens no ietekmīgākajiem starptautiskajiem spēlētājiem jaunajā luksusa telpā un kultūrā kopumā.

“Highsnobiety” dibinātājs un izpilddirektors Deivids Fišers uzsver: “Mēs esam apguvuši mākslu pārvērst stāstus produktos un produktus - stāstos. Ļoti priecājos izmantot iespējas, ko radīs sadarbība, ne tikai iedvesmojot, bet arī uzlabojot saturu un tirdzniecību. Esmu gandarīts, ka varu izmantot “Zalando” plašo pieredzi e-komercijas jomā un pārcelt savu mūža aizraušanos nākamajā līmenī.”
“Zalando” dibinātājs un līdz-izpilddirektors Deivids Šneiders (David Schneider) norāda: “Abus uzņēmumus vieno aizraušanās veidot spēcīgas zīmolu partnerības un ļaut zīmoliem iedvesmot auditoriju ar saviem produktiem un stāstiem. Sadarbība ļaus mums daudz ātrāk sasniegt mērķi - piedāvāt klientiem visatbilstošāko un saistošāko, kā arī ērtāko iepirkšanās pieredzi. Es priecājos par mūsu kopīgo vīziju un plāniem veidot modes nākotni.”

Darījuma ietvaros “Highsnobiety” saglabās savu redakcionālo autonomiju, izdevējdarbībai un aģentūras darbībai paliekot pilnībā neatkarīgai. “Highsnobiety” turpinās vadīt abi rīkotājdirektori Deivids Fišers un Jirgens Hopfgartners (Jürgen Hopfgartner), bet dibinātājs Deivids Fišers saglabās mazākuma daļas.
Abas puses vienojušās neatklāt finanšu detaļas. “Highsnobiety” šajā darījumā konsultēja “Liontree”, “V14 - Vogel, Heerma & Waitz” un “Taxess”. “Zalando” konsultēja “White&Case”, “PwC” un “McKinsey”.
PAR “ZALANDO”

Zalando (https://corporate.zalando.com) ir viena no vadošajām Eiropas modes un dzīvesveida tiešsaistes platformām. 2008. gadā Berlīnē dibinātā platforma piedāvā modes preces gandrīz 49 miljoniem aktīvu klientu 25 tirgos, sniedzot iespēju iegādāties apģērbu, apavus, aksesuārus un skaistumkopšanas preces. Mūsu klāstā ir gan pasaulē pazīstami starptautiskie zīmoli, gan vietējie zīmoli. Platforma ir modei veltīta vieta, kur vienkopus mīt iedvesma, inovācijas un mijiedarbība. Kā Eiropā modernākais tehnoloģiju uzņēmums, mēs cītīgi strādājam pie tā, lai izstrādātu digitālus risinājumus visiem modes ceļojuma dalībniekiem – mūsu klientiem, partneriem un ikvienam Zalando lietotājam. Mūsu vīzija ir būt par modes sākumpunktu un ilgtspējīgu platformu ar pozitīvu ietekmi uz sabiedrību un planētu.

PAR “HIGHSNOBIETY”
“Highsnobiety” ir zīmols, kas veltīts jaunās paaudzes kultūras aizsācējiem. Mūsu misija ir atklāt un aizstāvēt labāko, ko kultūra var piedāvāt, savienot cilvēkus un mīlestību pret stilu, paplašinot jauno satura veidotāju kopienu. Vienmēr esot soli priekšā pārmaiņām, “Highsnobiety” palīdz izprast nākotnes tendences. Globākā uzņēmuma “Highsnobiety”, ko 2005. gadā dibināja izpilddirektors Deivids Fišers, galvenā mītne atrodas Berlīnē. Biroji arī arī Ņujorkā, Losandželosā, Londonā, Amsterdamā, Sidnejā un Milānā. Mēs esam digitālo mediju un kultūras konsultāciju uzņēmums, kas apvieno stilu, mākslu, dizainu un tehnoloģijas, nodrošinot platformu zīmoliem un modes industrijas pārstāvjiem.


KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 21.04.2024 - 30.04.2024 Pavasara brīvdienas TURCIJĀ Atlantic Travel
Pieejamās cenas, lielisks serviss, siltā jūra, grezna dabas vide - viss jums un jūsu komfortam. | Skatīt vairāk
no 425 EUR
Balkānu pērle 𝐌𝐄𝐋𝐍𝐊𝐀𝐋𝐍𝐄! Latvia Tours
Burvīgas pludmales un dzidrs Adrijas jūras ūdens, neskaitāmas senas pilsētiņas, un, protams, melnkalniešu viesmīlība. | Skatīt vairāk
no 367 EUR
Ierobežots piedāvājuma - Hotel Jūrmala SPA Estravel Latvia
Esiet vieni no pirmajiem, kas bauda atpūtu Renovētajā Hotel Jūrmala SPA numurā un saņemiet dāvanu - neierobežotu Wellness Oasis apmeklējumju// līdz | Skatīt vairāk
no 94 EUR
4 personām - aktīva atpūta Igaunijā Estravel Latvia
1 nakts 4 personām aktīvās atpūtas kūrorta viesu mājā, brokastis un atpūtas piedāvājums | Skatīt vairāk
no 370 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.17234993sec.