«Zalando» iepazīstina ar Latvijā iecienītākajām precēm

Viena no Eiropas vadošajām modes un dzīvesstila tiešsaistes platformām “Zalando” šovasar atzīmē savu pirmo gadadienu Latvijas tirgū un ir apkopojusi klientu iecienītākās preces. Kā liecina dati, Latvijas iedzīvotāji aktīvi iegādājas sporta apģērbu un apavus, vienlaikus dodot priekšroku klasiskām vērtībām.
Svinot savu pirmo gadadienu Latvijā, “Zalando” atklāj, kādas ir mūsu patērētāju iecienītākās preču kategorijas. Kopumā platforma Latvijas klientiem piedāvā vairāk nekā 2 000 pieprasītus zīmolus un vairāk nekā 475 000 dažādas preces. Populārākās preces no apavu kategorijas, kas iegādātas “Zalando”, ir kedas, puszābaki un sandales ar plakano zoli. Savukārt, salīdzinot divas iecienītākās apģērbu kategorijas - kleitas un svārkus - secināts, ka kleitas pirktas sešas reizes biežāk nekā svārki.

Runājot par dizainu, jāuzsver, ka Latvijas patērētāji dod priekšroku klasiskai krāsu paletei, pārsvarā pasūtot melnas, baltas un tumši zilas preces. Klasiskā un vienmēr atbilstošā krāsa - melnā - ir arī vadošā starp populārākajiem aksesuāriem. Tieši melnas mugursomas un beisbola cepures ir populārākās aksesuāru preces pirkuma grozos “Zalando” platformā.

opumā tendences starp Baltijas valstīm ir ļoti līdzīgas, bet zināmas atšķirības vērojamas tauriņu un kaklasaišu iegādē - Igaunijā kaklasaites ir sešas reizes populārākas, nekā tauriņi. Arī Latvijas un Lietuvas klienti biežāk dod priekšroku klasiskajām kaklasaitēm, taču tajā pašā laikā tauriņi šajās valstīs ir daudz populārāki, nekā Igaunijā. Lietuvā kaklasaites iegādājas trīs reizes biežāk, nekā tauriņus, bet Latvijā - četras reizes.

“Svinot pirmo jubileju Latvijā, redzam, ka klientu atsauksmes par mūsu piedāvājumu ir ļoti pozitīvas. Tas iepriecina un pārliecina, ka piedāvājam pareizo kombināciju, apvienojot plašu sortimentu un ērtu iepirkšanās pieredzi, lai kļūtu par modes sākumpunktu,” uzsver Joanna Hummela (Joanna Hummel), “Zalando” Ziemeļvalstu un Baltijas valstu izpilddirektore.

Aizvadītajā gadā platforma ieviesa vairākas jaunas funkcijas un pakalpojumus gan saviem klientiem, gan partneriem. “Zalando” Partneru programmai ir pievienojušies arī Latvijas modes zīmoli, piedāvājot savus produktus gandrīz 49 miljoniem klientu visā Eiropā. Vienlaikus “Zalando” Latvijas iedzīvotājiem sniedz pieeju platformas partneru piedāvātajam papildu preču klāstam.

Uzņēmums pastāvīgi iegulda līdzekļus, lai, izmantojot tehnoloģijas, palīdzētu klientiem atrast sev tīkamās modes preces un piedāvātu personalizētu pieredzi. Pateicoties “Zalando” stilistu zināšanām un informācijai par klientu pirkumiem, platformas mašīnmācīšanās algoritms neierobežotā daudzumā piedāvā personalizētus ieteikumus apģērbu izvēlē.

Ieteikumus par to, kādas preces izvēlēties, sniedz arī plaši pazīstami stila eksperti un dizaineri. “Zalando” sadaļā “Get the Look” klienti var atrast personalizētus tērpus gan no vietējiem, gan labi zināmiem ietekmētājiem visā Eiropā.

“Nākotnē kompānija plāno vēl vairāk koncentrēties uz sadarbību ar vietējiem zīmoliem un to iekļaušanu platformā, lai Latvijas patērētājiem varētu piedāvāt vēl lokalizētāku sortimentu,” papildina Joanna Hummela.

PAR «ZALANDO»:
Zalando (https://corporate.zalando.com) ir viena no vadošajām Eiropas modes un dzīvesveida tiešsaistes platformām. 2008. gadā Berlīnē dibinātā platforma piedāvā modes preces gandrīz 49 miljoniem aktīvu klientu 25 tirgos, sniedzot iespēju iegādāties apģērbu, apavus, aksesuārus un skaistumkopšanas preces. Mūsu klāstā ir gan pasaulē pazīstami starptautiskie zīmoli, gan vietējie zīmoli. Platforma ir modei veltīta vieta, kur vienkopus mīt iedvesma, inovācijas un mijiedarbība. Kā Eiropā modernākais tehnoloģiju uzņēmums, mēs cītīgi strādājam pie tā, lai izstrādātu digitālus risinājumus visiem modes ceļojuma dalībniekiem – mūsu klientiem, partneriem un ikvienam Zalando lietotājam. Mūsu vīzija ir būt par modes sākumpunktu un ilgtspējīgu platformu ar pozitīvu ietekmi uz sabiedrību un planētu.


KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
3 dienas Romā un Vidusjūras kruīzs Estravel Latvia
9 naktis - 2 naktis Romā un 7 nakšu kruīzs ar MSC Vidusjūrā // Īpašais piedāvājums | Skatīt vairāk
no 1058 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 24.04.2024 - 30.04.2024 Tet Rally Latvia Liepājas reģiona TIB
Liepājā notiks pilsētas ātrumposms, Tet Rally Latvia uzvarētāju noskaidros Dienvidkurzemes novada Vecpils autotrasē. | Skatīt vairāk
Ierobežots piedāvājuma - Hotel Jūrmala SPA Estravel Latvia
Esiet vieni no pirmajiem, kas bauda atpūtu Renovētajā Hotel Jūrmala SPA numurā un saņemiet dāvanu - neierobežotu Wellness Oasis apmeklējumju// līdz | Skatīt vairāk
no 94 EUR
4 personām - aktīva atpūta Igaunijā Estravel Latvia
1 nakts 4 personām aktīvās atpūtas kūrorta viesu mājā, brokastis un atpūtas piedāvājums | Skatīt vairāk
no 370 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.20257092sec.