Ceļojumu operators Travel RSP uzsāk sadarbību ar uzņēmumu Gandrs

REKLĀMRAKSTS. Ziema beidzot iestājusies visā tās krāšņumā un slēpotāji no pažobelēm, plauktiem, garāžām un šķūnīšiem velk ārā savas slēpes un sniegadēļus. Pat neslēpotājam, redzot baltās, mīkstās kupenas, tā vien gribas pamēģināt, kā tas būtu – stāvēt uz kalna un slīdēt pa sniegu, vējam gar ausīm svilpojot. Tādēļ tie, kas jau laikus nav ieplānojuši savu slēpošanas atvaļinājumu, šobrīd steidz pasūtīt pēdējās vēl pieejamās vietas slēpošanas ceļojumos uz Gruziju vai Slovākiju. Bet kā ar ekipējumu?

Tādēļ tūrisma operators Travel RSP savu klientu ērtībai sagādājis tiem iespēju ērti un izdevīgi iegūt arī nepieciešamo aktīvās atpūtas aprīkojumu, piedāvājot visiem, kas pirkuši ceļojumu pie Travel RSP, jebkuru uzņēmuma "Gandrs" preci vai pakalpojumu iegādāties par 17% lētāk. "Gandrā" pieejams apģērbs un apavi, distanču slēpošanas, snovborda un kalnu slēpošanas inventārs, ziemas inventāra apkope un noma. Tāpat tur atradīsit pasaulē novērtētu un cienītu zīmolu velosipēdus, ziemas un tūrisma inventāru, kā arī alpīnisma piederumus.

Taču tas nebūt vēl nav viss – šī veiksmīgā simbioze tāpat paver iespēju visiem klientiem, kas veikuši pirkumu "Gandra" veikalos, saņemt 10% atlaidi Travel RSP slēpošanas braucieniem 2014. gada sezonā. Tiem, kas vēlas slēpot ne ļoti tālu no mājām, tiek piedāvāti braucieni uz labāko Slovākijas slēpošanas kūrortu Jasna, kur nakšņosiet viesnīcā "Sorea Maj" – tās  termālā baseina sniegto atpūtu ikviens varēs izmantot pēc sirds patikas. Pie pašas viesnīcas ir slēpošanas trases, kurās noteiktās dienās ir iespējama arī nakts slēpošana. Uz Jasnas kūrortu slēpot no viesnīcas katru dienu vedīs grupas autobuss. Savukārt tiem, kas Rietumeiropas slēpošanas trases jau pietiekami izbaudījuši, tiek piedāvāti braucieni uz Gruzijas kūrortiem Bakuriani un Gudauri, kuru cenā iekļauts lidojums, transfērs, naktsmītnes, kā arī ekskursija Gruzijas galvaspilsētā Tbilisi! Ja savu izjūtu gammu ir vēlme papildināt ar ko neparastu, Gudauri var izmēģināt pat Heli-ski.

Vairāk informācijas: šeit


KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 14.04.2024 - 20.04.2024 Sama modināšanas svētki Koknesē Aizkraukles novada TIC
Koknesē modinās diženo Daugavas iemītnieku - Samu. Svētki Koknesē norisināsies 10. un 11.maijā. | Skatīt vairāk
Latvija
Latvijas Kapoeiras kauss 2024 Tukumā Tukuma TIC
Latvijas Kapoeiras kauss ir kapoeiras sacensības, kuras notiks Latvijā pirmo reizi. Tās notiks 27.aprīlī pulksten 11:00 Tukuma Raiņa Valsts ģimnāzijā. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 12.04.2024 - 21.04.2024 Satiec savu meistaru Tukuma pusē Tukuma TIC
Tukuma pusē no 13.aprīļa līdz 21.aprīlim varēs iepazīt 12 meistaru stāstus tuvplānā! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 14.04.2024 - 21.04.2024 Satiec savu meistaru Bauskā 20.un 21.04! Bauskas TIC
Ielūkojies, kādi pasākumi paredzēti Bauskā, pasākuma "Satiec savu meistaru" ietvaros! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.71873713sec.