Aicina apmeklēt Arābu Emirātu vērienīgās neatkarības dienas svinības

Reklāmraksts. Apvienotajos Arābu Emirātos (AAE) 2. decembrī tiks svinēta jau 43. Nacionālā diena - tieši šajā dienā septiņi emirāti, kuri kādreiz atradās Lielbritānijas protektora valstībā, pasludināja sevi par neatkarīgiem un dibināja jaunu suverēnu un ļoti stipru valsti.

Katru gadu, ievērojot AAE labākās tradīcijas, visā valstī notiek grandiozas svinības, kuru gaitā vairāku dienu garumā notiek vērienīgi mūzikas festivāli, koncerti un izstādes, tiek rīkota iespaidīga uguņošana un citi pasākumi, kuri piesaista simtiem tūkstošus apmeklētāju.

Gatavojoties  43. Nacionālās dienas svinībām, AAE plāno uzstādīt jaunu Ginesa rekordu, tāpēc visā valsts teritorijā tiek izvietotas milzu karogu kārtis, bet Dubaijā parādīsies ziedu karogi.

Ir jāatzīmē, ka parasti Nacionālās dienas svinības  notiek divas dienas, bet vērienīgākos svētkus rīko Abū Dabī, kur tos atzīmē četras dienas.

Pirmie pasākumi notiks jau 28. novembrī - tā ir Lielā superkaru parāde, kurā varēs apskatīt vairāk nekā 500 eksotisku, vintāžas un luksus klases automobiļus. Tai sekos mūzikas priekšnesumi, lidojumi ar gaisa baloniem, izpletņlēcēju sacensības, regates sacensības, medības ar piekūniem un daudz kas cits.

Mums ir prieks paziņot, ka, izmantojot tūrisma firmas VRK Travel pakalpojumus, katrs no mūsu valsts iedzīvotājiem var kļūt par šāda grandioza pasākuma aculiecinieku, jo VRK Travel ceļojums "Piedzīvojumiem bagāta, eksotiska atpūta Apvienotajos Arābu Emirātos" ir speciāli ieplānots tieši uz to laiku, kad AAE tiks svinēta Nacionālā diena.

Zīmīgi ir arī tas, ka bez Nacionālās dienas programmas, VRK Travel piedāvā izbaudīt nereāla skaistuma dabu, neaizmirstamu braucienu ar safari džipiem, ieturēt vakariņas ar beduīniem, kā arī savām acīm ieraudzīt vienreizēju ūdens strūklaku šovu un izmantot iespēju izpeldēties Indijas okeānā.

Pie tam, VRK Travel klientiem nebūs jāpiedzīvo jebkāds diskomforts un ceļš būs maksimāli ātrs, jo tūrisma firma piedāvā tiešo lidojumu Rīga - Ras El Haima.

Ar ceļojuma programmu Jūs varat iepazīties VRK Travel mājaslapā: www.vrk.lv


KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Publiskā ekskursija ar gidu Zeltiņos Alūksnes TIC
6.aprīlī pulksten 11:00 atvērtā ekskursija Kodolraķešu bāzē Zeltiņos ar gidu. | Skatīt vairāk
no 2.00 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 13.03.2024 - 31.03.2024 Lieldienu prieki lieliem un maziem Baltic Beach Hotel & SPA
Lieldienu svētdienā, 31. martā, aicinām apmeklēt ģimenes branču un nobaudīt plašo svētku gardumu klāstu. Mazos Lieldienu svinētājus gaida | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 25.03.2024 - 31.03.2024 Pastaigas vecpilsētā gida pavadībā Liepājas reģiona TIB
Katru sestdienu un svētdienu plkst. 12.00, gids ar zaļi sarkano Liepājas karodziņu rokās gaidīs pie koncertzāles “Lielais dzintars”. | Skatīt vairāk
Kemperu noma Eiropā Estravel Latvia
Plānojot atvaļinājumu - Kemperu noma Eiropā! Jauns un aizraujošs ģimenes ceļojumam! | Skatīt vairāk
no 71 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.50723886sec.