Slovākija aicina uz slaveniem slēpošanas kūrortiem

Reklāmraksts. Augstie Tatri ir vislabākais kalnu reģions skaistu braukšanas nogāžu apkārtnē, kuru garums ir gandrīz 24 kilometri, un lieliskiem nosacījumiem ziemas sporta veidiem. Slēpošanā slovāku Augstajos Tatros ieinteresētie var izmantot lidojumu Rīgas - Poprad - Tatry. Lidojumi notiek katru sestdienu, sākot no 13.12.2014 visu 2014/2015 ziemas sezonu. Lidojums ilgst nepilnas divas stundas. Tuvākā četru zvaigžņu viesnīca atrodas 5 minūšu braucienā ar auto no lidostas, bet ceļš līdz tuvākajam slēpošanas kūrortam aizņem tikai 15 minūtes.

Tatru Lomnicā, kas ir otrs lielākais slēpošanas kūrorts Slovākijā, var ļaut neaizmirstamām ainavām sevi apburt, veroties apkārt no otras augstākās virsotnes Slovākijā. Kūrorts lepojas ar trim moderniem Gondolveida pacēlājiem un citiem pacēlājiem: 6 personu pacēlājiem ar raksturīgām oranžām kapsulām un apsildināšanu, 8 personu pacēlājiem ar zilām kapsulām un speciālu drošības sistēmu Kids-Stop, pateicoties kurai vecāki var justies mierīgi par saviem mazajiem nebēdņiem, kā arī jaunāko 15 personu Gondolveida pacēlāju virs Skalnaté pleso.


Štrbské Pleso kūrorts pievelk kā magnēts, nodrošinot ideālus apstākļus un lieliskas trases slalomam, kalnu un distanču slēpošanai. Ir vērts pamēģināt arī nakts slēpošanu. Snovborda un adrenalīna entuziastiem jāapmeklē modernais sniega parks.

Stary Smokowiec - Jakubkova lúka ir kūrorts, kuram pieder viegla nobraucienu trase – optimāla iesācējiem. Populārākā tatru atrakcija baltā neprāta cienītājiem, kas neslēpo, ir brauciens kamanās pa 2,7 km garu apgaismotu trasi, kas ved no Hrebienkas līdz Stary Smokoviec (gan dienā, gan naktī).

Lielisks papildinājums baltajam neprātam būs Popradas ūdens atrakciju parka AquaCity apmeklējums, kas nodrošinās daudz jautrības un atpūtas, neatkarībā no vecuma.

KO IESĀKT MAZIEM BĒRNIEM?

Ja vecāki vēlas, lai mazie iemācītos slēpot vai uzlabotu savu slēpošanas tehniku, ir vērts izmantot slēpošanas skolu plašo piedāvājumu klāstu. Lielākā daļa naktsmītņu piedāvā ne tikai standarta rotaļu stūrīti, bet arī profesionālu bērnu pieskatīšanu vai animatoru programmas bērniem.

IZDEVĪGI ATPŪTAS KOMPLEKTI AR SLĒPOŠANAS CAURLAIDĒM

Pateicoties sadarbībai ar slēpošanas kūrortiem un naktsmītņu vietām visos Augstajos Tatros, slēpotāji var izmantot plašā SLĒPOŠANAS KOMPLEKTA piedāvājumu par pievilcīgām cenām. Vairāk informācijas atrodams mājaslapās www.tmrhotels.com vai www.vt.sk/ubytovanie/pobytove-baliky

JAUNĀKĀ INFORMĀCIJA PAR KŪRORTU

Vairāk informācijas par kūrortu un tā piedāvājumu Jūs varat atrast katru dienu, zvanot uz numuru (+421 903) 11 22 00 44, rakstot uz info@vt.sk vai kūrorta mājaslapā www.vt.sk.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
JAUNUMS! 𝐄𝐕𝐈𝐉𝐀𝐒 𝐒𝐀𝐋𝐀  Latvia Tours
Ceļotāji izvēlas Eviju, lai izvairītos no tūristu burzmas un izbaudītu vietējo kultūru. Šeit tūristiem tiek sniegta autentiska grieķu pieredze. | Skatīt vairāk
no 539.00 EUR
Riga Reggae Acoustic Valmieras TIC
6.aprīlī pl.18.00 kultūrtlpa Akustika ielūdz uz sirsnīgu, mīlestības un miera pilnu vakaru pozitīvās regeja noskaņās ar apvienību RIGA Reggae | Skatīt vairāk
15 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 15.03.2024 - 29.03.2024 Īpaši piedāvājumi 𝐮𝐳 𝐌𝐚𝐝𝐞𝐢𝐫𝐮 Latvia Tours
Lieliskie klimatiskie apstākļi padara šo salu par īstu floras paradīzi. Šeit arī atrodas viens no skaistākajiem pasaules botāniskajiem dārziem Jardim | Skatīt vairāk
no 745.00 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 27.03.2024 - 03.04.2024 Publikācija “TRAĶU REĢIONA GARŠU KRĀSAS” Trakai TIC
Publikācija “TRAĶU REĢIONA GARŠU KRĀSAS” | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.72779202sec.