Mācības privātskolā - investīcijas, kas atmaksājas

Ar katru gadu pieaug to ģimeņu skaits, kuras saviem bērniem izvēlas mācības privātskolā ārzemēs. Protams, ka tas lielākoties ir saistīts ar tālākiem nākotnes plāniem, ja ir doma par studijām ārzemēs. Vispopulārākās valstis Latvijas audzēkņiem ir Lielbritānija, Šveice, Amerika. Kāpēc šīs valstis – atbilde vienkārša – gadu laikā ir pārbaudīta mācību vērtība un iegūto zināšanu daudzums.

Lielākoties skolas vienā teikumā par sevi saka: Mēs nemācam skolai, mēs sagatavojam dzīvei! Un tā, neapšaubāmi, ir patiesība.

Lūk, tikai daži fakti, kāpēc iesakām mācības privātskolā:

•    Klasē mācās ne vairāk kā 15 skolēni

•    Pasniedzēji katrā stundā var veltīt īpašu uzmanību katram bērnam

•    Visas privātskolas var lepoties ar izcilu materiāli – tehnisko bāzi

•    Arī pēc stundām, kad ir noteiktais mājas darbu un mācīšanās laiks, katrs audzēknis var saņemt individuālo konsultāciju

•    Lieliskas iespējas audzēkņiem attīstīt savus talantus sportā, mākslā, mūzikā u.c. jomās

•    Visās privātskolās nodrošināta dzīvošana modernās, labiekārtotās skolu rezidencēs

•    Drošība un uzraudzība 24 stundas diennaktī, kas ir svarīgi katram vecākam, kura bērns ir tālu no mājām

•    Un galvenais – visi privātskolu audzēkņi tiek gaidīti labākajās un prestižākajās pasaules augstskolās! Tas, pateicoties augstajiem rādījumiem reitingos skolas beigšanas eksāmenos.

Bērni un jaunieši no Latvijas pārsvarā uz kādu no ārzemju privātskolām dodas pēc 6.-7. klases beigšanas, lai turpmākajos 2 gados pamazām sagatavotos mācībām vidusskolas programmā A-level vai īpaši sagatavotību prasošajā, pasaulē augsti novērtētajā IB programmā.

Nav jābaidās no tā, ka angļu valoda nav dzimtā. Katra skola ir izstrādājusi īpašu sistēmu, lai angļu valoda padotos aizvien vieglāk, adaptācijas periods būtu nesāpīgs. un nemanāmi īsā periodā jaunieši sāk domāt angliski, jo šī valoda ir visapkārt.

Mūsdienās lielākā daļa privātskolu ir jauktās – tajās mācās kopā puisi un meitenes, tajās ir gan vietējie angļu skolēni, gan ārzemnieki. Tomēr tie vecāki, kuri atzīst viendzimumu skolas arī var būt apmierināti – joprojām pastāv arī atsevišķas puišu un meiteņu skolas. Ir sen pierādīts, ka meitenēm tieši meiteņu skolās vislabāk padodas eksaktie priekšmeti – matemātika, ķīmija, fizika.

Skolas izvēle ne vienmēr ir viegla, jo ir taču tik daudz skolu visā pasaulē un katrai skolai ir savas nianses, pamatojoties uz kurām, tiek izdarīta galējā izvēle par labu vienai vai otrai skolai. Kā piemēru varam minēt dzīvošanas iespējas - audzēkņu skaits rezidences istabiņās, skolas reitings un prestižs, kāda mācību vai fakultatīvā priekšmeta pieejamība skolā, ārzemju un vietējo skolēnu skaits skolā, un, protams, skolas atrašanās vieta. Mūsu praksē ir bijuši gadījumi, kad jaunietis dodas mācīties uz Angliju, bet papildus mācībām ir arī jāturpina spēlēt saksofonu un jākārto eksāmeni Rīgā mūzikas skolā. Privātskola šo jautājumu saprot un mūzikas pasniedzēji īpaši strādā ar šo jaunieti. Citā gadījumā ir īpaši piemeklēta skola ar profesionālu airēšanas vai basketbola novirzienu.

Nenoliedzami, mācības privātskolā no vecākiem prasa pamatīgus ieguldījumus, bet tie ir pamati bērna turpmākajai dzīvei, studijām, pat karjerai! Bērns to novērtēs ne tikai kā aizraujošu ceļojumu, īsā laikā pamanīsiet, ka bērns ir kļuvis mērķtiecīgāks, ir pazudušas pēdējās slinkuma pēdas, par mācībām un dzīvošanu skolā viņš stāstīs ar aizrautību. Pēc pieredzes varam teikt – izmaiņas tikai uz labo pusi.

Izglītības centra Durbe speciālisti noteikti palīdzēs Jums izdarīt pareizo izvēli, piedāvājot vispiemērotāko skolu, kura atbildīs visām Jūsu un bērna interesēm, prasībām un vēlmēm, kā arī palīdzēsim ar dokumentu noformēšanu.

Par iespēju mācīties privātskolā, dokumentu iesniegšanu, izmaksām un citiem jautājumiem jautājiet klientu konsultantei Zandai Pakerei, rakstot uz zanda@durbe.edu.lv vai zvanot 67363331. Vairāk informācijas skaties www.durbe.edu.lv.


KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Orientēšanās sezona sākas jau 16.aprīlī! Alūksnes TIC
Orientēšanās pasākumam HORIZONTS šogad lieli svētki - uzsākta 40.jubilejas sezona. Tiekamies jau otrdien, takās kas bija tik populāras! | Skatīt vairāk
no 2.00 EUR
MOTIVĒJOŠIE BRAUCIENI! Latvia Tours
👉VEIDOJIET POZITĪVA UZŅĒMUMA TĒLU. 👉APBALVOJIET LOJĀLOS KLIENTUS, DARBINIEKUS. 👉MOTIVĒJIET JAUNIEM PANĀKUMIEM. 👉SALIEDĒJIET KOLEKTĪVU, | Skatīt vairāk
Izstāde "Laika dārzs" Valmieras muzejā Valmieras TIC
No 6. aprīļa līdz 29. maijam, Valmieras muzejā skatāma Birutas Jansones, Antras Galzones, Gitas Sirmās un Lailas Stradas mākslas darbu izstāde. | Skatīt vairāk
Balkānu pērle 𝐌𝐄𝐋𝐍𝐊𝐀𝐋𝐍𝐄! Latvia Tours
Burvīgas pludmales un dzidrs Adrijas jūras ūdens, neskaitāmas senas pilsētiņas, un, protams, melnkalniešu viesmīlība. | Skatīt vairāk
no 367 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.42490315sec.