Ceļojumu apdrošināšana – individuāli piedāvājumi tieši Tev [1]

Reklamraksts. Iegādājoties ceļojumu apdrošināšanu, Tev vienmēr būs drošības sajūta. Compensa piedāvā apdrošināšanas polisi gan īsiem, gan arī gariem ārzemju ceļojumiem. Individuālā pieeja ļaus atrast tieši Tev izdevīgāko variantu. Iespējams, domā, ka Tev nemaz nav nepieciešama ceļojumu adprošināšana, jo, ja iepriekš nekas slikts nav noticis, nenotiks arī nākamās reizes. Tomēr der atcerēties, ka arī autovadītāji savās automašīnās tur rezerves riepu, tā iemesla dēļ, lai būtu drošības sajūta, ka, ja arī kaut kas notiks, to varēs atrisināt. Compensa piedāvā visplašāko risku segumu ar vairākiem Latvija jauniem risinājumiem. Iegādājoties polisi, Tev būs pieejama diennakts palīdzība visā pasaulē, kā arī Compensa piedāvā vienkāršu un ērtu polises izdošanas risinājumu.

Ceļojumu apdrošināšanu, ko piedāvā Compensa, varētu iedalīt vairākos veidos:

Medicīniskie izdevumi

Compensa ceļojuma apdrošināšana paredz neatliekamo medicīnisko izdevumu segšanu, kas radušies saistībā ar akūtu stāvokli, negaidītas saslimšanas rezultātā. Tiek kompensēta neatliekamā zobārstniecība, medicīniskais transports, arī slimnieka repatriācija, kas nozīmē, ka tiks segti izdevumi par cietušās personas nogādāšanu mītnes zemē, kā arī tiek nodrošināta Apdrošinātās personas repatriācija nāves gadījumā.

Palīdzības apdrošināšana

 Tiek nodrošinātā personīgo mantu nosūtīšana. Tāpat tiek segti arī meklēšanas un glābšanas izdevumi, piemēram, ja Apdrošinātā persona ceļojuma laikā ir pazudusi vai apmaldījusies. Arī par mūsu mīluļiem ir padomāts, ja, piemēram, Apdrošinātā persona tiek ceļojuma laikā hospitalizēta, tiks segti izdevumi par mājdzīvnieka uzturēšanos dzīvnieku viesnīcā vai arī mājdzīvnieka nogādāšanu uz mītnes zemi. Tāpat tiek segti arī izdevumi, kas saistīti ar tuvinieka ierašanos. Kas nozīmē, ja Apdrošinātā persona tiek hospitalizēta, un nepieciešams, lai uz šo valsti ierastos viena piederīgā persona, šie izdevumi tiks segti. Palīdzības apdrošināšanā ietilpst arī bērna aprūpe, apdrošinātā aizstāšana, ID dokumentu atjaunošana, kā arī juridiskā un tulka palīdzība.

Izmaiņas ceļojumā

Tiks segti arī izdevumi tādos gadījumos, ja ceļojums tiek pēkšņi atcelts vai arī, ja tas aizkavējas. Izdevumi tiks segti arī gadījumā, ja uzsāktais ceļojums kāda iemesla dēļ būs jāpārtrauc, priekšlaicīgi atgriežoties mītnes zemē.  Tiks segti izdevumi arī par jaunas biļetes iegādi līdz ceļojuma galamērķim vai nākamajam starpposmam, ja pēc hospitalizācijas Apdrošinātā persona vēlas turpināt savu ceļojumu. Tiks segti visi izdevumi par ēdienu, viesnīcu un transportu uz un no lidostas, ja lidojums aizkavēsies tehnisku iemeslu dēļ vai arī sliktu laikapstākļu dēļ.

Bagāžas apdrošināšana

Tiek segti izdevumi gadījumos, ja bagāža nozaudējas pārvadājuma laikā vai arī sabojājas, kā arī tiek segta pirmās nepieciešamības preču un apģērbu iegāde, ja bagāža aizkavēsies pārvadājuma laikā.

Papildus iespējams arī iegādāties mājokļa apdrošināšanu. Tā palīdzēs segt zaudējumus, kas radušies Apdrošinātās personas ceļojuma laikā. Papildus iespējams arī iegādāties maka apdrošināšanu. Tā ir iespēja segt izdevumus, kas saistīti ar maka un tajā esošo dokumentu un maksājumu karšu zādzību ceļojuma laikā. 

Iegādājies ceļojumu apdrošināšanu internetā

Iespējams, izlasot šo, Tu nodomāji, ka varētu iegādāties ceļojumu polisi, bet nav laika, lai dotos uz biroju un slēgtu līgumu, un tas noteikti ir birokrātisks process. Nē! Ceļojumu apdrošināšanas polisi Tu vari iegādāties jebkurā sev ērtā laikā un vietā internetā. Pieteikuma aizpildīšana internetā prasīs tikai dažas minūtes Tava laika. Ienāc www.compensa.lv/content_lv/travel.html un aizpildi prasītos laukus. Tajos Tev liks norādīt apdrošināšanas dienu skaitu, to, vai vēlēsies ceļot pa Eiropu, pasauli vai Krieviju, kā arī ceļojuma dalībnieku skaitu. Būs jānorāda arī ceļojuma mērķis- vai tas būs atpūtas brauciens, biznesa brauciens vai kāds cits. Tālāk Tev tiks piedāvāti 3 iespējamie varianti – Ekonomiskais, Standarta vai arī Izvēles.

Piemēram, ja Tu izvēlies ceļot pa visu pasauli atpūtas braucienā viens pats, paņemot apdrošināšanu uz 30 dienām, ja izvēlēsies Ekonomisko variantu, Tev būs jāmaksā tikai EUR14. Šajā apdrošināšanā tiks segti medicīniskie izdevumi. Savukārt, ja izvēlēsies Standarta variantu, tad polises cena būs EUR45. Tajā ietilps medicīniskie izdevumi, palīdzība, izmaiņas ceļojumā, nelaimes gadījumu apdrošināšana, bagāžas apdrošināšana. Savukārt, ja Tu izvēlēsies individuālo variantu, tad polises cena būs EUR 63 un Tu pats varēsi noteikt katras iespējas limitu naudas izteiksmē. Kad būsi veicis savu izvēli, atliks tikai ievadīt savus personas datus un veikt apmaksu.

Compensa vienmēr domā par mūsdienīgiem risinājumiem un individuālu pieeju, tāpēc pats varēsi izlemt, kuru no 3 piedāvātājiem variantiem izvēlēties. Izvēloties Compensa pakalpojumus, Tu varēsi doties ceļojumā, nebaidoties, ka kaut kas varētu atgadīties, jo, ja arī atgadīsies, būs kāds, kas parūpēsies un segs izdevumus. Lai iegādātos apdrošināšanas polisi Tev pat nav nepieciešams iziet no mājas. Tu vari iegādāties polisi esot mājās, sēžot ofisā, gulšņājot pludmalē, pat 3 naktī. Ceļojumu apdrošināšana - apdrošinies pret visiem iespējamajiem riskie un dodies ceļojumā! Compensa Tev novēlu piedzīvojumiem bagātus un jautrus ceļojumus, par drošību parūpēsimies mēs!

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

1 Jānis 07/31/2019 15:20 No savas pieredzes vēlos padalīties. Ļoti svarīgi iegādāties apdrošināšanu uz ceļojumu. Ceļojumā noķēru vēdera vīrusu. Mani ātri nogādāja uz slimnīcu ar ātro palīdzību. Viss jau likās forši, es jau pat nopriecājos, ka dzīvs palikšu! Bet te nu bija, vietējie ārsti man piestādīja rēķinu uz 95 Eur (60 euro zālēm + 35 eur par katru nākamo nakti palātā). Nākamreiz apskatīšos apdrošinātājus, lai atrastu labu piedāvājumu atbilstoši cenai - iegrābos labi.

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Svini kāzas Jaunpils pilī!  Tukuma TIC
Jaunpils pils ir lieliska vieta kāzu svinēšanai. Senie pils mūri un brīnišķīgā apkārtne padarīs jums tik svarīgos brīžus patiešām | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 19.04.2024 - 26.04.2024 Jauna dabas taka Ērgļos.  Madonas TIC
Atklāšanas pasākums Ērgļu "Dabas Spēka Takai" ar izzinošiem elementiem un uzdevumiem. 20.aprīlī (sestdiena) 10.00 iesim PĀRGĀJIENĀ! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 17.04.2024 - 26.04.2024 UFO stāstīs jokus Tukumā Tukuma TIC
Ja meklē iespēju aizmirst ikdienas rūpes, nāc 26.aprīlī pulksten 19:00 uz Tukuma pilsētas Kultūras namu! | Skatīt vairāk
Gūsti pavasarīgu iedvesmu izstādēs Tukumā Tukuma TIC
Aprīlis uzņem apgriezienus. Mostas daba. Mostas krāsas. Atsprāgst pumpuri, un dzīvība zied. Ļauj iedvesmai ieplūst tevī caur mākslu Tukumā un | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.12545013sec.