Finnair uzsāk komfortablus lidojumus ar jauno Airbus A350 XWB

Aviopārvadātājs Finnair nolēmis spert soli uz priekšu savu klientu komforta nodrošināšanai un pirmais Eiropā iegādājās jauno lidmašīnu Airbus A350 XWB (Extra Wide Body), kas sniegs neaizmirstamu piedzīvojumu jebkuram pasažierim.

Gardas maltītes, regulāri attīrīts, svaigs gaiss, elegants dizains un interneta pieslēgums lidojuma laikā – to visu piedāvā Finnair uz jaunās lidmašīnas klāja. Gaiss lidaparātā tiek atjaunots ik pēc 2-3 minūtēm, savukārt pasažieriem ļauts regulēt tā temperatūru pēc savām izjūtām. Vēl jo vairāk, lidaparāta īpašais eko-smart dizains par 25% uzlabo degvielas patēriņu, salīdzinot ar iepriekšējās paaudzes lidaparātiem.

Tas noteikti būs svarīgi tiem, kas rūpējas par mūsu apkārtējo vidi!

Šis pārdomātais, minimālistiskais dizains tika izstrādāts somu dizaina uzņēmumā dSign Vertti Kivi & Co ar mērķi paplašināt pasažieriem redzamo panorāmu un dabīgi apgaismot lidaparātu. Iestrādātais LED apgaismojums veiksmīgi papildina dienas gaismu tad, kad tas ir nepieciešams, netraucējot Jūsu atpūtu.

Pirms biļešu rezervācijas lidojumam ar Airbus A350 XWB, Finnair piedāvā izvēlēties biznesa vai  ekonomisko lidojuma klasi. Izvēloties luksusa biznesa klasi, Jūs varēsiet izmantot wifi un nobaudīt īpašu ziemeļu vīnu izlasi, bet sieviešu kārtas pāstāves varēs izmantot izsmalcinātu dāmu istabu ar nodrošinātu kosmētiku un citām nepieciešamām lietām. Savukārt ekonomiskā klase sniedz iespēju lidojuma laikā atpūsties ērtos krēslos, izmantot skārienjūtīgus ekrānus un maksas wifi, kā arī izbaudīt gardas maltītes un uzkodas!

Īpaši patīkams pārsteigums sagaida tos, kas rezervēs biļetes aviobiļešu rezervēšanas portālā biletes.lv Finnair lidojumiem ar jauno lidaparātu uz Šanhaju, Pekinu un Honkongu – bezmaksas vaučeri Finnair Biznesa zāles (Business Lounge) apmeklējumam Helsinku lidostā un skaists suvenīrs no juvelierizstrādājumu zīmola BVLGARI.

Lidojiet pretim nākotnei kopā ar Finnair!

Iepazīstieties ar piedāvājumu biletes.lv portālā.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Lubānas mitrāja putnu vērošanas pastaiga Madonas TIC
Lubāna mitrājs un tā apkārtne var lepoties ar dažādām putniem un citām pievilcīgām dzīvotnēm. Aicinām braucienā uz Īdeņas un Kvāpānu zivju | Skatīt vairāk
Latvija
Pārgājiens Alūksnē Alūksnes TIC
Ieplāno 13.aprīli, lai trīs stundu aizraujošā pārgājienā uzzini viduslaiku mantojuma faktus, nostāstus un teikas! Dosimies Alūksnes viduslaiku pils | Skatīt vairāk
12 EUR
Brauc ar skolēniem uz Bauskas novadu! Bauskas TIC
Izzini Bauskas novadu, brauc pavasara ekskursijā kopā ar klasi! | Skatīt vairāk
Aicina uz putnu vērošanas ekskursiju Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
7.aprīlī, pulksten 9.30 no Jelgavas Sv.Trīsvienības baznīcas torņa pagalma sāksies velo ekskursija “Braucam vērot putnus”. Pieteikšanās 63005447 | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.85938811sec.