5 iemesli, kādēļ ļauties eksotiskai baudai ar Etihad Airways [2]

Viena no pasaules vadošajām Apvienoto Arābu Emirātu lidsabiedrībām Etihad Airways šobrīd piedāvā lidojumus no Rīgas uz eksotiskiem galamērķiem par ļoti izdevīgām cenām. Kas būtu tie iemesli, kuru dēļ noteikti vajadzētu iegādāties lidojuma biļeti? Pavisam vienkārši!

1.    Indija

2.    Austrālija

3.    Ķīna

4.    Seišelas

5.    Maldīvu salas

Taču, ja runājam nopietni, te būs 5 argumenti, kādēļ izvēlēties tieši Etihad Airways piedāvājumu:

 1. Galamērķu plašā izvēle

Ķīna, Indija, Honkonga, Bangladeša vai Austrālija, Indonēzija, Seišelas un Šrilanka... Varbūt Nigērija, Kenija vai Uganda? Tie ir tikai daži no piedāvātajiem galamērķiem. Zinām - izvēle ir tik plaša, ka izvēlēties vienu kļūst gandrīz neiespējami! Varbūt laiks ieplānot vairākus atvaļinājumus?

2. Izdevīgas cenas

Etihad Airways aviobiļešu cenās iekļauj ne tikai pārlidojumu, bet arī rokas bagāžu un vienas lielās bagāžas koferi, lieliski saprotot, ka tālam ceļojumam būs nepieciešams bagātāks somas "ekipējums".

3. Izcils serviss

Etihad Airways pazīstama kā viena no populārākajām un labākajām lidsabiedrībām pasaulē. Izcils serviss, komforts un nekādas aizķeršanās. Tas ir tieši tas, ko sagaidām no pārvadātāja.

4. Lidojumi no Rīgas

Jā, lai aizlidotu uz Tālajiem Austrumiem vai dienvidiem, vairs nevajadzēs meklēt pārsēšanās reisus un censties aizskriet līdz nākamajai lidmašīnai uz citu terminālu nepazīstamā lidostā. Izvēloties Etihad Airways, pārsēšanās notiks ērti un veiksmīgi, jo visus lidojumus nodrošina tikai viena lidsabiedrība.

5. Papildus bonusi

Jums nebūs jāuztraucas par savu automašīnu vai nokļūšanu līdz lidostai "Rīga". Tieši tā, rezervējot biļetes lidojumam ar Etihad Airways biletes.lv mājaslapā, Jūs saņemsiet vaučeru 5 dienu bezmaksas automašīnas novietošanai Park Smart autostāvvietā blakus lidostai vai bezmaksas braucienu ar BalticTAXI, kurš nogādās Jūs un Jūsu bagāžu līdz par lidostas ieejai.

Uzziniet vairāk par īpašo Etihad Airways piedāvājumu biletes.lv mājaslapā! 

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

1 biletes.lv 12/10/2015 13:43 Sveicināti! Par ceturto punktu — protams, no Rīgas tiek nodrošināts codeshare lidojums; taču stāsts ir par to, ka cilvēki bieži cenšas ietaupīt, pērkot biļetes atsevišķi, plānojot savienojumus paši (bieži vien pat citā lidostā), līdz ar to apmaldās, kavē reisus utt. Šajā gadījumā ir ērti, jo ir viena biļete, un pārsēšanās notiek ērti un veiksmīgi.

2 nepiekritu 12/10/2015 09:40 es atvainojo, bet tekst maldinoss, kur nemeklet parsesanos? sie reisi vienalga ir ar parsesanos un lidz ams jatiek ar nacionalo aviokompaniju
ceturtais punkts ir meli :)

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 18.03.2024 - 01.04.2024 Skati Bauskas tūrisma objektus Lieldienās! Bauskas TIC
Lieldienu darbalaiks galvenajos tūrisma objektos. | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 28.03.2024 - 31.03.2024 Jautrās LIELDIENAS Kandavā Tukuma TIC
31.martā Kandavas Promenādē tiks svinētas Lieldienas ar muzikālu izrādi "Pasaku sargi" pulksten 12:00, pūkaino mīluļu parādi, putnu būrīšu | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 15.03.2024 - 29.03.2024 Senioru vīru kora “Baltie bērzi” koncerts Valmieras TIC
28.martā plkst.19.00 Valmieras Kultūras centrā senioru vīru kora “Baltie bērzi” 30 gadu jubilejas koncerts. Īpašais viesis: Zigfrīds Muktupāvels. | Skatīt vairāk
5 EUR
Lubānas mitrāja putnu vērošanas pastaiga Madonas TIC
Lubāna mitrājs un tā apkārtne var lepoties ar dažādām putniem un citām pievilcīgām dzīvotnēm. Aicinām braucienā uz Īdeņas un Kvāpānu zivju | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.43994093sec.