«Baltic Beach Hotel & SPA» sagādājis patīkamus pavasara pārsteigumus

Iestājies pavasaris – koki plaukst un zaļo, no pumpuriem spraucas krāšņi un trausli ziedi, kas liek gavilēt ikvienai sirdij.

Jau šajā nedēļas nogalē, tiek atzīmēta Mātes diena, kad ikvienam ir iespējas vēl vairāk un pastiprinātāk izteikt pateicības un mīlestības pilnus vārdus, ka tieši pateicoties mūsu māmiņām, esam nākuši šajā pasaulē.

Baltic Beach Hotel & SPA izveidojis lielisku piedāvājumu, kas sevī iekļauj nakšņošanu mājīgā numurā, atpūtu SPA, izklaides bērniem, fotosesiju un mīļas atmiņas pēc tās. Pēc šādas atpūtas māmiņas seju pavisam noteikti rotās mīļš un pateicības pilns smaids.

Ja Mātes dienā iecerēts cits kopā pavadīšanas veids, neskumstiet. Baltic Beach Hotel & SPA sarūpējis īpašu piedāvājumu "Maija brīvdienas" un tā veidotāji ir parūpējušies par katru sīkumu lai iepriecinātu gan pieaugušos, gan jaunos viesus. Bērnu programma, Spa procedūras, pavasara ēdienkarte restorānos un daudz kas cits gaida Jūs 5-zvaigžņu viesnīcā.

Papildus Maija brīvdienām, viesnīcā izveidots arī īpašs piedāvājums Dienas Spa programma "Pavasara atmoda". Izbaudiet fizisko un garīgo atjaunošanās rituālu. Šī programma ir kā neaizmirstams ceļojums pirts un ūdens procedūru valstībā ar aromaterapiju un kontrasta temperatūrām, kuru laikā visi dabas elementi mijiedarbojas, pastiprinot enerģijas līmeni un atjaunojot spēkus.

Pavasarim sākoties, atklāta arī sparģeļu sezona. Nepalaid garām ikgadējo pavasara tradīciju!

Kā ierasts, aprīlī restorāns "il Sole" piedāvā īpašus ēdienus, kas pagatavoti no ar uzturvielām bagātajiem un veselīgajiem sparģeļiem. Izbaudiet nesteidzīgas pusdienas saulainajā restorānā "il Sole" un sajūtiet agrā pavasara noskaņojumu. Ēdieni no restorāna šefpavāru ēdienkartes iepriecinās gan ar tradicionāliem gan arī ar inovatīviem ēdieniem, piemēram, sparģeļu risotto. Atklājiet lielisku veselīgu un tai pašā laikā gardu kombināciju.

Vairāk informācijas atradīsiet šeit.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 10.04.2024 - 20.04.2024 Aktīvās tūrisma sezonas atklāšana Jelgavā Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
20.aprīlī 12 - 17 ikviens aicināts uz aktīvās tūrisma sezonas atklāšanas pasākumu Dzīvesziņas un arodu sētā. | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 03.04.2024 - 24.04.2024 Muzeju darba laiku apkopojums 2024.gadam Bauskas TIC
Apskates objektu un muzeju darba laika un cenu apkopojums 2024.gadam. | Skatīt vairāk
Svini kāzas Jaunpils pilī!  Tukuma TIC
Jaunpils pils ir lieliska vieta kāzu svinēšanai. Senie pils mūri un brīnišķīgā apkārtne padarīs jums tik svarīgos brīžus patiešām | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.86893415sec.