Viesnīcā «Hotel Jūrmala Spa» norisināsies Veselības nedēļa

Viesnīcā Hotel Jūrmala Spa no 2016. gada 23. līdz 29. maijam norisināsies Veselības nedēļa, kuras ietvaros par īpašām cenām vai bezmaksas būs iespējams apmeklēt dažādas sporta nodarbības, lekciju par veselīgu uzturu, ka arī saņemt speciālistu ieteikumus par veselības stāvokli.

Viesnīca Hotel Jūrmala Spa no 23. līdz 29. maijam piedalīsies Latvijas Tautas sporta asociācijas rīkotajā "Latvijas Veselības nedēļā 2016". Asociācijas rīkotā pasākuma mērķi ir popularizēt veselīgu dzīvesveidu un iesaistīt pēc iespējas vairāk cilvēku sportiskās un veselīgās aktivitātes. Šie mērķi saskan ar viesnīcas Hotel Jūrmala Spa darbības principiem un pakalpojuma klāstu.  

Šīs nedēļas laikā interesenti varēs iepazīties ar Hotel Jūrmala Spa piedāvātajām sporta nodarbībām, kā arī ar veselīga dzīves veida veicināšanas iespējām viesnīcā. Hotel Jūrmala Spa piedāvā ne tikai relaksējošas spa procedūras, bet arī ārsta un dietologa konsultācijas, kā arī atveseļošanās programmas. Veselības Nedēļa būs lieliska iespēja iepazīties tuvāk ar viesnīcas profesionālo komandu, kas ikdienā vada sporta nodarbības, sniedz konsultācijas un veic ārstnieciskās vai spa procedūras. Visas nedēļas garumā uz vietas būs iespēja iegādāties sporta, spa darba dienu abonementus, kā arī rituālus un atveseļošanās programmas par īpašām cenām.

Veselības nedēļas programma ir veidota, lai nedēļas garumā ir iespēja izmēģināt Hotel Jūrmala Spa piedāvātās sporta nodarbības, ka arī nedēļas nogalē aktīvi pavadītu brīvo laiku kopā ar ģimeni un uzzināt ko jaunu par veselīgu dzīves veidu. Programmā iekļauta sporta nodarbība tikai bērniem, kā arī nodarbība visai ģimenei. Veselīga dzīvesveida pamatā sportošana iet roku rokā ar pareizu ēšanu, tāpēc tiks organizēta bezmaksas lekcija ar viesnīcas uztura speciālisti Lieni Sondori par veselīgu uzturu, kopā gatavojot veselīgus kokteiļus. Tāpat nedēļas nogalē tiks piedāvāta iespēja saņemt speciālistu ieteikumus Veselības pārbaudes stūrītī.

Dalībai uz jebkuru Veselības nedēļas nodarbību un aktivitāti viesnīcā Hotel Jūrmala Spa ir nepieciešama iepriekšēja pieteikšanās pa tālruni 67784440 vai e-pastu wellnessoasis@hoteljurmala.com. Vairāk par Latvijas Veselības nedēļu Hotel Jūrmala Spa portālā.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Rīko konferences un seminārus Bauskā! Bauskas TIC
Iepazīsties ar Bauskas novada konferenču un semināra telpu piedāvājumu! | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 12.04.2024 - 27.04.2024 Lielā Talka un ekskursija Ungurmuižā! Cēsu TIC
Pievienojies mums Lielajā Talkā un ekskursijā Ungurmuižā! Dosimies ekskursijā, pastaigā un sakopsim Ungurmuižas teritoriju! Piesakies anketā! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 13.04.2024 - 30.04.2024 Laivojiens pa Gauju 25.maijā Gulbenes novada TIC
25.maijā norisināsies jau otrais aktīvās atpūtas pasākumu cikla “Normāls notikums” posms – laivojiens pa Gauju no Lejasciema līdz Pukstiem. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 13.04.2024 - 30.04.2024 Gūsti pavasarīgu iedvesmu izstādēs Tukumā Tukuma TIC
Aprīlis uzņem apgriezienus. Mostas daba. Mostas krāsas. Atsprāgst pumpuri, un dzīvība zied. Ļauj iedvesmai ieplūst tevī caur mākslu Tukumā un | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.45622683sec.