Norisināsies Latvijas pirmais atklātais grilēšanas čempionāts

2016. gada 30. jūlijā ar nebijušu šovu Valmierā, Dīvaliņa pļavā norisināsies Latvijas pirmais atklātais grilēšanas čempionāts entuziastiem un oriģinālprojekts "Grill & chill".

Pirmo atklāto grilēšanas čempionātu organizē Latvijas Grilēšanas savienība sadarbībā ar jaunu brīvdabas pasākumu zīmolu Sunny Frog. Pasākumu atbalsta un līdzfinansē Valmieras dome.

Latvijas Grilēšanas savienības vadītājs Juris Titovs: "Šogad pirmo reizi Latvijā notiek jauna brīvdabas pasākumu sērija, kuru mērķis - attīstīt grilēšanas kultūru, informēt par tās tradīcijām, veicināt grilēšanas popularitāti sabiedrībā, kā veselīgu un daudzveidīgu produktu apstrādes veidu. Pasākumos sapulcinām grilēšanas entuziastus un mudinām dalīties pieredzē, piedalīties interesantās aktivitātēs."

Dienas programmā no pulksten 12:00 apmeklētājiem bez maksas tiks piedāvāti dažādi interesanti pasākumi. Latvijas pirmajā atklātajā grilēšanas čempionātā var pieteikties ikviens grilēšanas entuziasts. Pieteikties pirmajam Latvijas atklātajam grilēšanas čempionātam var Latvijas Grilēšanas savienības mājas lapā.

Skatītājiem noteikti būs interesanti grila šovi un meistarklases, kas tapuši sadarbībā ar Latvijas grilēšanas savienību un šefpavāru Ingmāru Ladigu. Pasākuma laikā tiks demonstrēti dažādi grilēšanas veidi un iespējas, visi grilēt gribētāji varēs iegūt zināšanas par neskaitāmajiem grilēšanas, bārbekjū un kūpināšanas noslēpumiem. Protams, sagatavotie ēdieni būs pieejami skatītājiem degustācijai.

Notiks dažādi grila konkursi apmeklētājiem, kuros varēs iegūt gardas un vasaras piknikiem noderīgas balvas. Dalībnieku sagatavotie gastronomiskie meistardarbi tiks nodoti publikas vērtēšanai, arī atzītāko gatavojumu autori saņems vērtīgas balvas. Grilu parādē varēs aplūkot vietējo meistaru grilu oriģināl-izstrādājumus, izzināt novitātes grilu pasaulē, grilēšanas iespēju daudzveidību, vērot prezentācijas un saņemt konsultācijas no grilēšanas ekspertiem. Savukārt gadatirgū ikviens pasākuma apmeklētājs varēs iepazīties ar dažādiem Valmieras un pilsētas apkārtnes ražotāju izstrādājumiem. Notiks dažādu etnisko grupu uzstāšanās un grilēšanas paradumu prezentācijas, sarūpēti arī pārsteigumi.

Sunny Frog producents Patriks Grīva atzīst, ka īpaši Valmieras iedzīvotājiem un pilsētās viesiem sarūpēta daudzveidīga vakara muzikālā izklaides daļa. "Koncerta sākumā pasākuma apmeklētāji varēs ļauties dažādām grila baudām mūzikas ritmos. Vakara gaitā uz skatuves redzēsim Latvijā mīlētas grupas un izpildītājus - Lauri Reiniku, grupas Tranzīts un Z-Scars, bet dejas līdz rītam spēlēs European Hit Radio Top 40 vadītājs, dīdžejs Roberts Lejasmeijers," atklāj Patriks Grīva.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 10.04.2024 - 20.04.2024 Skulptūru stāsti Cēsīs! Cēsu TIC
Piesakies ekskursijai Cēsīs! Izzini skulptūru ceļu no Cēsu vecpilsētas līdz pat Meža kapiem un atpakaļ, tēlnieka Matiasa Jansona pavadībā! | Skatīt vairāk
Latvija 6 EUR
MOSTIES DABĀ Cēsu novadā! Cēsu TIC
Brīvdienu ceļevdis līdz ar pavasara ienākšanu dabā palīdzēs arī Tev mosties no ziemas miega un baudpilni tvert neskaitāmās iespējas, ko piedāvā | Skatīt vairāk
Rīko konferences un seminārus Bauskā! Bauskas TIC
Iepazīsties ar Bauskas novada konferenču un semināra telpu piedāvājumu! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 19.04.2024 - 26.04.2024 Jauna dabas taka Ērgļos.  Madonas TIC
Atklāšanas pasākums Ērgļu "Dabas Spēka Takai" ar izzinošiem elementiem un uzdevumiem. 20.aprīlī (sestdiena) 10.00 iesim PĀRGĀJIENĀ! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.76331091sec.