Valmierā notiks lielākas fitnesa pasākums Vidzemē - «Vidzemes fitnesa diena 2017»

4.martā Valmierā, Vidzemes Olimpiskajā centrā, notiks lielākais fitnesa pasākums Vidzemē “Vidzemes fitnesa diena 2017”, kuras norisē aicināti piedalīties gan fitnesa un aktīva dzīves stila piekritēji, gan arī tie, kuri vēlas iepazīties ar kādu no piedāvātajām fitnesa aktivitātēm, lai atrastu motivāciju un uzsāktu darboties, jo pavasaris vairs nav aiz kalniem.

 “Vidzemes fitnesa dienā 2017” organizatori aicina piedalīties fitnesa un sportiska dzīves stila piekritējus, iesācējus, kā arī tos, kuri vēl domā uzsākt nodarboties ar kādu no fitnesa aktivitātēm, jo pasākuma programmā paredzētas dažāda veida fitnesa nodarbības un paraugdemonstrējumi pieredzējušu Latvijā un ārzemēs pazīstamu treneru vadībā gan sievietēm, gan vīriešiem un bērniem.

Programmā paredzētas ne tikai aktivitātes, sākot no augstas intensitātes treniņiem līdz muskuļus atslābinošiem vingrinājumiem, bet arī meistarklase treneriem, kurā būs iespējams iepazīties ar vairākiem jaunumiem fitnesa pasaulē.

Augsti kvalificētais, Roberta Štainbahera starptautiskās bodyART skolas oficiālās filiāles skolas Latvijā - Latvijas bodyART skolas mācībspēks un prezentētāj treneris Zigmunds Āboliņš vadīs divas meistarklases “Vidzemes fitnesa dienā 2017”. Funkcionāla bodyART spēka nodarbība ar iekļautu kardio daļu deepWORK. bodyART® un deepWORK® ir Roberta Štainbahera fukcionālo treniņu programmas, kas pasludinātas par pēdējo gadu Eiropas fitnesa sensāciju. Tas ir vienkāršs, atlētisks, bet tai pašā laikā grūts un unikāls – enerģijas pilns treniņš, kas izaicina ikvienu pārvarēt sava prāta uzstādītās robežas, lai sasniegtu augstākus rezultātus. Treniņš balstās uz Iņ un Jan (Yin & Yang) likumiem, kā arī 5 dabas enerģijām no Tradicionālās Ķīnas medicīnas, un sevī apvieno efektīvus un iedarbīgus spēka, lokanības, izturības, līdzsvara un elpošanas vingrinājumus.BodyART STRETCH nodarbība apvieno cilvēka ķermeni, prātu un dvēseli kā vienotu veselumu, piedāvājot īpašu pieredzi efektīvos elpošanas, līdzsvara un stiepšanās vingrinājumos. Tā atbrīvos muskuļus un prātu no uzkrātās spriedzes un nodrošinās harmonisku noslēgumu intensīvajai pasākuma dienai.

Pašiem mazākajiem vingrotājiem būs pieejams piepūšamo atrakciju  un rotaļu stūris, kur izpausties dažādās sportiskās aktivitātēs.  Dalībniekiem un skatītājiem piedaloties konkursos, būs iespēja tikt pie atbalstītāju sarūpētām pārsteiguma balvām.

Mix zonā būs pieejami atbalstītāju stendi, kuros varēs iepazīties ar dažādām sporta precēm un sporta uztura produktiem, kas palīdzēs ikdienas treniņos un fitnesa aktivitātēs.  Tāpat “Vidzemes fitnesa dienas” ietvaros būs iespēja satikt fizioterapeitus un saņemt ieteikumus un padomus treniņu procesu, kā arī savas veselības uzlabošanai.

 “Vidzemes fitnesa dienā” organizatori aicina  piedalīties arī birojā strādājošos, kā arī studentus, skolēnus un jauniešus, jo pasākuma mērķis ir veicināt aktīvu un veselīgu dzīves stilu Vidzemes reģionā, kā arī popularizēt dažāda veida fizikās un fitnesa aktivitātes Valmieras un Vidzemes iedzīvotāju.

Vēl programmā: START UP MOBILITY (Daniela Kupriša, Valmiera), N +TC ENDURANCE (Kristaps Strods, Rīga), ZUMBA (Liene Ozoliņa, Sigulda), N +TC STRENGHT (Ance Auziņa, Rīga), kā arī MIX zona ar TRX stendiem, BODY BIKE, CROSFIT zona, kā arī speciāla fitnesa zona bērniem KIDS FITNESS. Mix zona darbosies, un izmēģināt jebkuru no piedāvātajām aktivitātēm būs iespējams, visas “Vidzemes fitnesa dienas” laikā. Tāpat pasākuma ietvaros būs iespēja satikt fizioterapeitus un saņemt ieteikumus un padomus treniņu procesa, kā arī savas veselības uzlabošanai.

Biļetes būs iespējams iegādāties iepriekšpārdošanā “Biļešu Serviss” kasēs, kā arī pasākuma norisē uz vietas. Biļetes cena 10€ .  Studentiem, skolēniem un bērniem  5 EUR.  “Vidzemes fitnesa dienu” organizē Vidzemes Olimpiskais centrs sadarbībā ar sporta preču veikalu “Sportlands”. Plašāka informācija sekos: www.voc.lv

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 17.04.2024 - 01.05.2024 Rīko konferences un seminārus Bauskā! Bauskas TIC
Iepazīsties ar Bauskas novada konferenču un semināra telpu piedāvājumu! | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 11.04.2024 - 30.04.2024 Īpašs piedāvājums ģimenēm  Gulbenes novada TIC
Izglītojošais un interaktīvais centrs “Dzelzceļš un Tvaiks” Gulbenē iepriecinās apmeklētājus, dāvājot iespēju piedalīties brīnišķīgā | Skatīt vairāk
Golfa diena Madonā Madonas TIC
Pļavu golfa laukums "Kalnozoli" atklāj jauno sezonu ar Vislatvijas golfa dienu. | Skatīt vairāk
Iedvesmojies laivot Bauskas novadā! Bauskas TIC
Ieskaties, kādas ir laivošanas iespējas Bauskas novadā! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::2.85914922sec.