Karnevāls ūdenī jeb laivu pārgājiens «Abuls – Gauja»jau 14.maijā

Neparasti tērpi, jautra gaisotne, dabas baudīšana un azartiska laivošana – tāds būs laivu pārgājiens "Abuls – Gauja" ar vadmotīvu "Palaid puķīti pa dambi". Pulcēšanās Brenguļu alus dārzā 14.maijā no plkst. 9.00, bet starts – plkst. 10.30.

Ir laiks pulcināt domubiedrus, vienoties par komandas nosaukumu, vadmotīvam atbilstošu tērpu, trenēt rokas, kājas un ievingrināt balsis laivu braucienam, kas vedīs maršrutā Brenguļi – Abuls – Abula ieteka Gaujā – Daliņu pludmale – Gaujas Stāvie krasti – Kazu krāces – Valmieras airēšanas bāze "Krāces".

Pieteikšanās līdz 9.maijam, saņemot atlaidi dalības maksai, šeit.

14.maijā Brenguļu alus dārzā no plkst. 9.00 norisināsies reģistrēšanās un laivas numura izloze. Dalībniekiem, ierodoties ar automašīnu, jāseko norādēm par to novietošanu. No Valmieras uz Brenguļiem būs iespējams bez maksas nokļūt arī ar autobusu, kas aties no stāvlaukuma pie veikala "Delve" (blakus Valmieras autoostai) plkst. 9.30.

Plašāka informācija par laivu braucienu, pieteikšanos un dalības maksu pieejama "Mučas" mājaslapā.

Laivu pārgājiens "savienos" divas skaistas upes – vīrišķīgo Abulu un grezno Gauju, laivotājiem pētot dabu, izbaudot pavasara svaigo gaisu un kopā būšanu. Raimonda Paula skaņdarbs ar Jāņa Petera vārdiem "Palaid puķīti pa dambi" izskanēs ne tikai apvienotajā dalībnieku korī, bet būs arī vadmotīvs tērpu izvēlē.

Dalībniekus gaida dažādi uzdevumi, muzikāli priekšnesumi, kā arī iestiprināšanās ar siltu zupu, ugunskura liesmās vārītu piparmētru tēju un saldām uzkodām.

Laivu pārgājiena finišs būs airēšanas bāzē "Krāces" Gaujas kreisajā krastā plkst. 17.00, piedaloties grupai "Jelgava Festival Band".

Laivu pārgājiens ir atpūta pozitīviem un harmoniskiem cilvēkiem, ainavu vērotājiem, radošiem trakuļiem un asprātīgiem tērpu meistariem.

Jāpiemin, ka 14.maijā starts no Ķīšu tilta tiks dots arī laivotājiem sporta klasē.

Laivu pārgājienu organizē laivu noma "Mučas", atbalsta Valmieras pilsētas pašvaldība, Beverīnas novada pašvaldība, kempings "Jaunarāji", biedrība "Beverīnas amatnieki" un Brenguļu alus darītava.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 15.03.2024 - 30.03.2024 Lieldienu brīvdienas outlet ciematā ViaJurmala
Lieldienu atrakcijas visai ģimenei ar animatoriem. Pasākuma vadītājs - Lieldienu zaķis. Putnu būrīšu meistarklase. Olu krāsošanas darbnīca. | Skatīt vairāk
 Populārākais Itālijas pludmales kūrorts Latvia Tours
Pludmales kūrortā ir smilšu, platas un lēzenas, jūra silta un, turklāt, nav dziļa. Brīnišķīgi attīstīta infrastruktūra ar tradicionāli sirsnīgu | Skatīt vairāk
no 495 EUR
Jaunie pavasara atpūtas ģalamērķi Estravel Latvia
Ieskatieties - sākas pavasara ceļojumu galamērķu izpārdošana! Tunisija, Grieķijas salas, Albānija... | Skatīt vairāk
no 369 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 21.03.2024 - 30.03.2024 DENISS PASHKEVICH TRIO Valmieras TIC
29. martā pl.19:00 kultūrtelpā Akustika viesosies Deniss Paškevičs, Kaspars Rolšteins un Arkādijs Gotesmans festivāla “JAZZ ROOM FEST ’24” | Skatīt vairāk
20 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.19433784sec.