#PirmaisValmierā – pavadi 1.septembri Valmierā!

1.septembrī Valmierā norisināsies vairāki Zinību dienai veltīti pasākumi. 1.septembris ir gan mācību atsākšanas diena, gan arī atkalredzēšanās svētki, kurus varam pavadīt kopā. No plkst. 12.00 līdz plkst. 15.00 Valmieras muzejs visus interesentus aicina uz "Citādas skolas" mācību stundām, kur skolas dalībniekiem būs iespēja piedalīties dažādās interesantās aktivitātēs – atminēt melodiju, izveidot savu tautas dziesmu, izstaigāt labirintu, atrast paslēptās mantas, skicēt "Op Art" tehnikā un radoši darboties.

Valmieras Jaunatnes centrs "Vinda" 1.septembrī laukumā pie Valmieras Kultūras centra no plkst. 12.00 līdz plkst.15.00 kopā ar Valmieras Mākslas vidusskolu un Valmieras Bērnu sporta skolu piedāvās dažādas brīvā laika pavadīšanas aktivitātes "Ko darīt pēc skolas?", kuras ietvers kultūrizglītības programmas, tehniskās jaunrades un radošās industrijas programmas. Savukārt no plkst.14.00 līdz plkst.17.00 "Iesaisties un līdzdarbojies!" darbosies Valmieras un tuvākās apkārtnes jauniešu organizācijas, prezentējot sevi un piedāvājot dažādas interesantas akcijas un atrakcijas. Valmieras novada fonda Jauniešu ideju laboratorija piedāvās iesaistīties labdarības akcijā "Aklais randiņš ar grāmatu", Valmieras Jauniešu dome un citas iesaistītās organizācijas aicinās aktīvi līdzdarboties dažādās aktivitātēs. Būs iespēja arī uzzināt ko vairāk par Eiropas brīvprātīgo darbu un tā piedāvātajām iespējām.

Plkst.19.00 uz koncertu #PirmaisValmierā Valmieras Kultūras centrā aicina Latvijā populārā grupa "Carnival Youth". Koncertā skanēs dziesmas no "Carnival Youth" izdotajiem albumiem "No Clouds Allowed", "Propeller" un "Vienā vilcienā". Indīroka grupa "Carnival Youth" dibināta 2012. gadā. Grupas sastāvā ir Roberts Vanags, Emīls un Edgars Kauperi un koncertos ar grupu arī spēlē Matīss Kļaviņš. "Carnival Youth" līdz šim sevi spilgti pierādījusi ne tikai lielākajos Latvijas festivālos un koncertu vietās, bet arī ārzemēs. Ieejas maksa: EUR 9-12. Biļetes var iegādāties "Biļešu paradīze" kasēs un www.bilesuparadize.lv.

Zinību dienā, 1.septembrī, Valmieras centrā uzziedēs vairākas no ziediem un dabas materiāliem veidotas kompozīcijas un vides objekti. Tos veidos ziedu salons "Rēzija", SIA "Līgas floristika", SIA "Valmieras namsaimnieks", Vita Ziemane, Vineta Radziņa, Sabīne Ozoliņa un Kristaps Boris. Savukārt Valmieras Kultūras centrā līdz 3.septembrim būs apskatāma Ritas Zaļais un Maijas Breikšas audzēto dāliju izstāde.

Plašāka informācija: www.valmiera.lv .

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Pilna Servisa Līzings Passat Europcar
Pilna Servisa Līzinga piedāvājums VW Passat Variant MY24 Elegance. | Skatīt vairāk
Riga Reggae Acoustic Valmieras TIC
6.aprīlī pl.18.00 kultūrtlpa Akustika ielūdz uz sirsnīgu, mīlestības un miera pilnu vakaru pozitīvās regeja noskaņās ar apvienību RIGA Reggae | Skatīt vairāk
15 EUR
Danču vakars ar Tautas mūzikas kopu Valmieras TIC
6.aprīlī plkst.18.00 Valmieras Kultūras centrā norisināsies Danču vakars kopā ar Tautas mūzikas kopu. | Skatīt vairāk
5 EUR
Kļūsti par sesto spēlētāju! SKY24.LV
Aviobiļešu speciālie reisi vēl ir pārdošanā! Nepalaidiet garām izdevību! | Skatīt vairāk
no 180 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.20525599sec.