Valmiera kļūst par a cappella galvaspilsētu

No 9. – 11. augustam Valmierā notiks vokālās grupas Latvian Voices rīkotās meistarklases, kurās piedalīsies vokālie ansambļi no Latvijas un Igaunijas.

11. augustā plkst. 18.00 Valmieras pilsdrupās būs meistarklašu noslēguma koncerts, kurā piedalīsies visi dalībnieki, kā arī vokālā grupa Latvian Voices. Koncertā ieeja ir bez maksas.

Latvian Voices meistarklases rīko jau otro gadu. Šogad meistarklasēs piedalīsies “Trifeles” no Kuldīgas, “Melo’dia” no Strenčiem, “Guns” no Jelgavas, “Skonai” no Rēzeknes” un “Mirt” no Pērnavas, Igaunijā. Meistarklasēs savu pieredzi dalībniekiem nodos arī divi vieslektori no pasaulē zināmām a cappella grupām: Katarina Henrisone (Katarina Henryson) un Jussi Čudenius (Jussi Chydenius).  Katarina ilgus gadus ir dziedājusi grupā “Real Group” no Zviedrijas un šobrīd darbojas “Real Group Academy”. Jussi ir Somijas a cappella grupas “Rajaton” dziedātājs.  “Esam saviļņotas, ka varēsim ar viņu talantu un personībām iepazīstināt arī citas grupas”, saka Latvian Voices dziedātāja Zane Stafecka, kura grupā Latvian Voices darbojas no tās dibināšanas.

“Mēs ar Latvian Voices darbojamies a cappella mūzikas jomā jau deviņus gadus. Ir daudz kas redzēts un pieredzēts. Esam iemantojušas draugus un muzikālos paraugus daudzviet pasaulē, mācījušās, kā uzlabot savu sniegumu, gan arī gluži pretēji – guvušas mācību, kā labāk vairs nedarīt nekad! Visu šo uzkrāto pieredzi mēs vēlamies pozitīvā un iedvesmojošā veidā nodot a cappella entuziastiem un mīļotājiem arī Latvijā.

Mēs ticam, ka izaugsmi visvairāk iespējams veicināt sadarbojoties un dodot iespēju kopīgi iet pilnveidošanās ceļu, novērtējot gan savas, gan citu stiprās puses un potenciālu,” tā par Latvian Voices  meistarklasēm stāsta Zane Stafecka.

Latvian Voices meistarklases atbalsta Valmieras pilsēta.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Jaunie pavasara atpūtas ģalamērķi Estravel Latvia
Ieskatieties - sākas pavasara ceļojumu galamērķu izpārdošana! Tunisija, Grieķijas salas, Albānija... | Skatīt vairāk
no 369 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 17.04.2024 - 20.04.2024 Draugu piedāvājums - Stambula, 3 naktis Estravel Latvia
Lidojums + bagāža + transfēri + 3 viesnīcā ar brokastīm // spēkā ceļojot sākot no 3 perosnām // Maijā // pārdošana līdz 19.04.! | Skatīt vairāk
no 350 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 15.04.2024 - 20.04.2024 Rīgas Motormuzejam 35 Motormuzejs
Par godu Rīgas Motormuzeja 35 gadu jubilejai aicinām uz ieskandināšanas svinībām 20. aprīlī. | Skatīt vairāk
Ekskursiju ceļojums - 𝐆𝐑𝐈𝐄𝐊̧𝐈𝐉𝐀! Latvia Tours
Pēc jaukā brauciena, tiem, kas Grieķijā vēlas uzturēties ilgāk, iesakām pagarināt savu atpūtu vienā no piedāvātajām Tasas salas viesnīcām. | Skatīt vairāk
no 1089 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::4.78729415sec.