Valmierā varēs baudīt aizraujošu ceļojuma stāstu «Ar kājām apkārt Latvijai»

Ceļojumā apkārt Latvijai var doties dažādi – ar velosipēdu, ar auto un, izrādās, var arī ar kājām! 

Domājot par šādā Latvijas apceļošanas veidā pavadīto laika posmu, iespējams, prātā nāks gads, divi vai trīs. Bet kā ar kājām apkārt Latvijai apiet pāris mēnešos? Par to savā pieredzē 2020. gada 23. jūlijā plkst. 20:00 Valmieras muzeja iekšpagalmā pie lielā ozola dalīsies ceļotāja un grupu vadītāja Agnese Kalniņa. Viņa jau ir pazīstama ar saviem garajiem pārgājieniem ar kājām, šķērsojot dažādas pasaules valstis no viena gala līdz otram.  

Agnese apņēmusies ar kājām noiet apmēram 1800 kilometrus garo maršrutu un izdarīt to vienā reizē. Satikusi iedvesmas bagātus un viesmīlīgus cilvēkus Vidzemē, Latgalē, Zemgalē un Kurzemē, vērojusi, kā saplaukst un sazaļo Latvijas daba, izjutusi, kā smaržo sāļais jūras gaiss, bet reizēm par ceļabiedru pielavījies lietus, vējš vai svelmīgā saule. Redzējusi, kā izjustās krāsu gammās viļņojas Latvijas pļavas un zeļ zeltainie labības lauki. Tas viss veidojis bagātīgu pieredzi, kas ļāvusi daudz ko atklāt, piedzīvot un mācīties! Pārgājiens vēl nav galā, tāpēc ceļotāju stāstu vakarā būs iespējams uzzināt pavisam jaunus un nedzirdētus piedzīvojumu stāstus un gūt iedvesmu Latvijas apceļošanai.  

Dalība ceļotāju stāstu vakarā ir bezmaksas. Lai ievērotu drošību un sociālās distancēšanās noteikumus, nepieciešama iepriekšēja pieteikšanās, jo apmeklētāju skaits ir ierobežots. Pieteikties dalībai ceļotāju stāstu vakarā iespējams, rakstot uz tic@valmiera.lv vai zvanot pa tālruni 26332213.

Omulīgākai vakara baudīšanai aicinām ņemt līdzi savu sēžamspilvenu, pledu, siltu tēju vai kafiju.  Par atspirdzinošiem, bezalkoholiskiem pārsteigumiem būs parūpējusies Valmiermuižas alus darītava.

Nākamais un noslēdzošais brīvdabas stāstu vakars notiks 2020.gada 20. augustā. Par to plašāku informāciju jau drīzumā atradīsiet www.visit.valmiera.lv.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 28.03.2024 - 31.03.2024 Jautrās LIELDIENAS Kandavā Tukuma TIC
31.martā Kandavas Promenādē tiks svinētas Lieldienas ar muzikālu izrādi "Pasaku sargi" pulksten 12:00, pūkaino mīluļu parādi, putnu būrīšu | Skatīt vairāk
Latvija
Skolēnu pavasara ceļvedis Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
Noderīgs materiāls skolēniem un ģimenēn plānojot pavasara atpūtu Jelgavas pusē. | Skatīt vairāk
Labi būt pavasarī - Bauskas novadā! Bauskas TIC
Izdots jaunais kultūras un tūrisma ceļvedis „Labi būt Bauskas novadā” - aplūko un iedvesmojies brīvdienām! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 21.03.2024 - 03.04.2024 “Mājas kafejnīcu dienas 2024”. Piesakies! Tukuma TIC
Aicinām Tukuma novada aktīvos ļaudis, kam patīk gatavot un uzņemt viesus iesaistīties arī šogad akcijā "Mājas kafejnīcu dienas 2024"! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.42207503sec.