Valmierā aicina izbaudīt spēli «Dziedi, dejo un cilpo»

Tā kā XII Latvijas Skolu jaunatnes dziesmu un deju svētki notiks nākamgad, Valmieras pilsētas pašvaldība aicina jau šovasar sajust īpašo svētku gaisotni, piedaloties spēlē "Dziedi, dejo un cilpo".

Rakstu rakstos nākamvasar savīsies dziedāšana, dejošana, muzicēšana, spēlēšana un cita mākslinieciskā izpaušanās, bet šovasar īpašus rakstus veidosim kartē. Piedalies cilpošanas spēlē 2020. gada 11.jūlijā no plkst.12.00!

Kas nepieciešams, lai piedalītos?

• Komanda/ kolektīvs, draugu bariņš vai tikai tu pats;

• Viedierīce, kas ļauj pieslēgties GPS un internetam. Noderēs arī ārējā baterija, lai telefonam "nesajuktu deju solis";

• LOQUIZ lietotne, kura bez maksas lejupielādējama App Store un Google Play;

• Laikapstākļiem atbilstošs apģērbs, dzeramais ūdens un citas lietas, lai cilpojot tu justos labi.

Kā spēle norisināsies?

11.jūlijā plkst.12.00 pieslēdzies spēles atklāšanas video  "Online spēle: Dziedi, dejo un cilpo!" Facebook lapā. Būs uzruna un iesildīšanās Dziesmu un deju svētku gaisotnē. Video uzzināsi paroli, lai varētu pieslēgties spēlei LOQUIZ lietotnē, kā arī būs informācija par noteikumiem.

Izdomā jau iepriekš, kādā maršrutā vēlies doties – vari skriet, braukt ar velosipēdu, dejot, iet dungojot u.c. Pārvietošanās veids un maršruts ir tava izvēle, taču ieplāno to 6 km distancē. Ik pēc veiktajiem 100–200 metriem lietotne tev piespēlēs jautājumu vai uzdevumu, un tavs aizraujošais cilpošanas piedzīvojums būs sācies. Esam īpaši piestrādājuši, lai spēles saturs būtu saistošs un interesants svētku dalībniekiem. Rakstu rakstus veidos arī lietotne – katrus četrus jautājumus tā savīs vienā cilpā, lai tu iepriekš gūtās atbildes vari likt lietā un cilpu atrisināt, lai turpinātu spēli ar nākamajiem četriem jautājumiem.

Ja 11.jūlijā plkst.12.00 nevari sākt spēli, pievienojies jebkurā laikā līdz pat svētdienas, 12.jūlija, vakaram, taču, lai piedalītos izlozē par balvām, cilpošana jāpagūst izspēlēt līdz plkst.20.00 svētdienas, 12.jūlija, vakarā, kad tiešraidē paziņosim rezultātus. Paroles pēc starta došanas būs publicētas pasākuma "Online spēle: Dziedi, dejo un cilpo!" Facebook lapā.

Šogad, ņemot vērā ārkārtējās situācijas dēļ pieņemtos drošības noteikumus, nevarēja notikt XII Latvijas Skolu jaunatnes dziesmu un deju svētki, tos pārceļot uz 2021.gadu. Taču mēs zinām, ka Dziesmu un deju svētku īpašo gaisotni veido katrs svētku dalībnieks – tie, kuri uzstājas, tie, kuri jūt līdzi skatītāju rindās klātienē vai skatoties svētku tiešraides, tie, kuriem svētki vienmēr būs sirdī un darbos. Tāpēc, gaidot lielo notikumu, svētkus ieskandināsim jau šovasar. Uzmundrināsim cits citu un stiprināsim pārliecību, cik dziļas ir latviskās tradīcijas, cik bagāts ir mūsu kultūras mantojums un spēcīga latviskā identitāte.

Dalība spēlē "Dziedi, dejo un cilpo" ir bez maksas.

Spēli īsteno Valmieras pilsētas pašvaldība sadarbībā ar aktīvā tūrisma centru "Eži".

Pasākuma laikā var tikt fotografēts un filmēts. Fotogrāfijas un videomateriāli var tikt publicitātes vajadzībām.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 15.03.2024 - 29.03.2024 Senioru vīru kora “Baltie bērzi” koncerts Valmieras TIC
28.martā plkst.19.00 Valmieras Kultūras centrā senioru vīru kora “Baltie bērzi” 30 gadu jubilejas koncerts. Īpašais viesis: Zigfrīds Muktupāvels. | Skatīt vairāk
Latvija 5 EUR
Grupas “Pienvedēja Piedzīvojumi” koncerts Valmieras TIC
12.aprīlī plkst.19.00 Valmieras Kultūras centrā norisināsies grupas “Pienvedēja Piedzīvojumi” akustiskais jubilejas koncerts kopā ar filmas | Skatīt vairāk
no 18 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 28.03.2024 - 01.04.2024 Pavadi Lieldienu brīvdienas Jēkabpilī!  Jēkabpils novada TIC
Pavadi Lieldienu brīvdienas Jēkabpils novadā! Esi aktīvs, dodies dabā, apmeklē pasākumus! | Skatīt vairāk
Pārgājiens Alūksnē Alūksnes TIC
Ieplāno 13.aprīli, lai trīs stundu aizraujošā pārgājienā uzzini viduslaiku mantojuma faktus, nostāstus un teikas! Dosimies Alūksnes viduslaiku pils | Skatīt vairāk
12 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.87160897sec.