Mainīts darba laiks slidotavai pie Valmieras 2.vidusskolas

Šajā trešdienā, ceturtdienā un piektdienā, 17., 18. un 19.februārī, slidotava pie Valmieras 2.vidusskolas (Raiņa iela 11) atvērta līdz plkst.20.00. Tas nepieciešams, lai vakara stundās sagatavotu ledu nedēļas nogalei. Pārējās dienās slidotava pieejama plkst.8.00–21.00.

Tāpat informējam, ka šodien, 15.februārī, no plkst.18.00 slidotavā notiks ledus kārtas atjaunošanas darbi, tāpēc tā būs slēgta publiskiem apmeklējumiem. Priecājamies, ka aizvadītas aktīvas brīvdienas slidojot, tāpēc laukumos nepieciešams veikt darbus, lai nodrošinātu slidotgribētājiem drošu un patīkamu ziemas prieku baudīšanu.

Laukumu izmantošana ir bez maksas, par slidošanai nepieciešamo inventāru jāparūpējas pašiem. Tā kā vietu skaits ir ierobežots, slidotgribētājiem obligāti ir lietotnē “Bookla” jāveic pieteikšanās (iOS lietotājiem lietotne “Bookla” lejupielādējama šeit un Android lietotājiem – šeit). Vairāk par slidošanas laika rezervēšanu šeit. Pateicamies par sapratni!

Lai ģimenēm ar bērniem būtu droša slidošana un ledus ilgāk saglabātos kvalitatīvs, hokeja spēlētājus lūdzam iespēju robežās izmantot brīvdabas ledus laukumu pie Vidzemes Olimpiskā centra, jo tur tiek nodrošināta mehanizēta ledus sagatavošana un tīrīšana. Plašāka informācija šeit.

Slidotava pie Valmieras 2.vidusskolas ir pieejama katru dienu. Par slidotavām pārtapuši gan basketbola laukums (500m2), gan sporta laukums (1400m2), ļaujot slidotājiem ieturēt distanci citam no cita un atgādinot, ka ierobežojumu ievērošana ir katra paša atbildība.

Valmieras pilsētas pašvaldība pateicas Valmieras 2.vidusskolai par slidotavas ierīkošanu un atsaucību izveidot Valmierā vēl vienu vietu, kur izbaudīt ziemas priekus un brīvo laiku pavadīt aktīvi!

Tāpat pateicamies Valmieras pilsētas pašvaldības policijai, kas rūpējas par valstī noteikto ierobežojumu ievērošanu slidotavā.

Vairāk par aktīvās atpūtas iespējām ziemā Valmierā un apkārtējos novados šeit.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 24.03.2024 - 01.04.2024 Svini Lieldienas Bauskas novadā! Bauskas TIC
Esam apkopojuši Lieldienu svinību norises vietas Bauskas novadā! Foto:N.Veiss | Skatīt vairāk
Latvija
Zemgales pastalu izstāde Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
No 19. marta līdz 30. aprīlim Dzīvesziņas un arodu sētā, Vecpilsētas ielā 2 skatāma Zemgales pastalu izstāde. | Skatīt vairāk
,,Higiēna renesansē” Bauskas pilī Bauskas TIC
Bauskas pils rīkotā Senā dzīvesveida skolas nodarbība piedāvā uzzināt, kāda bija higiēnas kultūra renesansē. | Skatīt vairāk
Pārgājiens Alūksnē Alūksnes TIC
Ieplāno 13.aprīli, lai trīs stundu aizraujošā pārgājienā uzzini viduslaiku mantojuma faktus, nostāstus un teikas! Dosimies Alūksnes viduslaiku pils | Skatīt vairāk
12 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.60001922sec.