Izzini Kocēnu novadu spēlē «Novadpētnieks CILPO» un laimē balvas

Vēl līdz šīs nedēļas izskaņai, 28. martam, ir iespēja piedalīties aizraujošā un izzinošā spēlē par un ap Kocēnu novadu – tā vērtībām, simboliem, interesantiem faktiem, personībām un īpašām vietām – “Novadpētnieks CILPO” un laimēt vērtīgas balvas.

Spēli veido sešas cilpas, kuras veido ap 30 dažādu jautājumu, uzdevumu un stāstu. Tā ir pastaigu spēle aptuveni 3 km garumā, kuru iespējams spēlēt no jebkuras vietas pasaulē, pat tad, ja neatrodies Kocēnu novadā. Viss, kas vajadzīgs - telefons, aplikācija un pašu izvēlēts pastaigu maršruts. Vairāk par to, kas ir cilpošana un kā tā notiek, iespējams iepazīties www.cilpo.lv.

Naskākajiem un zinošākajiem cilpotājiem būs iespēja balvā iegūt “Cilpotāju komplektu”, kas sastāvēs no pārgājienos noderīgiem atribūtiem, kā arī Kocēnu novada suvenīriem un mājražotāju labumiem. Spēle būs pieejama vietnē www.cilpo.lv arī pēc 28. marta, taču pēc noteiktā spēles laika nebūs iespējams tikt pie iepriekš minētajām balvām.

Spēlē piedalīties iespējams gan individuāli, gan savas mājsaimniecības ietvaros – veidojot komandu. Spēle notiek pastaigas formā, kur, izmantojot viedtālruni, dalībnieki ik pēc 100 noietiem metriem saņem kārtējo jautājumu – uzdevumu.

"Viens no šī projekta mērķiem, sadarbojoties ar aktīvā tūrisma centru "Eži" bija radīt interaktīvu, aizraujošu prāta spēli, kas kalpotu kā tūrisma piesaistes instruments un vēsturiska atmiņa par Kocēnu novadu. Līdztekus tā ir arī radoša un pielāgota ideja kā organizēt pasākumus attālināti, apvienojot kultūras, sporta un tūrisma nozares" stāsta spēles idejas līdzautore – Kocēnu novada domes kultūras un starptautisko sakaru koordinatore Nora Urbāne.

Dalības maksa: 5 eiro.

Plašāk par spēli uzzini www.cilpo.lv un spēles “Novadpētnieks CILPO” aktualitātēm seko arī Kocēnu novada Facebook kontā.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 14.04.2024 - 21.04.2024 Satiec savu meistaru Bauskā 20.un 21.04! Bauskas TIC
Ielūkojies, kādi pasākumi paredzēti Bauskā, pasākuma "Satiec savu meistaru" ietvaros! | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 12.04.2024 - 20.04.2024 Ar vilcienu uz Madonu, Cesvaini un Gulbeni Madonas TIC
Kāp Rīgā vilcienā un, vērojot ainavas aiz loga, brauc uz Vidzemi, kur tevi sagaidīs bagātīgs tūrisma maršruts visas dienas garumā. | Skatīt vairāk
17 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 31.03.2024 - 20.04.2024 Kandavā tikšanās ar "Nelūgtajiem viesiem"  Tukuma TIC
Sarunu vakars ar Leldi Kovaļovu un Andri Daugaviņu - Kandavas vīna namā 20.aprīlī. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 17.04.2024 - 26.04.2024 UFO stāstīs jokus Tukumā Tukuma TIC
Ja meklē iespēju aizmirst ikdienas rūpes, nāc 26.aprīlī pulksten 19:00 uz Tukuma pilsētas Kultūras namu! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.76723695sec.