Valmiera aicina uz Latvijas Valsts prezidenta balvas izcīņas sacensībām vieglatlētikā

Atjaunotajā Jāņa Daliņa stadionā un jaunuzceltajā manēžā šajā nedēļas nogalē, 13. un 14.augustā, atgriežas prestižās sacensības “Latvijas Valsts prezidenta balvas izcīņas sacensības vieglatlētikā”.

Aicinām būt klāt vēsturiskajā notikumā un atbalstīt Latvijas, Lietuvas un Igaunijas izlašu sportistus!

Skatītāju ievērībai! 13.un 14.augustā ieeja stadionā no Jāņa Daliņa ielas puses. Ieeja ir bez maksas. Nepieciešams uzrādīt (arī bērniem no 12 gada vecuma) Covid-19 sertifikātu kopā ar personu apliecinošu dokumentu.

Automašīnas iespējams novietot Dīvaliņa ielas stāvlaukumā, savukārt stāvlaukums pretī Sajūtu parkam automašīnu novietošanai būs slēgts.

Atgādinām, ka ikvienam ir iespēja prestižās sacensības skatīties tiešraidēs, ko bez maksas nodrošinās Sportacentrs.com TV. Sacensības būs skatāmas arī interneta tiešraidē Sportacentrs.com mājaslapā un Latvijas Vieglatlētikas savienības mājaslapā.

Divas dienas Baltijas valstu spēcīgākie vieglatlēti cīnīsies gan individuālajās disciplīnās, gan par spēcīgākās komandas titulu. Sacensības solās būt spraigas un interesantas, jo sportisti gaida iespēju sacensties, lai sasniegtu jaunus personīgos un komandu rekordus. Latvijas izlase veidota un komplektēta pēc tās labākā sastāva. Turklāt Valmierā startēs arī vairāki Tokijas Olimpisko spēļu dalībnieki.

Šogad sacensību norisē ir ieviesti vairāki jaunumi. Pirmajā dienā, 13.augustā, tiks aizvadītas Latvijas Valsts prezidenta Jaunatnes balvas izcīņas sacensības vieglatlētikā U10 un U12 meiteņu un zēnu vecuma grupās. Jaunieši sacentīsies skriešanas, mešanas un lēkšanas disciplīnās.

Pēc Jaunatnes balvas izcīņas noslēguma norisināsies atjaunotā Jāņa Daliņa stadiona un jaunās vieglatlētikas manēžas atklāšana. Aicinām to skatīties tiešraidē 13.augustā plkst.14.00 Valmieras novada mājaslapā.

Sacensību patrons ir Latvijas Valsts prezidents. Latvijas Valsts prezidents Egils Levits ar klātbūtni pagodinās gan sacensību atklāšanā, gan pēc to noslēguma rīkos svinīgo pieņemšanu sportistiem, pasniedzot kausu sacensību uzvarētājiem.

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 27.03.2024 - 02.04.2024 Lieldienu brīvdienas Liepājā Liepājas reģiona TIB
Gaidot pavasari, Liepāja priecēs ar Lieldienu rotājumiem – svētku olām un čivinošiem putniem, kā arī lielus un mazus aicinās uz svētku pasākumiem. | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 15.03.2024 - 29.03.2024 Senioru vīru kora “Baltie bērzi” koncerts Valmieras TIC
28.martā plkst.19.00 Valmieras Kultūras centrā senioru vīru kora “Baltie bērzi” 30 gadu jubilejas koncerts. Īpašais viesis: Zigfrīds Muktupāvels. | Skatīt vairāk
5 EUR
Zemgales pastalu izstāde Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
No 19. marta līdz 30. aprīlim Dzīvesziņas un arodu sētā, Vecpilsētas ielā 2 skatāma Zemgales pastalu izstāde. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 26.03.2024 - 30.03.2024 Lieldienas | Šokolādes muzejā Pūrē Tukuma TIC
30. martā, pulksten 12:00 Lieldienās Šokolādes muzejā Pūrē ir iespēja uzburt saldu, pārsteigumiem bagātu dienu! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.49432802sec.