Smelies idejas brīvdienām jaunajā Valmieras novada tūrisma vortālā

Valmieras novads var lepoties ar bagātīgu tūrisma piedāvājumu, sniedzot iespēju katram novada viesim atrast sev tīkamāko atpūtas veidu. Lai izvēlētos piemērotāko un saistošāko tūrisma piedāvājumu Valmieras novadā, Tūrisma pārvalde aicina ikvienu ieskatīties jaunizveidotajā tūrisma vortālā visit.valmiera.lv.

Vortālā atrodamas sadaļas ar Valmieras novada ēdinātājiem, naktsmītnēm, kā arī dažādām tūristu piesaistēm, kas sadalītas pa kategorijām – daba, kultūra un vēsture, aktīvā atpūta, piedzīvojumam, ražots Valmieras novadā, SPA un veselībai, dzīvnieku apskate un TOP objekti. Ērtākai lietošanai, tūrisma piedāvājumu iespējams atlasīt pēc vēlamās lokācijas, kategorijas (draudzīgs ģimenēm ar bērniem, bezmaksas autostāvvieta u.tml.) un tipiem (dabas takas, velomaršruti, muižas un pilis, meistarklases, gardumi u.tml.).

Sadaļā Noderīgi var atrast informāciju par ekskursijām ar gidu un arī pieteikties uz tām. Tāpat šajā sadaļā var aplūkot Valmieras Tūrisma informācijas centrā pieejamos suvenīrus un pasūtīt tos attālināti, ja interesentiem nav iespēja viesoties klātienē. Vortālā  ir aplūkojamas arī digitālās versijas dažādiem Valmieras novada un Gaujas Nacionālā parka tūrisma materiāliem.

Vortālā visit.valmiera.lv iespējams iepazīties ar norisēm Valmieras novadā, uzzināt tūrisma jaunumus un pieteikties aktualitātēm, lai savā e-pastā saņemtu iknedēļas svarīgākos notikumus.

Tūrisma vortāls visit.valmiera.lv izveidots četrās valodās – latviešu, angļu, igauņu un krievu, un tas ērti lietojams kā datorā, tā mobilajās viedierīcēs.

Uz tikšanos Valmieras novadā!

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Grupas “Pienvedēja Piedzīvojumi” koncerts Valmieras TIC
12.aprīlī plkst.19.00 Valmieras Kultūras centrā norisināsies grupas “Pienvedēja Piedzīvojumi” akustiskais jubilejas koncerts kopā ar filmas | Skatīt vairāk
Latvija no 18 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 18.03.2024 - 01.04.2024 Skati Bauskas tūrisma objektus Lieldienās! Bauskas TIC
Lieldienu darbalaiks galvenajos tūrisma objektos. | Skatīt vairāk
Labi būt pavasarī - Bauskas novadā! Bauskas TIC
Izdots jaunais kultūras un tūrisma ceļvedis „Labi būt Bauskas novadā” - aplūko un iedvesmojies brīvdienām! | Skatīt vairāk
Heršela grupas izstāde “Ciano mistērijas” Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
No 5. marta līdz 14. aprīlim Jelgavas Sv.Trīsvienības baznīcas torņa izstāžu zālē skatāma Heršela grupas darbu izstāde cianotipijas tehnikā. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.90197802sec.