Vaidavā notiks Baltijas lielākais SUP festivāls - SUP fests 2022

Šajā nedēļas nogalē, no 6. līdz 7.augustam, Vaidavā, Vaidavas ezera pludmalē notiks Baltijas lielākais SUP festivāls – SUPfest’22. Festivāls norisināsies jau septīto reizi, vienkopus pulcējot SUP dēļošanas entuziastus, aktīvās atpūtas baudītājus un visus tos, kuri vēlas aizvadīt nedēļas nogali prieka, jautrības un nelielā sacensību gaisotnē.

Popularizējot SUP dēļošanas aktivitātes un aktīvās atpūtas iespējas Latvijā, Vaidaveži, Supfit.lv, Latvijas Sērfošanas un SUP federācija jau tradicionāli Vaidavas ezera krastā organizē SUP festu. Festivāls ir kā ikgadēja satikšanās supošanas entuziastiem, kā arī iespēja ikvienam interesentam iepazīties, izmēģināt un iemācīties SUP dēļošanas pamatus.

Šā gada SUP festa ietvaros tradicionāli notiks SUP airēšanas sacensības tautas un sporta klasēs. Interesenti bez vecuma ierobežojuma būs aicināti piedalīties individuālajās un komandu disciplīnās, lai izbaudītu draudzīgu sacensību garu, gūtu enerģiju un pārbaudītu savas prasmes. Tostarp vērts atzīmēt, ka festivāla sacensību laikā tiks aizvadīts Latvijas SUP airēšanas čempionāts, kurā par labākā SUP airēšanas čempiona titulu cīnīsies ne tikai Latvijas, bet arī kaimiņvalstu meistarīgākie pārstāvji, solot spraigu un aizraujošu cīņu.

Vingrākie festivāla apmeklētāji varēs līdzdarboties SUP jogā kopā ar fiziskās sagatavotības treneri Lauru Melbārdi, savukārt piedzīvojumu kārie – baudīt dabas enerģijas un skaistuma piepildītus brīžus saullēkta un saulrieta braucienos. Tāpat ikviens SUPfest’22 dalībnieks varēs izmēģināt roku dažādās pludmales aktivitātēs, SUP rogainingā, sauļoties zem palmām, kopā ar lieliskajiem SUP instruktoriem apgūt SUP airēšanas pamatus, kā arī atrādīt labākās deju prasmes festivāla muzikālajā daļā.

Festivāla pirmās dienas vakarā par baudījumu ausīm parūpēsies Laimis Rācenājs and His Orchestra, savukārt deju ritmos ieaicinās, par 2022.gada labāko jauno dīdžeju nominētā, DJ taa_tur.

Kā ik gadu, SUP festa organizatori kopā ar festivāla draugiem ir parūpējušies, lai īpaši iepriecinātu tā dalībniekus, jo visi, kuri būs piedalījušies kādā no SUP airēšanas aktivitātēm, neatkarīgi no sasniegtā rezultāta, piedalīsies izlozē, kurā galvenā balva būs jauns Red Paddle Co SUP dēlis no Supfit.lv. Savukārt visiem tiem, kuri festivāla otrās dienas rītā dosies pretī saullēktam, būs iespēja laimēt moderno NUUK chair atpūtas krēslu. Tāpat par pārsteigumiem SUP aktivitāšu dalībniekiem, kā arī īpašiem piedāvājumiem SUPfest’22 apmeklētājiem parūpēsies festivāla draugi – Vaidava Ceramics un Valmiermuiža.

Iespēja pieteikties SUP sacensībām un plašāka informācija par festivālu atrodama interneta vietnē www.supfests.lv.

SUP ir pilnveidoti sērfa dēļi, kuriem komplektācijā ir speciāls airis. SUP dēļi plaši izmantojami dažādu ūdens tilpju izzināšanai - upēm, ezeriem, jūrai. SUP airēšana nodarbina gandrīz visas ķermeņa muskuļu grupas, tā ļauj būt veselīgā kustībā un reizē baudīt dabas skaistumu. SUP dēļu popularitāte ik gadu turpina augt gan Latvijā, gan visā Eiropā.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 21.03.2024 - 03.04.2024 “Mājas kafejnīcu dienas 2024”. Piesakies! Tukuma TIC
Aicinām Tukuma novada aktīvos ļaudis, kam patīk gatavot un uzņemt viesus iesaistīties arī šogad akcijā "Mājas kafejnīcu dienas 2024"! | Skatīt vairāk
Latvija
Heršela grupas izstāde “Ciano mistērijas” Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
No 5. marta līdz 14. aprīlim Jelgavas Sv.Trīsvienības baznīcas torņa izstāžu zālē skatāma Heršela grupas darbu izstāde cianotipijas tehnikā. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 24.03.2024 - 31.03.2024 Gaismas apsolījums koku stāstos Madonā Madonas TIC
1.aprīlī, LVM Kalsnavas arborētums aicina uz pasākumu “Koku stāsti gaismai”, ar tradicionālo dziedāšanas grupu “Saucējas” un krāsainām | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 24.03.2024 - 01.04.2024 Svini Lieldienas Bauskas novadā! Bauskas TIC
Esam apkopojuši Lieldienu svinību norises vietas Bauskas novadā! Foto:N.Veiss | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.37407994sec.