Valmierā norisināsies muzicējošo ģimeņu spiets

14. janvārī plkst. 16.00 koncertzālē “Valmiera” norisināsies muzicējošo ģimeņu spiets “Medus dvēselei”. Ģimenes aicinātas pieteikties līdz 24. decembrim, aizpildot pieteikuma anketu, kas atrodama šeit, un nosūtot to uz liene.zvirbule@valmiera.edu.lv.

“Šis tiešām būs koncerts dvēselei. Uzstāsies ģimenes, kur kopā muzicē vairākas paaudzes, ģimenes, kas to dara ikdienā, un ģimenes, kas tieši šim notikumam par godu būs pulcējušas radus un ģimenes draugus. Spietosim kopā – dziedāsim, muzicēsim, dejosim – tautas mūzikā, mūzikas dižgaru sacerējumos, popā, džezā, duetā, ansamblī. Repertuāra izvēlē ierobežojumu nav. Pateicoties par drosmi, jo tā ir uzdrīkstēšanās uzstāties klausītājiem, un sirds siltumu, ģimenēm koncerta izskaņā uzstāsies muzikālā Sējānu ģimene,” aicina Valmieras Mūzikas skolas direktore Inese Sudraba.

Koncerta mērķis ir aicināt muzicēt, saspēlēties un sadziedāties. Repertuāra izvēle ir dalībnieku ziņā. Tāpat arī Valmieras Mūzikas skola aicina sazināties, ja nepieciešams kāds instruments vai cita veida palīdzība.

Tā kā vietu skaits ir ierobežots, interesentus, kuri neuzstāsies koncertā, bet vēlas būt klausītāju rindās, aicinām pieteikties, zvanot pa tālruni 22012688, 26454469, 26496827 vai rakstot uz liene.zvirbule@valmiera.edu.lv, santa.tanenberga@valmiera.edu.lv.    

Ģimeņu spiets būs viens no Ziemas mūzikas festivāla koncertiem. Aicinām Jauno gadu sākt, piedzīvojot īpašo Ziemas mūzikas festivāla skanējumu no 9. līdz 15. janvārim dažādos koncertos Valmierā! Ziemas skaņa ir īpaša – robežas pazūd un paliek netveramais.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 24.03.2024 - 01.04.2024 Svini Lieldienas Bauskas novadā! Bauskas TIC
Esam apkopojuši Lieldienu svinību norises vietas Bauskas novadā! Foto:N.Veiss | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 19.03.2024 - 29.03.2024 Lieldienas Rīgas Motormuzejā Motormuzejs
Aicinām apmeklēt Rīgas Motormuzeju Lieldienu brīvdienās! 29. martā būs iespēja piedalīties Lieldienu aktivitātēs - olu meklēšanā muzeja | Skatīt vairāk
Putnu dienas pārgājiens Dzērbenē Cēsu TIC
Kopā ar LOB Cēsu putnu grupas pārstāvjiem Agnesi Gaili un Mārtiņu Plataci dosimies dabā, vērosim dažādas putnu sugas un atpazīsim to balsis! | Skatīt vairāk
6 populārākie brīvdienu galamērķi šogad airBaltic
Dodies neaizmirstamos piedzīvojumos un baudi Balkānu pasakainos skatus, vēsturiskās vietas un neskarto dabu. | Skatīt vairāk
79 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.40910196sec.