Valmiermuižā notiks "Fotosestdienas"

2014. gadā Valmiermuižas alus darītavas klētī, piedaloties Latvijas fotomākslas profesionāļiem, dažāda vecumu un meistarības fotogrāfijas entuziastiem, notiks trīs tematiski izglītojošas nodarbības par fotogrāfiju. Nodarbību dalībniekiem būs iespēja tikties ar Latvijā zināmiem fotomāksliniekiem, foto pedagogiem un fototehnikas tirgotājiem. Interesenti izzinās un apgūs fotogrāfijas filozofiju, kompozīcijas teoriju un vēsturi, papildinās zināšanas dažādu žanru fotogrāfiju veidošanā, iepazīs lielisku profesionālo pieredzi, kā arī uzzinās par jaunāko un specifisko fototehnikā.

Kopumā ir paredzētas trīs tematiskās FotoSestdienas – 15. februārī, 12. aprīlī un 29. novembrī. Ierašanās pasākumā no pulksten 11:00 un tā norise ir plānota līdz pulksten 17:30. Noslēgums norisināsies brīvā atmosfērā, iesaistoties diskusijās, daloties pārdomās par jaunapgūto, kā arī baudot Valmiermuižas alus tirgotavas un  virtuves piedāvājumu.

Pirmajā nodarbībā FotoSesdiena Nr.141 "Ziema" par fotogrāfijas satura teoriju savās zināšanās un viedoklī dalīsies fotogrāfs, pedagogs un kritiķis Arno Marnics, turpinājumā dabas fotogrāfs Andris Eglītis sniegs meistarstundu dabas fotogrāfijā, novada meistars Matīss Markovskis ievedīs portreta fotogrāfijas pasaulē, savukārt noslēgumā CANON IB servisa pārstāvji iepazīstinās ar jaunāko fototehnikā.

Nodarbības dalības maksa ir 10 EUR. Cenā ir iekļautas ne tikai lekcijas, bet arī īpašā FotoSestdienas maltīte – Valmiermuižas virtuves pavāru gatavotais "Fotogrāfa launags".

Papildus informāciju FotoSestdienas organizētāji aicina iegūt mājas lapā www.fotosestdiena.lv, kur ir iespējams gan uzdot jautājumus vieslektoriem, lai tikšanās reizē saņemtu sevi interesējošu, iepriekš sagatavotu atbildi, gan pieteikties nodarbībām, jo vietu skaits ir ierobežots – plānots uzņemt apmēram 100 dalībniekus.

Nodarbības organizē biedrība FotoSestdiena. Tās pārstāvis Zigmunds Kazanovskis atklāj, ka nākotnē ir plānotas arī citas ar fotogrāfijas mākslas attīstību un izglītību saistītas aktivitātes Valmierā.


KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
6 populārākie brīvdienu galamērķi šogad airBaltic
Dodies neaizmirstamos piedzīvojumos un baudi Balkānu pasakainos skatus, vēsturiskās vietas un neskarto dabu. | Skatīt vairāk
Latvija 79 EUR
Heršela grupas izstāde “Ciano mistērijas” Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
No 5. marta līdz 14. aprīlim Jelgavas Sv.Trīsvienības baznīcas torņa izstāžu zālē skatāma Heršela grupas darbu izstāde cianotipijas tehnikā. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 21.03.2024 - 03.04.2024 “Mājas kafejnīcu dienas 2024”. Piesakies! Tukuma TIC
Aicinām Tukuma novada aktīvos ļaudis, kam patīk gatavot un uzņemt viesus iesaistīties arī šogad akcijā "Mājas kafejnīcu dienas 2024"! | Skatīt vairāk
Putnu dienas pārgājiens Dzērbenē Cēsu TIC
Kopā ar LOB Cēsu putnu grupas pārstāvjiem Agnesi Gaili un Mārtiņu Plataci dosimies dabā, vērosim dažādas putnu sugas un atpazīsim to balsis! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.55283999sec.