Valmierā ar stāstu palīdzību varēs aizceļot uz krāšņo Indiju

26.februārī, pulksten 18.30 Valmieras Tūrisma informācijas centrs (TIC), Rīgas ielā 10 ikvienu interesentu gaidīs ceļotāju stāstu vakarā.

Šoreiz 26.februāra vakarā dosimies uz krāšņo un noslēpumaino austrumu zemi Indiju, kas ceļotājus apbur ar savu daudzveidību un neparedzamo skaistumu.

Ceļojumā uz Indiju mūs vedīs Elīna un Alvis Sokolovi. Alvis ir RTU vadošais pētnieks un RTU Cēsu filiāles vadītājs, bet Elīna šobrīd audzina meitiņu Gabrielu. Abi uzskata, ka ceļošana dod iespēju iepazīties ar citu tautu kultūrām un ieraudzīt lielo Zemes dabas un ainavu daudzveidību. Tā kā abi ir kaismīgi fotogrāfi, tad ceļošana ir arī iedvesmas avots. Tā, piemēram, Indijā tapušās bildes ir skatāmas Valmieras Valsts ģimnāzijā līdz februāra beigām. Izstādi var aplūkot Valmieras Valsts ģimnāzijas 1.stāva vestibilā, katru darba dienu no plkst. 08:00 līdz 17:00, ieeja bez maksas.

Stāstījuma laikā apmeklēsim Rišikešu un Haridvaru, kas ir daudzu svētceļotāju galamērķi un atrodas svētās upes Gangas krastā. Turpinot ceļojumu gar Gangu Himalaju virzienā nokļūsim līdz Uttarakaši un Gangotri kā arī Bhodžbasas ielejai Himalaju kalnos. Stāstījuma laikā iepazīsimies ar indiešu ikdienu, dabu un svēto upi Gangu!

 Valmieras Tūrisma informācijas centrs atgādina, ka dalība ceļotāju stāstu vakaros ir bez maksas, un tajos vietu skaits ir ierobežots. Tāpēc interesenti aicināti pieteikties iepriekš, rakstot e-pastu tic@valmiera.lv, ierodoties personīgi Valmieras TIC, vai zvanot pa tālruni 64207177. Nākamais ceļotāju stāstu vakars notiks 26. martā. Uz tikšanos!

 

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
GeLux - Āzijas piedzīvojumu ceļojums Estravel Latvia
Jauna izpratne par Luksu - piedzīvojumu ceļojumā Taizemē un Kambodžā // Unikāla pieredze, vairāk iekļautu pakalpojumu // 10% atlaide, rezervējot | Skatīt vairāk
no 2519 EUR
4.maija svētki Alūksnē  Alūksnes TIC
Atzīmējot Latvijas Neatkarības atjaunošanas dienu, š.g. 4.maijā Bānīša zemē svinēs jaudīgi jeb kā saka vietējie “ar pilnu tvaiku”. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 10.04.2024 - 20.04.2024 Restorānu nedēļa aicina garšu ceļojumā Liepājas reģiona TIB
Liepājas restorānu nedēļa norisināsies no 12. līdz 21. aprīlim un tajā īpašās ēdienkartes piedāvās 23 Liepājas restorāni un kafejnīcas. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 19.04.2024 - 26.04.2024 Lux Express Liepājas reģiona TIB
"Lux Express" no 2. maija uzsāks pasažieru komercpārvadājumus maršrutā Rīga-Liepāja. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.46095204sec.