Dikļu pilī notiks jau otrais Mūzikas Mini Festivāls

2015. gada 27. jūnijā Dikļu pilī notiks otrais pils Mūzikas Mini Festivāls – krāšņs mūzikas notikums ar Latvijas labāko izpildītāju piedalīšanos. Šogad festivālā uzstāties "Astro’n’out", "Momend", Goran Gora, "Stūrī Zēvele", MNTHA un grupa "The Sound Poets" ar sava jaunā albuma prezentāciju.

Festivāla apmeklētāji būs vieni no pirmajiem, kas varēs noklausīties "The Sound Poets jaunā albuma "Pulsē" hitus. Pašmāju poproka apvienība aprīlī laida klajā savu jauno singlu «Skats no augšas», kurš iekļauts arī grupas jaunajā albumā. Tā vietā, lai dotos uz studiju, "The Sound Poets" izvēlējās pārcelt studiju uz skaistu vietu pie paša Jumurdas ezera. Īpašā noskaņa, dabas ainava un meža klātbūtne palīdzēja atbrīvoties no ikdienas steigas, pilsētas kņadas un nodoties mūzikai. Jaunie skaņdarbi tiks nodoti Mūzikas Mini Festivālā apmeklētāju vērtēšanai.

Grupa "Astro’n’out" festivālā izpildīs vasaras koncertprogrammu un "Astro’Electro Acoustic" kompozīcijas, labi zināmo dziesmu jaunās – elektroniskās un akustiskās aranžijas, kas pārvērtušas dziesmas līdz nepazīšanai. Jaunākā koncertprogramma "Astro’Electro Acoustic" tapusi sadarbībā ar grupas draugu un producentu DJ Rudd, kas producējis Astro'n'out albumu "Lauvas" un "Lion’s Share". DJ Rudd kā producents strādājis arī pie pēdējiem diviem DONA albumiem, sadabojies ar grupu Limonāde, Latvian Voices u.c., kā arī, piedalījies Arstarulsmirus aka Gustavo koncertos.

Festivālā savas jaunākās kompozīcijas izpildīs mūziķis Goran Gora. Pērn klajā nāca dziesminieka pirmais albums latviešu valodā "Mosties". Mūziķis stāsta: ""Mosties" nebūt nav par pamošanos no rīta, kā to varētu domāt, bet šajā tituldziesmā ir arī tādas rindiņas - "Mosties, mana sirds", un šis Knuta vēstījums vedina domāt par gara atmošanos, pašapziņas pamošanos, par ļoti lielām, dziļām un garīgām vērtībām, kuras ir jāpamodina pašam sevī, kuras no malas neviens nevar iekustināt. Līdz ar to viss albums ir tāds mudinājums - mosties katram atsevišķi iekšēji, jo tikai tā mēs varēsim pamosties visi kopā."

Uz Mūzikas Mini Festivāla skatuves kāps "indie/acoustic" mūzikas stila pārstāvji grupa "Momend", kas plaši koncertējusi Baltijas valstīs, kā arī Zviedrijā, tostarp akustiskā miniturnejā kopā ar indie mūzikas aprindās labi pazīstamo zviedru mūziķi Jensu Lekmenu. 2014. gada rudenī nāca klajā gurpas "Momend" otrais albums "Spirals", kas tika nominēts Latvijas Mūzikas balvai "Zelta mikrofons" kategorijā "Labākais "indie" albums".

Festivāla dalībnieku vidū būs jaunie izpildītāji "Stūrī Zēvele" un ekstravagantā māksliniece MNTHA. Grupa "Stūrī Zēvele" 2014. gadā klajā laiduši savu debijas albumu "Labrīt", kas pārliecinoši iekļuvis Latvijas Mūzikas ierakstu Gada balvas "Zelta mikrofons" labākās debijas Top 5. Dziedātāja MNTHA (Marija Mickeviča) 2015.gada sākumā kļuva par konkursa Supernova sensāciju. Mākslinieces neparastais dziedāšanas stils un uzstāšanās izpelnījusies plašu publikas interesi. Ar lielu nepacietību tiek gaidītas mākslinieces jaunās kompozīcijas. MNTHA tiek salīdzināta ar slaveno islandiešu dziedātāju Bjorku, un ir kļuvusi par pazīstamā modes zīmola QooQoo reklāmas seju.

Mūzikas Festivāla biļetes pieejamas Dikļu pilī un "Biļešu paradīzē". Cena 20 EUR. Bērniem līdz 10 gadu vecumam ieeja brīva. Rezervācijas pa tālr.: +371 64207480 un pils@diklupils.lv Visa aktuālā informācija pasākuma Facebook lapā.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Pavasaris Lubānas mitrājā Madonas TIC
Aicinām sajust un sadzirdēt īstu pavasari 6. aprīļa putnu dienās pie Lubāna ezera | Skatīt vairāk
Latvija
Putnu dienas pārgājiens Dzērbenē Cēsu TIC
Kopā ar LOB Cēsu putnu grupas pārstāvjiem Agnesi Gaili un Mārtiņu Plataci dosimies dabā, vērosim dažādas putnu sugas un atpazīsim to balsis! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 20.03.2024 - 29.03.2024 Lielās piektdienas pārgājiens Līgatnē! Cēsu TIC
Aicinām pieteikties atraktīvajam Lielās piektdienas pārgājienam caur Līgatnes mežiem! Gaidāmi pārsteigumi un atrakcijas! | Skatīt vairāk
3 EUR
Brauc ar skolēniem uz Bauskas novadu! Bauskas TIC
Izzini Bauskas novadu, brauc pavasara ekskursijā kopā ar klasi! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.56000805sec.