Valmieras ledus hallē gaidīs slidotājus - ar un bez nūjām

Vidzemes Olimpiskā centra ledus hallē strauji tuvojas jaunā ziemas sezona, kurā ikvienam valmierietim un pilsētas viesim būs iespēja nodoties slidošanas priekam. Nedēļas nogalēs ikkatram slidot gribētājam tiks dota iespēja nodoties aktīvajai atpūtai, apmeklējot publisko slidošanu stundas, bet pilsētas un apkārtējo reģionu skolniekiem tiks piedāvātas slidotapmācības un slidošanas sacensības.

Vidzemes Olimpiskā centra ledus halle ir vienīgā slēgtā slidotava Ziemeļvidemes reģionā, tajā savas spēles un treniņus aizvada Valmieras hokeja kluba, Valmieras sporta skolas un Vidzemes hokeja čempionāta hokejisti. Tā pat ledus hallē darbojas daiļslidošanas treniņgrupa.

Nedēļas nogalēs ledus hallē atvēlēti laiki publiskajām slidošanām, kurās var piedalīties ikviens slidot gribētājs. Uz slidošanu var ierasties ar savām slidām vai izīrēt pāri slidu nomā. Īpašs piedāvājums svētdienās ir "Ģimenes rītu" ietvaros, kad ģimenēm sākot no trīs cilvēkiem tiek piedāvātas atlaides. Savukārt "Slidošanā ar nūjām" dalībnieki sadalās komandās un nododas hokeja spēlei. Īpašas tematiskās slidošanas tiek organizētas uz dažādiem svētku pasākumiem, kad publiskā slidošana tiek paildzināta līdz pusotrai stundai un tematika ieturēta atbilstoši svētkiem. Tuvākā tematiskā slidošana norisināsies jau šī mēnēša izskāņā – Helovīnos.

Slidošana būs gan jautrs pasākums draugu un ģimenes lokā, gan romantisks ziemas randiņš. Slidošana ir ne tikai lieliska izklaide, bet arī veselīga, tā palīdzēs atbrīvoties no stresa, uzlabos sirds un asinsrites darbību, norūdīs ķermeni, attīstīs kustību koordināciju. Ledus halles svaigais un vēsais gaiss attīrīs plaušas no ikdienas putekļiem.

Plašas iespējas slidošanai Vidzemes Olimpiskā centra ledus hallē tiek piedāvātas skolēniem. Sākumskolas vecuma skolnieku grupām slidošanas instruktoru vadībā tiek dota iespēja iziet slidotapmācības kursu, pēc kura ik katrs skolnieks jutīsies pārliecināts par savām spējām uz ledus. Šosezon jau piekto reizi norisināsies Latvijas lielākās skolu slidošanas sacensības "Ledus gladiatori", kuras pulcē vairāk kā tūkstots dalībniekus no visas Ziemeļvidzemes. Savukārt jau otro reizi norisināsies bērnu hokeja turnīrs "Zelta ripa", kurā pirmo pieredzi hokejā iespēja gūt 3.-4. klašu skolēniem.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 13.04.2024 - 30.04.2024 Laivojiens pa Gauju 25.maijā Gulbenes novada TIC
25.maijā norisināsies jau otrais aktīvās atpūtas pasākumu cikla “Normāls notikums” posms – laivojiens pa Gauju no Lejasciema līdz Pukstiem. | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 17.04.2024 - 01.05.2024 Rīko konferences un seminārus Bauskā! Bauskas TIC
Iepazīsties ar Bauskas novada konferenču un semināra telpu piedāvājumu! | Skatīt vairāk
Golfa diena Madonā Madonas TIC
Pļavu golfa laukums "Kalnozoli" atklāj jauno sezonu ar Vislatvijas golfa dienu. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 22.04.2024 - 01.05.2024 Esi aicināts V.Plūdoņa muzejā Lejeniekos! Bauskas TIC
Lejenieku muzeja atvēršanas svētki jau 1.maijā! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::2.39094305sec.