Sieviešu dienas rallija starts Valmierā

2016. gada 5. martā, astoto reizi Latvijā norisināsies ikgadējais "Sieviešu dienas rallijs". Līdz šim pasākumam pieteiktas 658 ekipāžas un atlikušas vien 30 brīvas vietas, bet jau tagad zināms, ka tas ir jauns neoficiāls Ginesa pasaules rekords.

Šobrīd šis rekords oficiāli pieder Indijai, kur 2014.gada februārī līdzīgā pasākumā piedalījās 467 ekipāžas un kopā 934 sievietes. Skatoties pēc šī brīža datiem, Latvija šo sasniegumu ir pārspējusi – līdz 23.februārim "Sieviešu dienas rallijā 2016" reģistrētas 658 ekipāžas un kopā 1316 sievietes, bet, ņemot vērā, ka katrā ekipāžā vidēji ir četras dāmas, to kopējais skaits var sasniegt pat vairāk nekā divus tūkstošus.

Pirmo reizi "Sieviešu dienas rallijā" tā astoņu gadu pastāvēšas ilgajā vēsturē starts vienlaikus norisināsies divās dažādās Latvijas pilsētās, proti, Vidzemes maršrutā rallija dalībnieces uzņems Valmieras pilsēta, savukārt Dobele pie sevis aicina tās sievietes, kuras izvēlējušās braukt Zemgales maršrutā.

"Sieviešu dienas rallija" dalībnieces gan laukumā aiz Dobeles Kultūras nama, Dobeles vēsturiskajā Tirgus laukumā, gan pie Valmieras Kultūras centra ieradīsies ap plkst. 8.00 rītā, bet svinīgais starts (Dobeles vēsturiskajā Tirgus laukumā uz Zaļās ielas un pie Valmieras Kultūras centra uz Katrīnas ielas) paredzēts pulksten 10.00.

Divas stundas, līdz visas sievietes - autobraucējas dosies trasē, varēs izmantot lietderīgi. "Esiet laipni gaidītas Valmierā! Līdz startam, aicinām jūs apmeklēt Valmieras vecpilsētu, doties rīta pastaigā gar Dzirnavu ezeriņu un Valmieras Kultūras centrā apskatīt kopas „Vidzeme" veidoto fotoizstādi „Valmiera svin!". Tas ir labs veids, kā uzzināt ko vairāk par Valmieru un to, kā mēs svinam svētkus. Noteikti izmantojiet iespēju iegādāties Valmieras un tās apkārtnei raksturīgos suvenīrus un piemiņas lietas Tūrisma informācijas centrā, nobaudīt gardumus kādā no pilsētas kafejnīcām. Savukārt par atbilstošu atmosfēru startā parūpēsies pūtēju orķestris "Signāls"," pauž Valmieras Kultūras centra direktors Toms Upners. Dobeles pilsētā dāmām būs iespēja apskatīt Dobeles Amatu māju, radošo darbnīcu "Ieadi savu valdziņu šallē Latvijai – 100" Kultūras namā, darbosies arī Mājražotāju tirdziņš Tirgus laukumā un visām "Sieviešu dienas rallija" dalībniecēm paredzēta fotogrāfēšanās ar Dobeles pils dāmām un īpaši sievietēm sarūpēti muzikāli pārsteigumi.

Šī gada rallija maršrutā sievietēm būs jāapmeklē vairāki kontrolpunkti, kuros jāveic dažādi aizrautīgi, neordināri uzdevumi. Pasākuma otrā daļa risināsies galvaspilsētā. Pirmo reizi pasākuma rīkotāji varēs sekot arī līdzi katras ekipāžas atrašanās vietai un braukšanas ātrumam.

Oficiālais "Sieviešu dienas rallija" finišs paredzēts modes un izklaides centrā "Rīga Plaza", kur arī no plkst. 18.00. dalībnieces pulcēsies uz sarkanā paklāja, gozēsies starmešu gaismās, relaksēsies, baudīs mākslinieku sarūpētos priekšnesumus un izklaidēsies Ufo sabiedrībā, grupas "Mākoņstūmēji" mūzikas pavadībā. Savukārt arī boulinga un izklaides centrā "Fantasy Park" paredzētas dažādas aktivitātes tieši par godu "Sieviešu dienas rallija dalībniecēm".

Kā katru gadu, apbalvošanas ceremonijā "Sieviešu dienas rallija" dalībniecēm pasniegs atbalstītāju sarūpētas balvas vairakās nominācijās un suminās trīs ātrākās ekipāžas katrā maršrutā.

Sīkāka informācija par "Sieviešu dienas ralliju" un pieteikšanās mājaslapā www.womensdayrally.com.

"Sieviešu dienas rallija" oficiālais auto jau trešo gadu "Ford". Atbalsta modes un izklaides centrs "Rīga Plaza" – uzticīgs partneris jau piecu garu garumā, veikalu tīkls "Maxima", kredītkompānija "Lateko Līzings", bet oficiālā degvielas uzpildes stacija - "Neste Oil".

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Golfa diena Madonā Madonas TIC
Pļavu golfa laukums "Kalnozoli" atklāj jauno sezonu ar Vislatvijas golfa dienu. | Skatīt vairāk
Latvija
Laivojiens pa Gauju 25.maijā Gulbenes novada TIC
25.maijā norisināsies jau otrais aktīvās atpūtas pasākumu cikla “Normāls notikums” posms – laivojiens pa Gauju no Lejasciema līdz Pukstiem. | Skatīt vairāk
Lielā Talka un ekskursija Ungurmuižā! Cēsu TIC
Pievienojies mums Lielajā Talkā un ekskursijā Ungurmuižā! Dosimies ekskursijā, pastaigā un sakopsim Ungurmuižas teritoriju! Piesakies anketā! | Skatīt vairāk
Muzeju darba laiku apkopojums 2024.gadam Bauskas TIC
Apskates objektu un muzeju darba laika un cenu apkopojums 2024.gadam. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.45126915sec.