Piedzīvojumu spēle «Talsu #7nieks» jau pavisam drīz

Tavs šīs vasaras piedzīvojums sākas Talsos! Pusnaktī no 16. uz 17. jūniju vietnē https://7nieks.lv/ publicēsim interaktīvu piedzīvojumu spēli „Talsu #7nieks”, kas tapusi Talsu novada tūrisma informācijas centram sadarbojoties ar piedzīvojumu organizāciju „Baltais Kalns”.

Spēles uzdevums ir atrisināt septiņas mīklas, kas spēlētājus aizvedīs uz septiņām īpašām dabas, vēstures notikumu vai industriālā mantojuma vietām Talsu novadā. Spēlētājiem būs jāatrod atraktīvi noslēptas norādes. Atrastās norādes (divciparu skaitļi) savstarpēji jāsareizina, lai iegūtu elektronisko atslēgu, kas, ievadīta mājaslapā, norādīs vietu, kur apslēpta lāde jeb spēles noslēdzošais punkts. Spēlēs pamatā ir auto orientēšanas princips. Spēles darbības norisināsies Talsu, Valdemārpils, Rojas, Kaltenes, Mērsraga apkārtnē un citur, un spēli var sākt brīvi jebkurā no piedāvātajiem punktiem. Lai paveiktu visus uzdevumus jārēķinās ar 7–8 h, bet tos droši var pildīt arī atsevišķos piegājienos vairākas dienas, kaut vai gada garumā. „Talsu #7nieks” dalībniekiem būs pieejams līdz nākamā gada 16. jūnijam.

Reģistrācija spēlei jebkuram interesentam ir bezmaksas, un tā notiek spēles mājaslapā https://7nieks.lv/, reģistrējot komandu un iepazīstoties ar noteikumiem. Spēles laukums ir autonoms un darbojas visu diennakti. Nepieciešamības gadījumā spēlētāji var sazināties ar diennakts informatīvo spēles tālruni, kas palīdzēs veiksmīgi atrisināt spēli (26184685).

Tavs šīs vasaras piedzīvojums var sākties!

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Golfa diena Madonā Madonas TIC
Pļavu golfa laukums "Kalnozoli" atklāj jauno sezonu ar Vislatvijas golfa dienu. | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 15.04.2024 - 18.04.2024 Jaunmoku pils aicina uz Putnu dienu Tukuma TIC
Jaunmoku pils aicina skolēnus uz ikgadējo Putnu dienu 18.aprīlī. No pulksten 10:00 dabas izzinātājiem būs iespēja vērot putnus pils parkā, | Skatīt vairāk
Muzeju darba laiku apkopojums 2024.gadam Bauskas TIC
Apskates objektu un muzeju darba laika un cenu apkopojums 2024.gadam. | Skatīt vairāk
Uz Tukumu pēc literatūras! Tukuma TIC
Pagājušajā gadā Tukums tika iekļauts UNESCO radošo pilsētu tīklā kā literatūras pilsēta. Esam lepni par iegūto statusu un aicinām uz pasākumiem. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.82112503sec.