2. novembris vēsturē: Portugāles simbols Krištianu Ronaldu gūst 100. vārtus Madrides “Real” rindās

Viens no labākajiem pasaules futbolistiem, portugāļu zvaigzne Krištianu Ronaldu 2011. gada 2 .novembrī savas tābrīža komandas Madrides “Real” labā guva 100. vārtus savā 102. spēlē “Real” sastāvā.

Krištianu Ronaldu viennozīmīgi ir viens no labākajiem futbolistiem vēsturē, un pēdējos gadus viņš balvas kā pasaulē labākais dala ar argentīniešu zvaigzni Lionelu Mesi. Varētu pat teikt, ka visa futbola pasaule ir sadalījusies divās daļās – tie, kuri par skaistuli Ronaldu, un tie, kuri par Mesi.

Zīmīgi, ka Krištianu vismaz divas reizes ir viesojies arī Rīgā, spēlēdams Portugāles izlases sastāvā. Pēdējo reizi tas notika 2017. gada vasarā, kad spēkiem mērojās Portugāles un Latvijas izlases. Biļetes uz šo maču tika izķertas zibens ātrumā, un “melnajā tirgū” tika reklamētas nevis kā biļetes uz spēli starp Latvju un Portugāli, bet gan iespēju paskatīties uz Krištianu Ronaldu.

Zīmīgi, ka Krištianu Ronaldu ir viens no pazīstamākajiem cilvēkiem arī Portugālē un dzimtajā Madeirā, kur futbolista attēlus izmanto arī suvenīru izgatavošanā – nu, kādēļ gan neatvest mājās suvenīru – krūzīti vai dvieli ar Krištianu Ronaldu portretu?

Bet, ja atgriežas pie paša sportista, šobrīd Krištianu Ronaldu ir 35 gadus vecs, viņš pārstāv Turīnas “Juventus” komandu un audzina četrus bērnus.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Programma ANTISTRESS Rehabilitācijas centrs Jaunķemeri
Ieelpot. Izelpot. Un ļauties, lai procedūrām bagātā programma ANTISTRESS Jūs ved 10 dienu ceļojumā prom no stresa atstātajām sekām - tuvāk | Skatīt vairāk
no 700 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 25.03.2024 - 31.03.2024 Pastaigas vecpilsētā gida pavadībā Liepājas reģiona TIB
Katru sestdienu un svētdienu plkst. 12.00, gids ar zaļi sarkano Liepājas karodziņu rokās gaidīs pie koncertzāles “Lielais dzintars”. | Skatīt vairāk
Pilna Servisa Līzings Passat Europcar
Pilna Servisa Līzinga piedāvājums VW Passat Variant MY24 Elegance. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 15.03.2024 - 30.03.2024 Lieldienu brīvdienas outlet ciematā ViaJurmala
Lieldienu atrakcijas visai ģimenei ar animatoriem. Pasākuma vadītājs - Lieldienu zaķis. Putnu būrīšu meistarklase. Olu krāsošanas darbnīca. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.57348084sec.