Rēzeknē nedēļas beigās norisināsies eglītes iedegšanas svētki

9. decembrī plkst. 18.00 Rēzeknes Festivāla parkā (Pils ielā 17) aicinām uz pilsētas lielās egles iedegšanas svētkiem, lai dotos rotaļās un dejās kopā ar Laimes lāci un citiem pasaku varoņiem, uzdziedātu kopā ar vietējiem kolektīviem un sagaidītu visspožākās eglītes iemirdzēšanos.

Sestdienas vakarā – 9. decembrī plkst. 18.00 – Rēzeknē ciemosies rūķis un Laimes lācis, kuriem šogad ticis atbildīgs uzdevums no Ziemassvētku vecīša – rūķim jāatrod šī gada īpašā Ziemassvētku egle – pati skaistākā, kuplākā un spožākā, bet Laimes lācim – jāuzber kripatiņa laimes un prieka katrā eglītes zarā. Abi ir devušies ceļā īpašās eglītes meklējumos, izstaigājuši jau daudzas pilsētas laimi un prieku dalīdami, bet skaistāko, kuplāko un spožāko eglīti vēl meklē. Vai tā varētu būt Rēzeknes egle? Lai to noskaidrotu, palīgā steigsies iepriekšējā gada gudrais palīgs – pērtiķēns un atbildīgais par šo gadu – lielībnieks gailis (piedāvā SIA “Pārsteigumu karuselis”).

Visskaistākās meža takas, kur šajā pusē meklēt spožākos ikdienas brīnumus, vislabāk zina rēzeknieši, tāpēc Laimes lācim un rūķim palīgā steigsies vairāki Rēzeknes kolektīvi: Rēzeknes sākumskolas meiteņu vokālais ansamblis “Noskaņa” (vad. Svetlana Bilinska), Rēzeknes bērnu deju kolektīvs “Dziguči” (vad. Gunta Sidorova), Rēzeknes valsts poļu ģimnāzijas vokālais ansamblis (vad. Dace Viša) un Rēzeknes 5. vidusskolas popgrupa “Šurumburums” (vad. Inga Mazure).

Svētku eglītes iedegšanas svētkos Ziemassvētku ciematiņā no plkst. 16.00–20.00 darbosies tirdziņš un atkal vilinās pircējus ar krāsu, smaržu un garšu dažādību. Tāpat Rēzeknē atkal darbosies Ziemassvētku vecīša namiņš, kur pašu Ziemassvētku vecīti 9. decembrī satiksiet no plkst. 17.00–20.00 un, ja zināsiet dzejolīti vai dziesmiņu, saņemsiet konfekti (ja vēlaties saldumu paciņu, namiņā pie rūķa jāiegādājas dāvanas kupons 3,00 €).

Festivāla parkā zoosētā varēsiet priecāties par trušiem un kazām (SIA Arktus”). Eglītes svētkos ARPC “Zeimuļs” sadarbībā ar dzīvnieku patversmes brīvprātīgajiem organizē arī labdarības Ziemassvētku akciju-tirdziņu “Sasildīsim mazās ķepiņas!”, kuras laikā no plkst. 16.00–20.00 vāks līdzekļus dzīvnieku patversmes iemītniekiem.

Tāpat tradicionāli pie lielās egles plkst. 18.00 satiksies Rēzeknes čaklākie lasītāji, kuri ir iesaistījušies Bibliotēku lasīšanas akcijā “Bērnu, jauniešu un vecāku žūrija”.

Ikvienu gaidīsim pie svētku eglītes, kopā dejosim, dziedāsim un kopā sagaidīsim visspožāko gaismiņu iemirdzēšanos!

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 22.03.2024 - 02.04.2024 Lieldienas Valmierā “Zaķim pa pēdām” Valmieras TIC
1.aprīlī no pl.11-16 ar prieku gaidīsim ikvienu – mazus un lielus uz Lieldienu svinēšanu Valmierā! | Skatīt vairāk
Jaunie pavasara atpūtas ģalamērķi Estravel Latvia
Ieskatieties - sākas pavasara ceļojumu galamērķu izpārdošana! Tunisija, Grieķijas salas, Albānija... | Skatīt vairāk
no 369 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 26.03.2024 - 05.04.2024 Sagaidīsim pavasari Augšdaugavas novadā! TAKA
Gaidām apmeklētājus mūsu dabas objektos Augšdaugavas novadā. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 15.03.2024 - 30.03.2024 Lieldienu brīvdienas outlet ciematā ViaJurmala
Lieldienu atrakcijas visai ģimenei ar animatoriem. Pasākuma vadītājs - Lieldienu zaķis. Putnu būrīšu meistarklase. Olu krāsošanas darbnīca. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.28508115sec.