Tiks atklāta Latgales vēstniecības GORS Jumta terases vasaras sezona

Piektdien, 20. jūlijā, ar Vladislava Nastavševa un grupas “Ezeri” programmu “Lēnās dejas” tiks atklāta Latgales vēstniecības GORS Jumta terases vasaras sezona, kas turpināsies ar astoņiem kino un mūzikas vakariem jūlijā un augustā.

Jumta terases sezona izskanēs augusta beigās ar festivāla “LNSO vasarnīca” pasākumiem –  ģitārista Matīsa Čudara soloprogrammu un Rolanda Kalniņa filmas “Četri balti krekli” seansu 24. augustā, kā arī festivāla noslēguma ballīti ar latino mūzikas trio “Baltinos” 25. augustā.

Vasaras kino un mūzikas vakari ir viena no Latgales vēstniecības GORS tradīcijām, kas lielu prieku rada pašai koncertzāles komandai. Šogad Jumta terases sezonas atklāšanai sarūpēts režisora un mūziķa Vladislava Nastavševa un grupas “Ezeri” “Lēno deju” vakars, kurā klausītājiem jaunā skanējumā tiks izpildītas Nastavševa iemīļotās dziesmas no režisora izrādēm, galvenokārt iestudējumam “Peldošie-ceļojošie” veidotās muzikālās kompozīcijas. Kā izsakās pats Vladislavs Nastavševs: “Dziesmas ir domātas baudai, lai tās klausītos un gūtu baudu, un deja – tā ir citāda komunikācijas forma, kas nāk tad, kad vārdi ir lieki.” Programma “Lēnās dejas” tika radīta un pirmo reizi izskanēja pērnā gada decembrī, turpinājās pavasarī, bet nu tiks izdzīvota arī ārpus Rīgas. Vasaras kino un mūzikas Jumta terases vakari šovasar Latgales vēstniecībā GORS notiks piektdienu un sestdienu vakaros, arī šogad ļaujot baudīt nepiespiestu, vasarīga viegluma sajūtu pilnu brīvdabas kino.

Piektdienās pirms filmas uzstāsies arī kāds vietējais vai ārvalstu mūziķis vai mūziķu apvienība. Kino un mūzikas vakari šogad tiks atklāti Vasaras kino un mūzikas vakaros muzikāli priecēs arī šova “X-faktors” dalībnieks Edgars Kreilis, īpaši kino vakaram tapusī “10. augusta džeza mūziķu apvienība”, kā arī par slovāku folkmūziķis Kriss Elis. Kino un mūzikas vakaru muzikālo programmu 24. augustā festivālā “LNSO vasarnīca” noslēgs ģitārista Matīsa Čudara soloprogramma un 25. augustā pēc festivāla koncerta “Happy birthday, Mr. Bernstein!” arī Bernsteina dzimšanas dienas ballīte ar grupu “Baltinos” un “Valmiermuiža” alus darītavu.  

Latgales vēstniecības GORS kino un mūzikas vakaru uz Jumta terases vasaras programma:

20.07. 21.30 Vladislavs Nastavševs un grupa “Ezeri”. Lēnās dejas

21.07. 22.00 muzikāla komēdijdrāma “La La Land: Kalifornijas sapņi” (ASV)

27.07. 21.30 Edgars Kreilis un romantiska drāma “Aklais randiņš” (Man up, Lielbritānija/Francija)

28.07. 22.00 komēdijdrāma “Pēdējā vecpuišu ballīte Vegasā” (Last Vegas, ASV)

10.08. 21.30 “10. augusta džeza mūziķu apvienība” (Mārcis Lipskis, Artis Boriss, Deniss Smirnovs) un dokumentālā filma “Prāta Vētra: Starp krastiem” (Latvija)

11.08. 22.00 romantiska drāma “Gaisma okeānā” (The Light Between Oceans, Lielbritānija/Jaunzēlande/ASV)

17.08. 21.30 Kriss Elis (Chris Ellys, Slovākija) un komēdijdrāma “Cīsiņsuns” (Wiener-Dog, ASV)

18.09. 22.00 drāma “Polīna. Dzīves deja” (Polina, Francija)

24.08. 21.30 ģitārists Matīss Čudars un filma “Četri balti krekli” (Latvija)

25.08. 20.30 Bernsteina dzimšanas dienas ballīte ar grupu “Baltinos” un “Valmiermuiža” alus darītavu.

Lai arī Latgales vēstniecība GORS, baudot kino un mūziku uz Jumta terases, būs parūpējusies par sildošajām lampām un plediem, tomēr aicinām apmeklētājus ģērbties pēc iespējas siltāk. Sliktu laikapstākļu gadījumā kino un mūzikas vakaru norises vieta var mainīties. Biļešu cenas 20. jūlija programmai “Lēnās dejas” 10,00 eiro, citiem piektdienu vakaru notikumiem – 7,00 €, bet sestdienu kino seansiem 5,00 €. 25. augusta pasākumā ieeja tikai ar “LNSO vasarnīca” koncerta “Happy birthday, Mr. Bernstein!” biļetēm. GORS Kultūras vēstnieku programmas dalībniekiem atlaides.  Biļetes nopērkamas Latgales vēstniecības GORS kasē, latgalesgors.lv vai pusstundu pirms vakara pasākuma. Apmeklētāju ievērībai – pērkot biļetes tieši pirms pasākuma, nevarēs norēķināties ar maksājumu kartēm. Ierobežotā vietu skaita dēļ un, ņemot vērā iepriekšējo gadu interesi, aicinām biļetes iegādāties laikus.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 17.03.2024 - 02.04.2024 Jautrās Lieldienas Katiņkalnā  Alūksnes TIC
1. aprīlī 14.00 Veclaicenes pagasta “Katiņkalnā” Jautrās Lieldienas – April, april! Ripināsim, krāsosim olas un brauksim ar Pupsikbāni! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 22.03.2024 - 02.04.2024 Lieldienas Valmierā “Zaķim pa pēdām” Valmieras TIC
1.aprīlī no pl.11-16 ar prieku gaidīsim ikvienu – mazus un lielus uz Lieldienu svinēšanu Valmierā! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 28.03.2024 - 02.04.2024 Lieldienas Augšdaugavas novadā. TAKA
Augšdaugavas novada tūrisma objektu darba laiks Lieldienās. | Skatīt vairāk
Kļūsti par sesto spēlētāju! SKY24.LV
Aviobiļešu speciālie reisi vēl ir pārdošanā! Nepalaidiet garām izdevību! | Skatīt vairāk
no 180 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.09457994sec.