Latgalē un Aukštaitijā norisinās tūrisma akcija «Brīvdienas pie kaimiņiem»

Rēzeknes Tūrisma attīstības centrs šogad aicina piedalīties Latvijas un Lietuvas apceļotājus tūrisma akcijā "Brīvdienas pie kaimiņiem", kuras ietvaros no 2019. gada 1.jūnija līdz 15.septembrim ir iespēja apmeklēt 30 akcijas vietas Latgales un Aukštaitijas reģionos, kā arī iegūt vērtīgas balvas.

Tā ir lieliska izdevība saturīgi pavadīt brīvo laiku un atklāt dažādus tūrisma, atpūtas un kultūras objektus abās kaimiņvalstīs. Akcijas mērķis ir popularizēt Latgali lietuviešu ceļotāju vidū, kā arī iepazīstināt vietējos iedzīvotājus ar Aukštaitijas reģiona tūrisma piedāvājumu, tādā veidā sekmējot savstarpējo sadarbību un stimulējot tūrisma attīstību abos reģionos.

30 objekti, kas apkopoti brošūrā, izvēlēti tā, lai aptvertu pēc iespējas plašāku teritoriju abos reģionos, mudinot ceļotājus doties tālāk, ārpus sev ierastajiem brīvdienu maršrutiem. Tā kā akcija turpināsies visu vasaru, tās dalībniekiem ir iespēja pašiem organizēt savus ceļojumus. Tas var būt garāks divu, trīs dienu brauciens vai vairāki vienas dienas izbraucieni. Pats galvenais – akcijas dalībniekiem nav jabūt no Latgales vai Aukštaitijas - "Brīvdienās pie kaimiņiem" var piedalīties ikviens!

Apceļošanas akcijas noteikumi ir ļoti vienkārši. Ceļotgribētājiem ir jāapmeklē objekti, katrā iegūstot apstiprinājuma zīmodziņus akcijas brošūrā tiem paredzētajās vietās. Visas iesniegtās derīgas brošūras ar vismaz 15 apmeklētiem objektiem abos reģionos kopā, piedalīsies balvu izlozē. Brošūras iespējams iegūt pasākumā iesaistītajos tūrisma informācijas centros un akcijas objektos. Balvu fondā iekļauti: nakšņošana 2 personām Silene Resort&SPA, ielūgumi uz izvēlētu koncertu Latgales Vēstniecībā GORS, 15 nobraucieni Kalitas kalna rodeļu trasē, ekskursija gaisa pastaigu trasē Anīkšķos un citi piedāvājumi no reģionu tūrisma pakalpojumu sniedzējiem. Akcijas noslēgums, izloze un rezultātu paziņošana notiks 27. septembrī, kad tiks noskaidroti 10 laimīgie, kas iegūs vērtīgās akcijas balvas.  

Akcija "Brīvdienas pie kaimiņiem" ir piedzīvojums, kas būs interesants ikvienam, tā kā tās ietvaros apvienoti visdažādākie objekti. Latgalē akcijas vietu skaitā iekļauti Ūdenstūrisma attīstības centrs "Bāka" Lubānas ezera krastā un atpūtas komplekss "Ezerkrasti" Rāznas ezera krastā, kur būs iespējams izbaudīt vasarīgu atpūtu. Ģimenēm noteikti liksies interesants  mini zoo "Rozīte" un radošo pakalpojumu "Zeimuļs" apmeklējums Rēzeknē. Savukārt, kulturālu baudījumu cienītājiem būs iespēja apmeklēt Latgales vēstniecību GORS, Latgales Kultūrvēstures muzeju, Lūznavas muižu u.c. objektus. Lietuvas pusē ceļotāji aicināti apmeklēt Zarasai novada muzeju un panorāmas tiltu, Trusīšu ieleju Utenas novadā, Lietuvas Etnokosmoloģijas muzeju, Gaisa pastaigu taku Anīkšķos un citus saistošus objektus. Atliek tikai izvēlēties sev tīkamāko virzienu un doties patīkamā brīvdienu piedzīvojumā!

Vairāk informācijas par akcijas norisi un noteikumiem rezekne.lv un pa tālruni +371 26332249

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Labi būt pavasarī - Bauskas novadā! Bauskas TIC
Izdots jaunais kultūras un tūrisma ceļvedis „Labi būt Bauskas novadā” - aplūko un iedvesmojies brīvdienām! | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 15.03.2024 - 20.03.2024 Sagaidi Lielo dienu Lejeniekos! Bauskas TIC
Esi aicināts Lejeniekos, lai sagaidītu brīdi, kad dienas garums pārsniedz nakts garumu! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 26.02.2024 - 26.03.2024 Plāno pasākumus Bauskas novadā! Bauskas TIC
Plāno pasākumus Bauskas novadā? Ieskaties - pasākumu vietas, fotogrāfi, transports un vēl! | Skatīt vairāk
6 populārākie brīvdienu galamērķi šogad airBaltic
Dodies neaizmirstamos piedzīvojumos un baudi Balkānu pasakainos skatus, vēsturiskās vietas un neskarto dabu. | Skatīt vairāk
79 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::2.55907702sec.