Aktīva svinēšana - Tautas skrējiens «Ieelpo Rēzekni 2020» un autofotoorientēšanās «Nakts uz riteņiem»

Piedāvājam svinēt Latvijas 102.dzimšanas dienu, piedaloties Tautas skrējienā “Ieelpo Rēzekni 2020” un  autofotoorientēšanās braucienā “Nakts uz riteņiem”!

Tautas skrējiens “Ieelpo Rēzekni 2020”

Jau 10. gadu pēc kārtas aicinām piedalīties Latvijas dzimšanas dienai veltītajā skrējienā “Ieelpo Rēzekni!”, kas šogad notiks no 15.novembra līdz 21. novembrim. Ieelpot Rēzekni aicinām gan individuālus skrējējus un nūjotājus, gan komandas vienas mājsaimniecības ietvaros.

Skrējiena “Ieelpo Rēzekni!” idejas autori ir Rēzeknes Jauniešu dome, to organizē Rēzeknes domes Sporta pārvalde sadarbībā ar Jauniešu domi, Austrumlatvijas radošo pakalpojumu centru “Zeimuļs” un pašvaldības aģentūru “Rēzeknes Kultūras un tūrisma centrs”.

Autofotoorientēšanās  “Nakts uz riteņiem”

Piedāvājam piedalīties 2 stundu autofotoorientēšanās braucienā, apvienojot to ar aktīvu atpūtu un lietderīga laika pavadīšanu. Komandām ir jāatrod kontrolpunkti un  jānofotografējas pie kāda konkrēta objekta. Par katru atrasto kontrolpunktu komanda saņem noteiktu punktu skaitu.

Piedalīties aicinām Rēzeknes ģimenes ar bērniem un/vai jauniešus, kas dzīvo vienā mājsaimniecībā. Komandu skaits ir neierobežots. Aicinām komandas veidot sava vizuālā tēla noformējumu.

Obligāta iepriekšēja pieteikšanās līdz 16. novembrim!

Autofotoorientēšanās organizē Rēzeknes pašvaldības iestāde “Austrumlatvijas radošo pakalpojumu centrs”, atbalsta pašvaldības aģentūra “Rēzeknes Kultūras un tūrisma centrs”.

Abas Latvijas 102.dzimšanas dienas aktivitātes ir piedāvājums piedalīties tajās individuāli vai vienas mājsaimniecības pārstāvjiem, ievērojot valstī noteiktos ierobežojumus. Būsim aktīvi, optimistiski un radoši, meklējot risinājumus un pielāgojoties šī brīža situācijai!

Reģistrējoties dalībnieki apliecina, ka uzņemas pilnu atbildību par savu veselību, par drošības un epidemioloģiskās drošības pasākumu Covid-19 infekcijas izplatības ierobežošanas ievērošanu.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Heršela grupas izstāde “Ciano mistērijas” Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
No 5. marta līdz 14. aprīlim Jelgavas Sv.Trīsvienības baznīcas torņa izstāžu zālē skatāma Heršela grupas darbu izstāde cianotipijas tehnikā. | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 18.03.2024 - 01.04.2024 Skati Bauskas tūrisma objektus Lieldienās! Bauskas TIC
Lieldienu darbalaiks galvenajos tūrisma objektos. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 24.03.2024 - 01.04.2024 Svini Lieldienas Bauskas novadā! Bauskas TIC
Esam apkopojuši Lieldienu svinību norises vietas Bauskas novadā! Foto:N.Veiss | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 26.03.2024 - 30.03.2024 Lieldienas | Šokolādes muzejā Pūrē Tukuma TIC
30. martā, pulksten 12:00 Lieldienās Šokolādes muzejā Pūrē ir iespēja uzburt saldu, pārsteigumiem bagātu dienu! | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


Līvānu TIC
,


Rēzeknes pilsētas TIC
,


Ludzas novada TIC
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.13484502sec.