Ar Bānīti – uz Lieldienu Olimpiskajām spēlēm!

Gulbenes-Alūksnes bānītis 31.martā, tāpat kā ik gadu, kļūs par Lieldienu vilcienu, kas lielus un mazus vedīs uz Papardes staciju svinēt Lieldienas kopā ar Bānīša olimpiskajiem zaķiem.

Pavisam nesen Korejā aizvadītas Olimpiskās spēles. Ja jums nebija iespēja aizbraukt uz Koreju un piedalīties šajā sportiski nozīmīgajā notikumā klātienē vai arī vērot to televīzijā, neuztraucieties, Jums vēl ir iespēja piedalīties Lieldienu Olimpiskajās spēlēs, ko rīko Bānīša olimpiskie zaķi! Savā olimpiskajā ceļojumā varēsiet doties 31.martā kopā ar Bānīti, un tad ikvienam būs iespēja pierādīt, ka jūsos mīt īstens olimpiskais gars gan individuālajās, gan komandu (ģimeņu) aktivitātēs.

Bānīša Lieldienu Olimpiskajās spēlēs Olimpiskie zaķi pārbaudīs viesu spēku, ašumu, precizitāti un citas prasmes. Spēlēs darbosies arī darbnīcas: Dāsnais zaķis mācīs cept, Radošais zaķis mācīs radīt, Mākslinieciskais zaķis mācīs krāsot un Paēdušais zaķis cienās visus viesus ar gardumiem. Jautrība, svētku prieks un azarts - garantēti!

Svētku vilciens ar visiem, kas vēlas svinēt, no Gulbenes stacijas uz Papardi dosies pulksten 13.00 un atgriezīsies pulksten 16.45. Jāatceras, ka vietu skaits vilcienā ir ierobežots, tādēļ līdzdalību pasākumā interesenti tiek aicināti pieteikt iepriekš pa tālruni 20228884. Biļetes cena braucienam ar Bānīti un svētku aktivitātēm bērniem līdz 7 gadu vecumam – par brīvu, bērniem no 7 līdz 12 gadu vecumam – 7 eiro un pārējiem – 10 eiro.

Jāņem vērā, ka Papardes stacijā sniega vēl ir ļoti daudz, tādēļ, dodoties uz pasākumu, visi aicināti padomāt par atbilstošu apģērbu un apaviem.

Gulbenes-Alūksnes bānītis ir vienīgais regulāri kursējošais šaursliežu vilciens ne tikai Latvijā, bet arī Baltijas valstīs, un šogad tas svinēs jau savu 115.dzimšanas dienu. Par visiem plānotajiem šīgada svētku pasākumiem un aktivitātēm, ko piedāvās Gulbenes-Alūksnes bānītis, var plašāk uzzināt, ielūkojoties mājaslapā www.banitis.lv.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Orientēšanās sezona sākas jau 16.aprīlī! Alūksnes TIC
Orientēšanās pasākumam HORIZONTS šogad lieli svētki - uzsākta 40.jubilejas sezona. Tiekamies jau otrdien, takās kas bija tik populāras! | Skatīt vairāk
no 2.00 EUR
Taizeme - dažādām gaumēm Estravel Latvia
Taizeme - piedzīvojumi // atpūta spa kūrortos // Izvēlieties ceļojumu atbilstoši savai gumei! Piedzīvojumu ceļojumiem - atlaides! | Skatīt vairāk
no 367 EUR
Atlaides auto nomai Ungārijā Europcar
Nomā auto ar Europcar Budapeštā un saņem atlaidi! Izbaudi Budapeštas daudzveidību. | Skatīt vairāk
Atpūtas ceļojumi uz Maljorku Atlantic Travel
Brīnišķīga vieta ar saviem ģimenes kūrortiem un klubiem 😎, klusām pilsētiņām un modernām viesnīcām 🌴, patīkamu subtropu klimatu un plašām | Skatīt vairāk
no 692 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.17145586sec.