Gulbene aicina gatavoties un rotāt Ziemassvētkus kopā!

Ziemassvētku laiks jau virmo gaisā un ir gandrīz tepat aiz stūra. Tas ir laiks, kad smaržo pēc kanēļa un mandarīniem, rokās iegulst silti cimdi un sveces mājās deg krietni vairāk. Cilvēkos kā nekad vairāk iemājo ticība brīnumam un seju rotā viegls smaids.

2019. gada 8. decembrī plkst. 16:00 Gulbenes centrālajā skvērā iemirdzēsies pilsētas galvenā egle.

Savukārt 21. decembrī, lai vairotu svētku noskaņu un veicinātu kopā būšanu Ziemas saulgriežos, Gulbenes novada pašvaldība Gulbenes kultūras centrā un Gulbīšu parkā rīko pasākumu visai ģimenei "Rotāsim Ziemassvētkus!".  

21. decembrī no plkst. 9:00 – 13:00 visi ir laipni aicināti uz Zaļo pirmssvētku tirdziņu. Tirdziņš notiks bijuša T/C "ELVI" telpās (Rīgas iela 65A). Būs iespējams iegādāties amatnieku darinātas lietas, dažādus mājražojumus un produkciju no Latvijas zemnieku saimniecībām. Laipni aicināti!

Pasākuma programma:

Gulbenes kultūras centrā

plkst.13.00-14.30 radošajās darbnīcās Gulbenes kultūras centrā būs iespēja izgatavot eglīšu rotājumus ar kuriem pēc tam izdekorēt uzstādītās eglītes Gulbīšu parkā.

Gulbīšu parkā

plkst.14.00-17.00 cienāšanās ar biedrības "Latgolys golds" uz ugunskura gatavotajiem ēdieniem – piparkūku pankūkām, miežu biezputru ar diētisko speķi un zupu. Būs arī saldā piparmētru tēja. Ēdieni un tēja tiks piedāvāti ikvienam bez maksas.

plkst.15.00-16.00 eglīšu rotāšana ar pašu izgatavotajiem rotājumiem.

plkst.15.00-16.00 koncerts, kurā uzstāsies Gulbenes novada valsts ģimnāzijas un skolotājas Irēnas Aizpures mazie dejotāji, Gulbenes kultūras centra pūtēju orķestris, Gulbenes kultūras centra jauktais koris "Harmonija", grupa "Saburzīts, bet solīds".

plkst.15.00-16.00 sabiedrības simpātiju balsojums par komersantu izrotātajām Ziemassvētku eglītēm Gulbīšu parkā, uzvarētāja apbalvošana un pateikšanās visiem komersantiem par iesaistīšanos eglīšu rotāšanas akcijā.

plkst.15.30 Izklaidējošs orientēšanās izaicinājums ar izzinošiem elementiem Gulbīšu parka teritorijā. Aicināti piedalīties gan individuāli, gan komandās, iepriekšēja pieteikšanās nav nepieciešama.

plkst.16.30 svētku gājiens "Gaismas ceļš" Gulbīšu parka teritorijā. Aicinām ikvienu rotāties ar spīguļiem, lampiņām, mirguļiem, lai gājiens būtu krāšņs un spožs!

Visas aktivitātes ir bez maksas. Pasākums tiks fotografēts/filmēts, iegūtie dati tiks izmantoti publicitātes vajadzībām.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Grupas “Pienvedēja Piedzīvojumi” koncerts Valmieras TIC
12.aprīlī plkst.19.00 Valmieras Kultūras centrā norisināsies grupas “Pienvedēja Piedzīvojumi” akustiskais jubilejas koncerts kopā ar filmas | Skatīt vairāk
Latvija no 18 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 28.03.2024 - 01.04.2024 Pavadi Lieldienu brīvdienas Jēkabpilī!  Jēkabpils novada TIC
Pavadi Lieldienu brīvdienas Jēkabpils novadā! Esi aktīvs, dodies dabā, apmeklē pasākumus! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 28.03.2024 - 31.03.2024 Jautrās LIELDIENAS Kandavā Tukuma TIC
31.martā Kandavas Promenādē tiks svinētas Lieldienas ar muzikālu izrādi "Pasaku sargi" pulksten 12:00, pūkaino mīluļu parādi, putnu būrīšu | Skatīt vairāk
Heršela grupas izstāde “Ciano mistērijas” Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
No 5. marta līdz 14. aprīlim Jelgavas Sv.Trīsvienības baznīcas torņa izstāžu zālē skatāma Heršela grupas darbu izstāde cianotipijas tehnikā. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::4.60504889sec.