Vislabākās pasaules vietas, kur sievietes var ceļot vienatnē – 2. daļa

Iepriekš jau iepazīstinājām ar skaistām, vēstures vērtībām bagātām pilsētām visā pasaulē, uz kurieni sievietes var droši doties vienatnē. Turpinām iepazīstināt travelnews.lv lasītājus ar ceļotājām draudzīgajām pilsētām, uz kurām droši var doties vienatnē...

Noteikti izlasi arī pirmo šā raksta daļu šeit!

Taipeja, Taivāna

Taivānas galvaspilsēta Taipeja ir teju divu pretstatu sajaukums vienā – tur saplūst vēstures vērtības ar mūsdienu aktualitātēm. Taipejā lieliski kopā balansē tai tik raksturīgie nakts tirdziņi ar augstām, galvu reibinošām un modernām celtnēm! Turklāt tūristiem šajā pilsētā būs vieglāk orientēties, jo ielu nosaukumi tur ir angļu valodā! Sievietes uz šo tik daudzpusīgo pilsētu var doties ne tikai tās piedāvāto iespēju dēļ, bet arī tāpēc, ka tur uzturēties ir droši, jo noziedzības līmenis Taipejā ir salīdzinoši zems. 

Melburna, Austrālija

Austrālijas metropole Melburna joprojām nav zaudējusi savu statusu kā viena no visdzīvīgākajām pilsētām pasaulē. Turklāt tā tiek dēvēta arī par Austrālijas kultūras un parku galvaspilsētu, jo ir bagāta ar parku un kultūras iestāžu daudzumu. Rosība, šķiet, šajā pilsētā nekad nenorimst! Tāpēc sievietēm, kuras alkst ļaužu burzmas un izbaudīt pilētu, kura nekad neguļ, Melburna būs lielisks galamērķis.

Stokholma, Zviedrija

Modernā Zviedrijas pilsēta ar vecpilsētu tās sirdī, kafejnīcām, nelielajiem veikaliņiem bruģētajās Stokholmas ielās īpaši spēs savaldzināt ceļotājus, kuri labprāt piedzīvojumos dodas vienatnē – īpaši sievietes. Pilsēta Baltijas jūras krastā piedāvā tūristiem apskatīt tādus objektus kā Stokholmas pili, rātsnamu, Stokholmas katedrāli.

Okinava, Japāna

Lai arī šī sala ir viena no lielākajām salām Japānas teritorijā, ir apskates un atpūtas vietas, kur var doties ar kājām. Piemēram, pludmale atrodas vien dažu minūšu gājienā no pilsētas centra! Tāpat arī salā ir ērti pieejami dažāda veida transportlīdzekļi, atvieglojot cilvēkiem nokļūšanu no viena punkta uz otru. Monoreils jeb viensliežu dzelzceļš Okinavā ļoti parocīgi savieno lidostu ar pilsētas centru. Tāpēc ceļotājiem, kuri uz šo Japānas pilsētu dodas vienatnē, ir vieglāk gan orientēties, gan pārvietoties bez liekiem uztraukumiem.

Londona, Apvienotā Karaliste

Pretstatā Japānai, kas ceļotājus var pārsteigt ar kultūršoku, Londona, ar tai raksturīgo kultūras dzīvi, ceļotājiem no Eiropas būs vairāk saprotama un tuvāka. Šis ir viens no iemesliem, kāpēc sievietēm nevajadzētu satraukties par braucienu uz šo pilsētu vienatnē! Apvienotās Karalistes galvaspilsēta pie Temzas upes spēs sniegt ceļotājam kā kultūras baudījumu, tā iespējas vieglai izklaidei.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Būsim pazīstami Latgale, Sēlija! TAKA
Skolēnu ekskursijas Augšdaugavas novadā! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 27.03.2024 - 20.04.2024 Pavasara tirgus Lietuvā Ignalinos rajono TIC
20.aprīlī no plkst.8. Ignalinas Laisves laukumā notiks pavasara gadatirgus! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 03.04.2024 - 21.04.2024 Bērnu un jauniešu teātru festivāls Valmieras TIC
19. un 20. aprīlī Valmieras Viestura vidusskolā notiks XVII Latvijas bērnu un jauniešu teātru festivāls “..un es iešu un iešu!”. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 15.04.2024 - 22.04.2024 Itālijas ezeru burvība Latvia Tours
Itālijas ezeru reģiona skaistums, brīnišķīgs klimats, svētvietu noslēpumainība iespaidīgās vietās, ir tikai daži no šī neaizmirstamā maršruta | Skatīt vairāk
no 1299 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.19677901sec.