Idejas dāvanai kaislīgam ceļotājam

Vairumam cilvēku dāvanu izvēle sagādā galvassāpes - jo gribas taču uzdāvināt kaut ko tādu, kas otram sagādās prieku. Savukārt, lai spētu iepriecināt otru un dāvanā pasniegt to, kas viņam gan patiks, gan noderēs, ir svarīgi zināt viņa aizraušanos, hobijus un intereses. Piedāvājam dažas idejas, ko uzdāvināt sev tuvam un mīļam cilvēkam, kuram viena no lielākajām sirdslietām ir ceļošana.

"Everlane" mugursoma ceļotājai

Šī soma ceļotājai - sievietei, īpaši aktīvās atpūtas piekritējai būs kā lieliska dāvana, jo tā ir ērti pielāgota visām vajadzībām. Turklāt, tā ir ūdensizturīga, kabatas ir ērti pielāgotas tam, lai varētu izņemt ūdens pudeli vai saulesbrilles no somas kabatas to pat nenoņemot no pleciem. Vairāk par mugursomu lasi mājaslapā: everlane.com.

Moderni pases vāki

Tūristiem pasei ir vienmēr jābūt pie rokas. Pase  ir nepieciešama gan vēloties tikt otrpus robežai, gan viesnīcās, gan citās iestādēs. Līdz ar to, pasi lietojot bez vāciņiem, tā var ātri nodilt. Tāpēc moderni pases vāciņi būs ne tikai kā skaists aksesuārs, gan tam ir ļoti praktiska nozīme.

"Dynomighty" naudas maks

Ceļotājiem šis "Dynomighty" naudas maks ir gan vizuāli ekskluzīvs, gan tas ir parocīgs un praktisks. Uz maka vizuāli ir attēlota pasaules karte. Maks ir papīra plāns, gatavots no ļoti izturīga materiāla un ūdensnecaurlaidīgas. Turklāt šādu naudas maku var pat iegādāties lētāk kā par desmit eiro. Vairāk par tā iegādi lasi šeit: amazon.com.

"Slip Silk" maska gulēšanai

"Slip Silk" maska, ko liek uz acīm, lai labāk aizmigtu, ir ļoti iecienīta īpaši ceļotāju starpā. Un ne tikai – tā ir atzīta un ieteikta no dermatologu un skaistuma ekspertu puses. Tā ir no zīda, līdz ar to sejas āda guļot netiks berzēta un citādi bojāta. Šo dāvanu noteikti novērtēs daiļā dzimuma ceļotājas. Vairāk par to lasi mājaslapā: travelandleisure.com.

"I was here" jeb "Es šeit biju" ceļotāja žurnāls

Ceļotāji noteikti novērtēs šādu piezīmju žurnālu, kas tiks pasniegts kā dāvana. Tas mudinās cilvēku veikt pierakstus par to, kā ir veicies ceļā uz galamērķi, kas ir apskatīts, kādi iespaidi gūti. Lapas, kas būs pierakstītas ar emocionāliem iespaidiem no ceļojuma, pat pēc vairākiem gadiem spēs atmodināt tā brīža sajūtas. Turklāt aprakstus var papildināt ar fotogrāfijām, ko ielīmēt tiem blakus, kā arī paši žurnāla veidotāji ir parūpējušies par atraktīvu un skaistu dizainu no vāka līdz vākam. Vairāk lasi šeit: chroniclebooks.com.

"Juniper" grāmatas

Kā viena no lieliskām dāvanām, ko uzdāvināt kaislīgam ceļotājam, ir grāmata. "Juniper" grāmatas piedāvā plašu klāstu katrai gaumei. Ceļotājam grāmata noderēs īpaši garos pārbraucienos vai pārlidojumos. Tā būs labākais draugs īpaši, ja ceļojat vienatnē.

"Juniper" piedāvā grāmatas ādas vākos, pašam pircējam ļaujot izvēlēties to krāsu – melnus, brūnus, sarkanus. Turklāt kā dāvanu var pasniegt veselu grāmatu kolekciju. Vairāk par cenām un grāmatām iepazīsties mājaslapā: ahalife.com.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Pilna Servisa Līzings Passat Europcar
Pilna Servisa Līzinga piedāvājums VW Passat Variant MY24 Elegance. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 04.03.2024 - 03.04.2024 Bērni ceļo bez maksas! 2+2 ģimenei Estravel Latvia
Ģimenes atpūta Ēģiptē - 7 naktis, lidojums, transfēri, AI // 2 pieaugušajiem un 2 bērniem // | Skatīt vairāk
no 1700 EUR
Laipni lūgti Šrilankā – smaidu valstī! Latvia Tours
Debesskrāpji un koloniālā stila savrupmājas, lielveikali un ielu tirdziņi, krāšņi Rietumu modes apģērbi un tradicionālās sarongas, ātri sporta | Skatīt vairāk
no 757 EUR
6 trending travel destinations for 2024 airBaltic
Venture beyond the ordinary and enjoy the picturesque views, historical sights, and pristine nature of the Balkans. | Skatīt vairāk
79 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.33728504sec.