Tehnoloģijas un jauninājumi komfortablākai ceļošanai

Šķiet, ka mūsdienās it visas nepilnības ir iespējams uzlabot ar citām ierīcēm. Ir tik daudz un dažādu spilvenu ērtākai gulēšanai ceļojot, roku balsti un daudz kas cits – spēj vien izvēlēties!

Sēdvietas atdalītāji

Ja runa ir par lidmašīnu sēdvietu roku balstiem, tad  daudziem par to iespējams būtu ko teikt! Bieži vien cilvēki izjūt neērtības, to dalot tos ar blakussēdētājiem, jo pašam tad paliek maz vietas! Sēdvietas atdalītājs – "My Plane Space", ko uzliek uz roku balsta un saglabā robežu starp blakussēdētājiem būs ļoti noderīgs cilvēkiem, kuri nevēlas būt tiešā kontaktā ar svešiniekiem. Vienīgi blakussēdētājam tas var nepatikt, jo tiks aizņemta arī viņa vieta.

Sēdekļa pārsegs pret blaktīm

Blaktis lidmašīnu sēdekļos – šķiet neticami, bet nav arī pilnīgi izslēgts! Tāpēc ir padomāts arī par tiem cilvēkiem, kuri vēlas izvairīties pat no visnelielākās iespējas sastapt negaidītu mazu viesi uz sava sēdekļa! "Bug Off seat cover" ir sēdekļa pārsegs, kas pilnīgi noteikti garantēs jums tīru sēdvietu!

Īpaši pielāgots spilvens saldam miegam

"Face Cradle" pašam tā lietotājam būs lielisks atradums, bet visticamāk kaitinās blakussēdētājus un tos, kuri sēž aizmugurē! Šis spilvens, ja to tā var nosaukt, tiek piestiprināts aiz sēdekļa ar auklām un galvu var droši pret to atbalstīt kā vien pašam ir ērtāk. Tomēr, izvairoties no citu ceļotāju traucēšanas, to var lietot arī savādāk, pielāgojot savām vajadzībām, piemēram, noliekot uz pleca un tā atbalstot galvu.

"Pašbildes nūja" –  "selfie stick" lieliskai grupas bildei

Mūsdienās neiztikt bez pašbildēm un, protams, arī no ceļojuma cilvēki vēlas mājiniekiem atvest skaistas un priecīgas bildes gan kur redzams viens pats, gan kopā ar draugu kompāniju. Tāpēc šādā situācijā lieti var noderēt "pašbildes nūja", kur telefons ar kameru tiek piestiprināts pie garas nūjas, ļaujot bildi uzņemt no salīdzinoši liela attāluma un leņķa, kā vien pats vēlies! Turklāt, izmantojot "pašbildes nūju" var iemūžināt arī neaizmirstamas video ainas!

 Guli kā strauss – ar galvu smiltīs

Ja vēlies ceļojuma laikā noslēgties no apkārt valdošajiem trokšņiem, vēlies, lai neviens tevi netraucē, tad šis spilvens – "Ostrich Pillow", ko dēvē par "strausu spilvenu", būs kā radīts tev! Tas nosaukumu guvis iespējams tā formas dēļ, jo to uzvelk pāri visai galvai, vaļā atstājot vien degunu un muti – gluži kā strauss ar galvu smiltīs!

Gaisu mitrinoša elpošanas maska

Lidojot, cilvēks var izjust diskomfortu, piemēram, sausā gaisa dēļ – galva var palikt dulla, pašsajūta pasliktināties. Tāpēc, lai to novērstu, ir radīta maska "Humidiflyer", kas ļaus elpot mitru un veselībai draudzīgu gaisu. Vizuāli tā ir kā skābekļa maska, tāpēc visticamāk jārēķinās ar blakussēdētāju skatieniem par to, kāpēc gan tas ir nepieciešams.

Ērts roku balsts

Ja lidojuma laikā vēlies izbaudīt saldu miegu, bet nespēj ērti iekārtoties, tad iespējams "Reposer" roku balsts varēs palīdzēt. Piestiprinot to pie abiem lidmašīnas sēdekļa roku balstiem, iegūsi pamatni sev tieši priekšā, uz kura ērti varēsi atbalstīt elkoņus vai iekārtoties ērtākai gulēšanai. Tikai jārēķinās, ka blakussēdētāji par šo ierīci visticamāk nebūs sajūsmā, jo aizņems vietu uz viņu sēdekļa roku balstiem!

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Orientēšanās sezona sākas jau 16.aprīlī! Alūksnes TIC
Orientēšanās pasākumam HORIZONTS šogad lieli svētki - uzsākta 40.jubilejas sezona. Tiekamies jau otrdien, takās kas bija tik populāras! | Skatīt vairāk
no 2.00 EUR
GeLux - Āzijas piedzīvojumu ceļojums Estravel Latvia
Jauna izpratne par Luksu - piedzīvojumu ceļojumā Taizemē un Kambodžā // Unikāla pieredze, vairāk iekļautu pakalpojumu // 10% atlaide, rezervējot | Skatīt vairāk
no 2519 EUR
Saulaina atpūta Kosta Blanka  Atlantic Travel
Kā par saulainu atpūtu pašā Kosta Blankas sirdī ar baltām smilšu pludmalēm un kristāldzidru jūru? JAAĀ! Tiešie lidojumi no Rīgas uz Alikanti no | Skatīt vairāk
no 715 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 17.04.2024 - 23.04.2024 Sama modināšanas svētki Koknesē Aizkraukles novada TIC
Tradicionālie Sama modināšanas svētki Koknesē norisināsies 10. un 11.maijā. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.19859505sec.