Kādos īpašos veidos klientus lutina pasaules viesnīcās?

Darījumu cilvēki un citi pastāvīgie ceļotāji ir tā publika, kuru labprāt pie sevis redz teju vai visas viesnīcas. Lielākajai daļai viesnīcu ir arī izstrādātas pastāvīgo klientu programmas, kur tiek piedāvātas izdevīgākas cenas, rezervāciju nosacījumi, bezmaksas transferti uz lidostu, SPA pakalpojumi un citi labumi. Taču līdzīgas programmas ir daudziem, tādēļ, lai izceltos un noturētos konkurences cīņā, viesnīcām mūsu laikos nākas kļūt īpaši radošām, izdomājot arvien jaunus patīkamus papildus bonusus. Lūk, kā savus pastāvīgos klientus lutina dažas no viesnīcām.

Rančo tipa viesnīcā Westin Mission Hills Kalifornijā bija ievērojuši, ka darījumu cilvēki bieži vien nespēj atrauties no saviem klēpjdatoriem tā vietā, lai baudītu viesnīcas baseinu. Tad nu tagad tur ir ierīkots “baseina biznesa komplekts” – ērti zviļņi ar elektrības pieslēgumu un bezvadu internetu.

Westin Detroit Metropolitan Airport viesnīcas viesiem ir pieeja īpašam, privātam lidostas drošības pārbaudes blokam, ļaujot izvairīties no rindām. St. Pancras Renaissance Hotel Londonā viesiem savukārt ir savā “ātrā rinda” St.Pancras dzelzceļa stacijā.

Konferenču un tamlīdzīgu pasākumu apmeklētājiem reizēm diskomfortu sagādā fakts, ka lielajās zālēs mēdz būt vēss. Hyatt Regency New Orleans konferenču centrā šo problēmu risina, viesiem vajadzības gadījumā izsniedzot pašminas šalles.

Velas Resorts Mehiko palīdz tikt galā ar savu ārkārtīgi aizņemto viesu mobilajiem sakariem, piedāvājot tādus kā sekretāra pakalpojumus, kamēr paši viesi ir darījumu pārrunās. Viesnīcas personāls atbild uz ienākošajiem zvaniem, un aicina adresātu tikai tad, ja tas tiešām ir kas svarīgs.

Vietējās etiķetes pārzināšana ir svarīgs solis ceļā uz panākumiem kā biznesa pārrunās, tā arī privātā komunikācijā. Ir vairākas viesnīcas, kas saviem viesiem šai ziņā nāk talkā, piedāvājot rakstiskus materiālus vai pat etiķetes kursus. Piemēram, smalkajās japāņu biznesa īpatnībās palīdz iedziļināties īpašos kursos Palace Hotel Tokyo.

Viesnīcas dažādos veidos palīdz tikt galā arī ar viesu garderobi. Viesnīcu ķēdē Hotel Jen visā Austrālijā, tā vietā, lai iekasētu maksu par katra apģērba gabala mazgāšanu atsevišķi, ļauj viesiem piebāzt mazgāšanai paredzētu maisu piebāzt tik pilnu, cik vien iespējams. Las Alcobas Mehiko ieviesuši interesantu pakalpojumu pastāvīgajiem klientiem “otrās mājas”- kad ceļotājs nākamajā reizē atgriežas, viņu tur sagaida tīras un izgludinātas iepriekšējā reizē atstātās lietas.

Esat aizmirsis vai radusies neparedzēta vajadzība pēc žaketes? Londonas viesnīcās Claridge's, The Connaught un The Berkeley suite apartamentu viesiem ir iespēja aizņemties perfekti pašūtas Burberry zīmola žaketes.


Marriot grupas viesnīcās Residence Inn piedāvā bezmaksas pārtikas iepirkšanas pakalpojumus – uz viesa ierašanās brīdi ledusskapis jau piepildīts ar viņa pasūtītajiem produktiem. Daļā šo viesnīcu viesi var izmantot arī ekskluzīvos Weber grilus un to piederumus.

Rocco Forte grupas viesnīcās parūpēsies arī par viesu veselīgu dzīvesveidu arī brauciena laikā, tradicionālo minibāra saturu aizvietojot ar saskaņā ar viņu uzturzinātnieka ieteikumiem izvēlēties produktiem, tādiem kā kokosa ūdens, svaigi spiesta sula vai veselīgas dārzeņu uzkodas.

Hyatt Centric viesnīcas sadarbojas ar ēdienu piegādāju Grubhub. Viņu viesi var pasūtīt ēdiena piegādes uz numuriņu, izmantojot viesnīcas mājas lapu un wi-fi, un maksa vēlāk tiek pieskaitīta kopējam rēķinam. Tādējādi, pat tad ja visu dienu nav bijis laika iziet no viesnīcas, arī darījumu cilvēki var nogaršot īstu vietējo ēdienu.

EVEN Hotel saviem super aizņemtajiem biznesa ceļotājiem piedāvā uzturēt savu fizisko formu, arī neizejot no numuriņa, jo tie ir aprīkoti ar trenažieru zonu un kādu duci video pamācībām ar dažādiem vingrinājumu kompleksiem.

Viesnīca Editon Maiami stresa noņemšanai piedāvā jogas video stundas katrā numuriņā, kā arī – divas stundas par brīvu viesnīcas privātajā slidotavā (jā, jūs izlasījāt pareizi!). Savukārt The Rubens and Hotel 41 laika trūkumā esošajiem viesiem piedāvā “sporta kompanjona” pakalpojumus – viņš ne tikai kopā ar jums dosies rīta skrējienā, bet arī paralēli parādīs un pastāstīs kaut ko par apkaimes ievērības cienīgajām vietām.

Un visbeidzot – ir viesnīcas, kur, ar nodomu vai nejauši, ir iedzīvojušies savi četrkājainie draugi – labestīgi un draudzīgi noskaņoti suņi vai kaķi, kuru glāstīšana palīdz viesim atbrīvoties no stresa pirms svarīgām pārrunām.


KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atlaides auto nomai Ungārijā Europcar
Nomā auto ar Europcar Budapeštā un saņem atlaidi! Izbaudi Budapeštas daudzveidību. | Skatīt vairāk
Ekskursiju piedāvājums. Grieķija Estravel Latvia
Lidojums no Rīgas, transfēri, 7 naktis 2-3* viesnīcās, puspansija un ekskursiju programma // Kavala - Soloniki - Janica - Meteora - Joana - Delfi - | Skatīt vairāk
no 1099 EUR
Anitas Celmas izstāde Valmieras muzejā Valmieras TIC
No 2024. gada 6. aprīļa līdz 29. maijam Valmieras muzeja Izstāžu namā skatāma tekstilmākslinieces Anitas Celmas personālizstāde “Atgriešanās”. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 22.04.2024 - 29.04.2024 Publikācija “TRAĶU REĢIONA GARŠU KRĀSAS” Trakai TIC
Publikācija “TRAĶU REĢIONA GARŠU KRĀSAS” | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.21889496sec.