Par ko ceļotāji visvairāk nožēlo pēc ceļojuma?

Vai kādreiz esi juties, ka vēlies brīvdienas pēc brīvdienām? Neuztraucies - patiesībā Tu neesi viens šāds! Ne viens viens ceļotājs atzīst - pēc ceļojuma viņam ir neliels "kamols kaklā", jo ir nožēlas, kas saistītas ar ceļojumu.

Pirmkārt jau ceļošana var būt visai strespilna nodarbe - cilvēki uztraucas, ka kaut ko atstājuši mājās, uztraucas par to, ka viņu iedzīvei var kas notikt. Tāpat bieži cilvēki "streso" par to vai paspēs ceļojuma laikā izdarīt un paspēt visu, ko tie iecerējuši (piemēram, pulksten 16:00 jābūt Eifeļa tornī, bet "korķis" uz ielām rāda, ka nokavēsiet. Nereti arī ceļotājus nomāc domas par darbu - un to, cik daudz tie būs iekrājušies, atgriežoties ikdienā.

Līdz ar to - viens no lielākajiem nožēlas iemesliem, ir atvaļinājuma  laikā uzkrātais stress. Tam seko nožēla par laikapstākļiem, kas nav bijuši tādi, kādi iecerēti - par laikapstākļiem sūdzas katrs ceturtais ceļotājs.

Laikapstākļiem seko ierobežotā finansiālā brīvība - jo nav iespējams iegādāties vai pieredzēt visu ko būtu vēlējies.

Cilvēki - ceļotāji nožēlo arī par saviem neatbilstošajiem ceļojumu biedriem, kas nereti nav gribējuši piedalīties tajās pašās aktivitātēs.

Kas ir visai interesanti - tikai retais ceļotājs norāda, ka nožēlo ceļojuma izmaksas. Tikai katrs desmitais aptaujas dalībnieks atzinis, ka nožēlo kādu pirkumu, ko izdarījis ceļojuma laikā vai veikto maltīti. Pārējie visi savas domas par veiktajiem pirkumiem nav mainījuši.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Kļūsti par sesto spēlētāju! SKY24.LV
Aviobiļešu speciālie reisi vēl ir pārdošanā! Nepalaidiet garām izdevību! | Skatīt vairāk
no 180 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 24.03.2024 - 31.03.2024 Zaķim šodien Liela diena Liepājas reģiona TIB
30. martā no 11:00 – 15:00 Liepājas Latviešu biedrības nama lielajā zālē ģimenes aicinātas bez maksas apmeklēt Lieldienu pasākumu un aplūkot | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 17.03.2024 - 02.04.2024 Jautrās Lieldienas Katiņkalnā  Alūksnes TIC
1. aprīlī 14.00 Veclaicenes pagasta “Katiņkalnā” Jautrās Lieldienas – April, april! Ripināsim, krāsosim olas un brauksim ar Pupsikbāni! | Skatīt vairāk
Programma ANTISTRESS Rehabilitācijas centrs Jaunķemeri
Ieelpot. Izelpot. Un ļauties, lai procedūrām bagātā programma ANTISTRESS Jūs ved 10 dienu ceļojumā prom no stresa atstātajām sekām - tuvāk | Skatīt vairāk
no 700 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.33371806sec.